Elérhető a Need for Speed: Most Wanted demója

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
Bő két héttel a végleges változat megjelenése után végre elérhető a Need for Speed: Most Wanted próbaverziója PSN-en és Xbox Live-on. Négy álomverda volánja mögött szaggathatjuk fel Fairhaven City utcáit - ráadásul a megnyert Speed-pontokat átviheted a teljes játékba is.

Ha eddig ódzkodtál az idei Need for Speed megvásárlásától, akkor itt az idő, hogy első kézből tapasztald meg, hogy milyen munkát végzett a Criterion Games. A Most Wanted demója már elérhető a PSN-en és az Xbox Live-on. Fairhaven City nyitva áll előtted, hajtsd meg az Aston Martin V12 Vantage-t, a Ford Focus RS500-at, az Audi R8 GT Spydert vagy a Porsche 911 Carrera S-t.

Ha végigjátszod a demót, 50 ezer Speed pontot kapsz a végleges játékban - feltéve, ha a vásárlás mellett döntesz. A Need for Speed: Most Wanted már megjelent, egyedül a jövőre esedékes Wii U-s változatra kell várnunk.

17.
17.
DON GONDOCS
Kipróbáltam a ps demót és meglepően kellemesen szórakoztam vele.
16.
16.
Csoola
#14: már szedem, megnézem, nagyon sokat fikázták, kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire rossz-e
15.
15.
trion96
Letöltöttem és hát grafikailag nagyon szép de valahogy olyan fura. Megvenni tuti h nem fogom
14.
14.
shatterhand
#13: usa store mindig kedd este 10-11 után frissül (NFS éjfél után se volt még fenn)
EU store szerdán 16óra után szokott frissülni
13.
13.
Csoola
#10: én sem láttam, nem lehet, hogy csak a magyar régióban szarnak ránk?
12.
12.
shatterhand
10.
10.
danez11
pedig még egyáltalán nincs fent store-on...
8.
8.
csonti02
#3: Nekem a hidas résznél tűnt fel, még a táblákat is ugyanúgy kell ledönteni haha :D A Criterion nekem most elég nagy csalódást okozott, nem ezt a trehány stílust szoktam meg tőlük, a játék meg élvezhetetlen, irányíthatatlan...rossz.
6.
6.
ATi0021
#5: Miért, mire fel kellene ennek 7nél többet adni? A single rész lényegileg egy nagy nulla, ami dob rajta azok a licencelt kocsik, de 4 óra múlva semmi új csak unalom. A multi meg egyszerűen használhatatlan. Sok 10 éves ovis csak addig jutott hogy össze vissza törje akit ér. Arról nem is beszélve első nap lehet már 1 szintűeket látni Veyronnal, szóval tényleg nincsenek benne csalók. Vagy esetleg 10-est kellene adni az input lagg vagy az optimalizálatlansága miatt? Alapvetően csak egy Burnout Paradise újramappolva, valódi kocsikkal. Azért erre ne keljen már 10-et adni.
5.
5.
shatterhand
#4: Biztos nehéz lehet megemészteni,hogy jó a játék attól még,hogy neked egy nulla.
Meg ugyanígy bolond a többi oldal tesztelői is akik átlag 8ra értékelik.

De minek olvasol teszteket,ha nem is érdekel a végeredmény? Amit te hiányolsz az egy visszaigazolás,hogy az a jó értékrend ami a tied. Komoly teszt lenne akkor. Mást se olvasnék,hogy szar-szar-szar. Ami meg tetszik az isten-isten-isten.
4.
4.
sunstreaker
Teszt mikor jön? remélem nem valami 9-8-7 pont körüli értéket adtok rá, mert ha igen, akkor tényleg nem vagytok épelméjüek
3.
3.
adam0527
láttam egy vidit a játékból és pár hely felismerhető volt, amik a burnout paradise-ből vannak.
2.
2.
markoci555
szerintem még meg sem nézem hogy elfutna-e :)
1.
1.
ATi0021
Csak nem megjött az emberek esze és nem veszik többé a játékokat a névért, hogy kiadtak egy demót? Mert jó ideje minőség és tartalmasság hiánya miatt más már nem nagyon maradt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...