Márciusban jön a StarCraft II: Heart of the Swarm

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A Blizzard állítólag ma jelenti be hivatalosan a StarCraft II: Heart of the Swarm megjelenési dátumát, de a Battle.neten már idő előtt feltűnt, hogy mikor vethetjük bele magunkat a zerges kiegészítőbe. Egyúttal a Digital Deluxe kiadás tartalmáról is lehullt a lepel.

A spanyol Eurogamer bukkant rá a Battle.neten az alábbi hirdetésre: a Blizzard már előrendelésre kínálja a StarCraft II Heart of the Swarm című kiegészítőjét, és mellette a játék megjelenési dátuma is feltűnik.

A rendszer szerint a játék 2013. március 12-én jelenik meg: hogy pontos, afelől semmi kétség, az Eurogamer úgy tudja, a kiadó-fejlesztőcég amúgy is ma jelentené be az érkezésre vonatkozó infókat.

A Battle.net akciója szerint 45 euróért egyben megkapjuk a Heart of the Swarm és a Wings of Liberty digitális példányát, egyúttal Digital Deluxe kiadást is vásárolhatunk, amibe ezek a finomságok kerültek.

Update! A Blizzard hivatalosan is megerősítette a dátumot.

9.
9.
Lorthirash
Nekem tuti vétel Imádom a WoL multit :)))

nekem a sztori is tetszik
8.
8.
Zaki1991
Hááát nem tudom. Meglehetősen félek ettől a játéktól, Az első részt és a a BW-t imádtam, de ami a WoL storyát illeti meglehetősen gyenge és clishés lett. Idegileg meg alkalmatlan vagyok multizni (na nem török zúzok ha esetleg elvernek, csak meccs közben olyan duplája a vérnyomásom) Szóval egyenlőre kivárok, aztán majd megjelenés után kapott visszajelzések alapján eldöntöm kell-e vagy sem.
6.
6.
Lorthirash
#3: HerodPK ez neme gészen úgy van a StarCraft II a legjobb RTS amivel lehet most nyomulni és a WoW is egy jó kis játék akárhogyis nézzük
5.
5.
Szerintem pedig a Blizzard nagyon jó.
Csak a WoW havidíjas és azóta divattá vált fikázni.
4.
4.
daenath
#2: Arrol nem is beszelve hogy a Deluxe Edition-be ott van egy WoW es Diablo 3 "nyalanksag" igy akkarvan meg tobb kockat ravenni a vasarlasra, biznicc ez kerem szepen nem szorakoztato ipar.
2.
2.
HerodPK
Huu de joo!!!! - Szarkazmus vehehehe.... mióta a Blizz pénzre megy nem pedig arra hogy bennünket szorakoztasson a stúdió számomra értékét vesztette.. ilyen ez a mai világ béz beszél te meg vegyél meg minden szart amit elédraknak:S
1.
1.
number361
No, itt az idő, hogy hamarosan újra játszam a kampányt! :D Nagyon várom már ezt a kiegészítőt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...