Darksiders: Wrath of War

A THQ és a Vigil egy gonosz pusztította jövőbe kalauzol el minket. A történet szerint az apokalipszis négy lovasa megérkezett a Földre, kóoszt és felfordulást hozva magával!
1620752400

Megint bevásárolt a THQ Nordic

Nem lassít a THQ Nordic, a kiadó újabb három fejlesztőcsapatot kebelezett be a minap, így a Kaiko, a Massive Miniteam és az Appeal Studios brigádját is hozzácsapta a portfóliójához.
1577904141

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.
1559289631

E3 2019: Vadonatúj Darksiders-játékot mutatnak be

Már most érdemes lehet bújni az E3 hivatalos oldalát, ugyanis megjelentek a Geoff Keighley vezette E3 Coliseum programjai, illetve azok leírásai. Itt bukkant fel egy új Darksiders-projekt, ami egészen új irányba vinné a sorozatot.
1554206409

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csendes, nyugodt hetünk lesz, az igazi nagyágyúk csak a hónap második felében robbannak be. Ezen a héten a Borderlands: Game of the Year Edition újrakiadása lesz az egyetlen komolyabb megjelenés.
1548969310

Frissítve: Switchre tart a Darksiders

Véletlenül leleplezte a Darksiders: Warmastered Edition Switch-verziójának érkezését a THQ Nordic. A kiadó hivatalos weboldalán egy ideig felbukkant az átirat előzetese, melyet azóta megpróbáltak eltüntetni, ám az internet nem felejt.
1523437200

Szebb lett Xbox One X-en pár régebbi Xbox 360-cím

Az Xbox One X-tulajok mostantól nagyobb felbontással és javított látványvilággal játszhatnak néhány játékot az előző generációból. Olyan programok szépültek meg, mint a Red Dead Redemption, a Portal 2, vagy a Star Wars: The Force Unleashed
1495443600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.
1491564747

Májusban jön a felújított Wii U-s Darksiders

Tavaly ősszel jelent meg a Darksiders első részének felújított változata, a Warmastered Edition. Az akkori premier alkalmából a játék kihagyta a Wii U-t, amit a készítők most májusban fognak majd pótolni.
1490261460

Lebuktak az áprilisi Games With Gold-játékok

Az osztrák Xbox-csapat döntött úgy, hogy megfosztja a redmondi központot az áprilisi Games With Gold-játékok leleplezésének lehetőségétől. A Facebook-oldalukon megjelent poszt lebuktatta a teljes felhozatalt.
1480492800

PC-re is befutott a Darksiders: Warmastered Edition

PC-re is megjelent a Darksiders: Warmastered Edition, ráadásul nem is kell érte túl mélyen a zsebünkbe nyúlnunk: ha megvan az eredeti játék, akkor ingyen, egyébként pedig jelentős kedvezménnyel szerezheted be!