Deus Ex-kiegészítőt kap a Hitman: Absolution

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 21.
  • Letöltés
Link másolása
A Square Enix folytatja az újrahasznosítást, a Deus Ex: Human Revolution a Hitman: Absolutionben is megvillantja magát, igaz, ezúttal is kénytelenek leszünk beérni egy ráadás öltözékkel és fegyverrel. Ha beöltöztetnéd a 47-est Adam Jensennek, az új DLC-re mindenképpen rá kell úsznod!

A Square Enix mostanság a Sleeping Dogs esetében is a költségtakarékosabb DLC-ket részesíti előnyben, és úgy fest, a Hitman: Absolutionnél is ragadós a módszer: a Siliconera értesülései szerint a bérgyilkosos akciójáték első kiegészítője egy ruhacsomag lesz, a 47-est különböző öltözékekbe bújtathatjuk, és tematikához illő fegyvert adhatunk a kezébe.

Képzeld el ezt, csak kopaszon.

A DLC négy szettet tartalmaz majd, jóllehet ebből három nem mindenkinek lesz új, a Public Enemy-ruha a Bronson M1928 gépfegyverrel, a High Roller-öltözék a Krugermeier 2-2 pisztollyal és High Tech-cucc a Bartoli pisztollyal ugyanis már korábban is előrendelői ajándék volt. Az igazi újdonságot a Deus Ex: Human Revolution által inspirál kiegészítők jelentik: ezzel a kopasz bérgyilkost Wei Shenhez hasonlóan Adam Jensennek öltöztethetjük, a kezébe pedig egy Deus Ex által inspirált fegyvert adhatunk.

A hivatalos részletekre még várunk.

2.
2.
Lacee.
xD Jó az illusztráció :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...