Játékszerverbérlés a Gamekapocstól!

  • Írta: InGen
  • 2005. október 16.
  • Hír
Link másolása
Ha szeretnél egy saját netes szervert kedvenc játékodhoz, ahol Te vagy az úr, vagy csak kellene egy klánszerver a war-ok lebonyolításához, itt a megoldás!
Ha szeretnél egy saját netes szervert kedvenc játékodhoz, ahol Te vagy az úr, vagy csak kellene egy klánszerver a war-ok lebonyolításához, itt a megoldás!

A Gamekapocs igyekszik kevés pénzért, megbízható játékszervereket indítani és azokat bérbeadni az érdeklődő játékosoknak. Legyen a játék Call of Duty, Medal of Honor, Counter-Strike, Battlefield vagy akármi más, írd meg nekünk hogy milyen játékhoz kérnéd a szervert, és hogy hány maximum játékost szeretnél, mi pedig igyekszünk mondani egy olyan olcsó árat, hogy ne erre menjen el a videókártyára kuporgatott pénzed!

A játékszervereken kívül hasonlóan olcsó árakon nyújtunk webhostingot, netes tárhelyet, netrádiót, irc, teamspeak vagy ventrillo szervereket is, de minden egyéni kérésre is nyitottak vagyunk.

Keresd a Gamekapocs Team-ből InGen -t a következő email címen: ingen@vipmail.hu
6.
6.
pontaz
hát én tőletek sohasem fogok bérelni szervert. akkor inkább az ultraweb.
5.
5.
Shifty
Nem sértésnek szántam EMi, félre ne érts! Csak ez az egész kezd más irányba menni...
4.
4.
Myko Alto
Nos, az EMi féle biznisz, a szerviz az inkább helpdeszka szinten üzemel! Rengeteg mailt kapok problémákkal tele :D és azokat orvoslom. A cuccok nem mennek, szóval sanszos meg is szűnik az a banner. Ingen komáéról meg nem is tudtam... nekem is új...
2.
2.
Avium
sorry csak felrenyomtam :D
1.
1.
Shifty
Miféle non-profit oldalról beszéltek Ti itt? Van itt EMi-féle biznisz, InGen-féle biznisz...mindezt senki nem olvasná, ha a hírezők és cikkírók nem melóznának...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...