Újabb pletyka a nextgen Xboxról

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 19.
  • Pletyka
Link másolása
Az Xbox World legújabb száma egy nyolcoldalas összeállítással jelentkezett, amelyből minden kiderül, amit a következő Xboxról tudni érdemes. Természetesen a Durango kódnéven futó masináról van szó, a korábban felszínre került információk bebizonyosodni látszanak.

Az Xbox World főszerkesztője, Dan Dawkins számos extra tudnivalót vázolt fel a Durango kódnéven futó nextgen gépről, melynek létezésére jóval az idei E3 előtt fény derült.

A magazin szerint a Microsoft szimplán "Xboxnak" hívja a 360 utódját és beépítve találjuk benne a Kinect 2.0 mozgásérzékelős szenzort, amely jóval pontosabb lesz a jelenleginél. A konzolt Blu-ray meghajtóval szerelik, hangvezérléssel lesz felvértezve, illetve találunk rajta TV-kimenetet és bemenetet is. Az új Xboxhoz egy "innovatív kontrollert' is kapunk, illetve vásárolhatunk hozzá kiterjesztett valóságot kínáló kiegészítőt is.

A fejlesztőkhöz eljuttatott készletek jelenleg egy négymagos CPU-t (minden mag külön logikai magként működik) és 8 GB RAM-ot tartalmaznak.

Az Xbox World legújabb, és egyben utolsó száma decembertől kapható, míg a PSM3 magazin teljes ismertetőt kínál a PS4-ről.

112.
112.
sebtapasz
Én csak azt remélem, hogy nem tolnak el megint valamit benne, mint anno a 360-ban és tonnaszám rossz gépeket gyártanak le...amúgy sz.tem sincs értelme a PC-t meg a konzolokat hardverileg összehasonlítani, mert teljesen két különböző dologról van szó, meg a a pc-n meg kell pörgetni az op.rendszert is, stb, a 4 magos CPU és a 8 GB RAM egy konzolba sz.tem teljesen elég....
110.
110.
zatar
Azon a véleményen vagyok, hogy az új gép inkább egy nagyobb ráncfelvarrást kapott.
Az igaz nextgen majd akkor jön ki ha majd nagyobb lesz a tévék felbontása.

109.
109.
trion96
#108: Teljesen igazad van mindenben amit mondtál :)
108.
108.
TEEBEEX360
Azta mindenit mennyi tudorka van itt. Komolyan kész vicc már ami itt megy. Aki egy Pc-t hasonlítgat egy konzolhoz az jó nagy madár. Teljesen másra vannak kitalálva. Meg most őszintén. Ha pc-n szebb egy játék akkor mi van? Pont letojom hogy a 3x annyiba kerülő pc-n szebben van kidolgozva a focista heregolyója, vagy hogy sűrűbb a szemöldöke. Borzasztóan nagy méreteket öltött már ez a grafika buzulás. És sajnálatos dolog mert ez miatt gyengék a játékok minősége (nem grafikára értem).
105.
105.
Falcon
#92: túl sok ember csalódót az x boxban a 3 ledes hiba miatt hogy megjelenéskor egymást tapossák!!! én még emlékszem hogy 30 ezerért árulták a 360asaokat 2008 karácsonyán mert nem vette senki őket! 4 évig selejtet gyártottak és van aki nem felejt! a pc-sek körberöhögték a konzolosokat! a szervizeket meg hagyjuk úgy küldték vissza a javítót gépemet hogy 2 óra múlva megint 3 ledes lett
104.
104.
Lorthirash
Túl sok már az okos ember itt :))) én annyit mondanék majd meglátjuk
101.
101.
Tokodboy
Meg azt se felejtsük el, hogy egy konzolgyártó a 100ezres procit nem 100ezeért kapja, hanem a töredékéért. Az hogy felhasználó ennyiért veszi meg ez van, és közben kerül az egész cucc 5000 Ft-ba.
98.
98.
Tokodboy
Komolyan ennyire sötétségben élünk, hogy azt hiszitek, hogy egy új generációs konzol csak annyival fog többet tudni, hogy 1080p és 60 fps? Minimális grafikai ugrással? Ebből egy sima felhasználó semmit nem vesz észre és ezért nem fog új konzolt venni.
95.
95.
Tokodboy
#28: Akkor azt mondod hogy egy vízvezeték szerelő jobban ért hozzá? Gratula.
92.
92.
h.jozsa
Egyet tudok gyerekek,lehet várni vagy nem,lehet fikázni vagy nem.....lehet hogy túl gyenge lesz a gép vagy nem.......egy bisztos a megjelenés napján TAPOSNI FOGJÁK AZ EMBEREK EGYMÁST,HOGY MEGVEHESÉK.
90.
90.
Winter
De most komolyan, a száraz tecnikai adat minden???
Persze, hogy sokat nyom a latba egy szívfájdítóan szép
grafika, tűéles pixelek, tökéleteshez közelítő fizika, 5.1-es hang,
de semmit, semmit nem érnek, ha nincs meg az a bizonyos:
J Á T É K É L M É N Y.

Nekem a mai napig a No.1 játékom a Tetris, ami megunhatatlan,
nem tudom hány elemet merítettem le a Game-Boy-omon. PS-FFVII, DreamCast-Shenmue2, N64-Goldeneye, PS2-GT4,XBox-HALO ezek mind olyan játékok, ahol lesz**tam a grafikát, mert elvarázsolt a játék hangulata, kizárta a külvilágot, eggyé váltam a főhőssel. Mert én egy játéktól ezt várom. Semmi mást.

Túl nagy grafikai ugrásra meg senki ne számítson, a következő nagy dobás szerintem az lesz, ha majd élethű, film minőségű játokok jönnek ki.
Addig megelégednék avval, ha nem 6 óráig tartana kipörgetni egy 10K+ gamét.
Meg avval, ha több Fallout3, RDR szerű játék születne.

86.
86.
trion96
#83: Igazad van most közel nem lesz akkora ugrás! Ólvastam valahól h a ps3 több mint 100x gyórsabb számításokra képes mint a ps2
81.
81.
Trapyd
#60: Mese habokkal, hogy megjelenéskor erősebb volt a pc nél az xbox360 és a ps3. Aki nem hiszi nézze meg nyugodtan a kezdeti játékokat, melyek kijöttek és összegezze az akkori pc alkatrészek tudásával. Bla, bla, bla már akkor is szebbek voltak pcn. Konzol és pc boldog tulaj vagyok.
80.
80.
Kerub
Én lesz@rom, hogy most ez a konfig jó vagy rossz, a lényeg, hogy egy-két évig nem lebutitott grafikával fognak megjelenni PCre a címek, mert végre a konzolok is felnöttek hardveresen.
79.
79.
dzsiádzsó
Kicsit csalódott vagyok ha ez igaz! Ez nem lesz akkor ugrás, mint anno xbox és 360 között! 360, és a ps is megelőzte korát, többmagos processzort kaptak amik akkoriban még csak szárnybontogatással léteztek pc-kben. Jelenlegi konfig egy közepesen erős gamer pc-re hajaz, ez nem lesz ugrás!
Nem tudom a válság e az oka, vagy egyszerűen, nincs hová fejlődni, így is rengeteg ideig fejlesztik a játékokat, és egyszerűen nem érné meg fejleszteni ennél erősebb gépre...
78.
78.
DON GONDOCS
Pont aniyt fejlesztettek a konzolon amennyit kell,erősebb cpu, több ram, blue-ray kinect, szerintem többet nem is kell tőle várni. A controller ami igazán érdekel
76.
76.
Lorthirash
nem számít a grafika olyan sokat a league of legeds se a legélesebb tectúrákat használja de esztétikailag szép és ennyi kell
75.
75.
Lorthirash
#73: de nem azér jelent meg később mert a pc kevés volt gamenak hanem mert így alakult pl witcher 2 is 1 évvel hamarabb jöt ki pcre mint boxra
74.
74.
thelegendary
#72: Mikor a falra vetítik ileg
a környezetet, jobbra balra előtted és mögötted.. elvileg. Tehát van egy full üres szoba a Boxot és a tv t leszámítva és egy kütyűvel a falra vetítik a környezetet (tehát az lesz a kijelző) és így térben és életszerűen tudsz majd játszani.
Volt erről egy cikk még pár hónapja, de nem erősítették meg-. Talán ez az....
73.
73.
Blyan000
#71: A különbség csak annyi, hogy GoW XBOX-ra meg 2006 év végén jelent meg, és PC-r csak pontosan egy évvel később, 2007-ben.
72.
72.
robogo98
Mi is az a kiterlyesztett valóság?
71.
71.
Ooorky
#60: Gears of War megjelenésekor full grafikán futott a számítógépemen (4-5 évente költök rá kb. 80-100.000 ft-ot), mivel Unreal Engine 3-at használ, ahogy a dedikált PS3/Wii/WiiU játékokat kivéve az összes telibetoszott lövölde, és ahogy a PS4/XboX720 generáció is Unreal Engine 4-re fog épülni, amit egy mostani PC is ki tudna hajtani...
66.
66.
Lorthirash
A warezolhatóság meg sztem elég fpntosert sokan csak kiprobalas utan vesznek gamet pl
65.
65.
Lorthirash
Na mind1 majd kiderül...
Egyet biztosan lelehet szegezno hogy egy pc sokoldalú és megfogja később is állni a helyét ahogy a konzol is mert a grafika nem minden.
63.
63.
p3ti
Nekem az lesz a döntő pont , hogy milyen lesz a start lineup , illetve hogy milyen lesz az online minősége . Számomra azért nem volt "érdekes" a ps3 ebben az idényben , mivel az egész online része csapni való volt , cserébe az exclusive címek meseszépre sikerültek . Nekem nem játszik a warez , szal tök8 mit hogy tőrnek fel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...