A Ubisoft bevásárolna a THQ címeiből

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 14.
  • Biznisz
Link másolása
A THQ pénzügyi helyzete egyre nehezedik, nem kizárt, hogy a kiadó kénytelen lesz megválni néhány címétől a túlélés érdekében. A Ubisoft vezérigazgatója szerint, az iparágban rendre nehézségei támadnak valakinek, előfordul az ilyen, viszont ők szívesen bevásárolnának a THQ játékaiból.

A THQ helyzete annyira súlyos, hogy szakvélemények szerint a kiadó egyenesen a csőd szélén áll, ha nem adja el magát, vagy legalább a tulajdonjainak egy részét, akkor el fog tűnni a süllyesztőben. Tulajdonként első körben a különböző játékcímek jöhetnek szóba, és úgy fest, meg is van rájuk az első jelentkező.

Semmi formalitás, de a Ubisoft vezérigazgatója, aki egyébként is szeret iparági érdekességeket megosztani a nagyközönséggel, elárulta, hogy a kiadója megvenné a THQ néhány címét.. Yves Guillemot szerint a THQ-val történtek "rendszeresen" előfordulnak a generációváltás időszakában, "néhányan meg tudják ugrani, mások új irányt keresnek". Az úriember az Atari, a Midway és az Acclaim hanyatlásához, illetve eltűnéséhez hasonlította az esetet.

Guillemot szerint a THQ-nak jó címei vannak, őket pedig "mindig érdeklik a nagy nevek", ezért "biztosan fontolóra veszik", hogy bevásárolnak a rivális cégtől. A vezérigazgató azt már nem mondta meg, melyik játék tetszik neki annyira.

Kommentvadász kérdés: mit vegyen át a Ubisoft? Saints Row, Darksiders, Metro?

21.
21.
Dragonborn
#13: Te okostojás összekevered az EA-vel
20.
20.
p3ti
Hozzá ne merjenek nyúlni a darksidershez , úgy jó ahogy van
19.
19.
Ótvar
Vegyék át az egész Relic Entertainment csapatot (Warhammer, Company of Heroes) és boldogak a lelki szegények!
18.
18.
Onegesius
Darksidersnek örülnék, mert szeretem, és így biztos jó kezekben lenne
17.
17.
randall13
Reménytelen már a THQ helyzete, hiába vannak nagyon jó játékaik, sajnos mindegyik csak egy szűk rétegnek szól. Company of Heroeshoz meg egy Metrohoz például nem hiszem, hogy egy 14 éves hozzányúlna.
16.
16.
Skyer
Saints Row-ot vegye át, azt nem lehet elbaszni, csak fokozni beteg dolgokkal! :D
DS-t és a Metro-t pedig hagyják meg a THQ-nál, mivel azokkal elég szép bevételre tehet szert, ha lesznek folytatásaik (a Metronak hamarosan érkezik, és DS-nél is remélem lesz 3. rész Strife-al).
15.
15.
randall13
#13: Lényeg hogy mindhárom felsorolt játékot az Ubisoft jegyzi... fail xd
14.
14.
Bolcsosz
Darsiders-re kiváncsi lennék
Esetleg mit tudnának az Ubis srácok kihozni belőle :DD
13.
13.
DON GONDOCS
Mit akarnak a THQ játékaival a saját címeikkel sem tudnak mit kezdeni. (Mirrors Edge,Command & Conquer, Medal of Honor) azért mindegyik megérdemelne egy tisztességes részt.
12.
12.
kanos005
WWE 14 az ubisoft kezei alatt :) jónak hangzik...
11.
11.
wolfwarrior
Kár lenne ha a THQ tényleg csődben végezné sok kedvencemet köszönhetem nekik pl.:Dawn of War, Wh 40k Space Marine, Company of heroes.Nagyon remélem megmarad a cég és vissza fog térni a rendes kerék vágásba.
10.
10.
Exinor
Ha megmentik a Warhammer játékokat és a Darksiderst akkor semmi gond, inkább hozzájuk, mint az EAhez vagy az Activisionhöz kerüljenek.
9.
9.
Thane
#8: (azokra a bizonyos játékokra(sry a dupla kommentért))

Darksiders szerintem
8.
8.
Thane
Fasza -.-
Jönnek majd tömegével a drágábbnál drágább DLC-k ubi módra...
6.
6.
#3: Ezzel nem értek egyet, a Red Faction Armageddon kibaszott jól sikerült. Nem hiszem el, hogy nem élvezted a végtelen lehetőségeket, magnet gun meg minden...most nyomatják valami új játéknál, hogy FÚÚÚ DE KIRÁLY, szingularitás fegyver meg ilyenek...bocs, de Armageddonban már rég előtték...csak a sok hülye nem emlékszik. Én szerintem nagyon király volt az uccsó rész, alaptalanul szapulják. Full sci-fi hangulat, kurvajó szörnyek, kurvajó zene, a soundtracket külön leszedtem. Aztán ha szétbasztál mindent, ugyanúgy visszaépítheted...áhh...úgyse érti senki! :D
5.
5.
Connor
darksidersre kiváncsi lennék h az ubisoft mit csinálna vele:D
4.
4.
shifteeh
Csak a Company of Heroes 2-nek ne essen baja :D
3.
3.
Remelem a red faction lesz az es vegre az elso resz utan lesz meg egy jo red faction jatek.
Mert az, ami elso reszek ota kijott, az FOSSSSSSS volt nem jatek.
2.
2.
Lacek896
Gondolom a közeljövőben minden ki fog derülni de a Metro jobb ha maradna a THQ-nál.
1.
1.
Gamelord
Én nem tudom ,hogy a Titan questel mi újság, de szívesen látnék folytatást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...