Eddig 22 millió Nintendo 3DS-t adtak el

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 21.
  • Biznisz
Habár ezekben a napokban minden szem a Wii U-ra figyel, a japán cég nem felejtette el megosztani velünk, hogy a Nintendo 3DS eladásai újabb mérföldkőhöz érkeztek. Szeptember 30-ig világszerte 22 millió darabot adtak el a kézikonzolból, és jól fogynak a szoftverek is.

A 3DS-ből és a megnövelt kijelzővel rendelkező változatából együttesen 22 millió darab kelt el világszerte - tudtuk meg a Nintendo sajtóközleményéből. Az Egyesült Államokban már 6 millió egység talált gazdára a handheldből szeptember 30-ig, a míg a szoftverekből 64,45 millió darabot értékesítettek.

A Nintendo 3DS 2011 márciusában rajtolt el az USA-ban, akkor még 250 dolláros áron, ám a gyatra kereslet miatt gyorsan 170 dollárra csökkent a konzol ára. Ráadásul "Fekete péntek" alkalmából az amerikai piacon limitált példányszámban megjelenő 3DS bundle csomag lát napvilágot a lángvörös színű kézikonzol személyében. A géphez Super Mario 3D Land jár előretelepítve.

7.
Aramisz93
#1: Valószínűleg azért, mert így is körözik a teljes piacot eladásokban
6.
Nin3ds
daenath-tól kérdezem, hogy 3dst fogok venni, és hogy jól ki jön térbe? vagy gyenge?
4.
LeonAran
#1: A Wii U konkurenciajanal mire gondolsz?
3.
daenath
#1: Fene tudja, nekem van 3DS-em es tokre megvagyok vele elegedve, van PSP-m is csak sajna arra mar nem gyartanak jatekokat, VITA-t is veszek majd ha nagyobb lesz a jatekfelhozatal, es nem a csucsgraf miatt :P
2.
p3ti
#1: PS vita a szuper csucsi grafikával az eladási csőd szélén áll . A grafika abszolút nem minden
1.
mestermagyar
Hát pont az mint a wii u: szarabb grafika a konkurenciához képest.

Az jó ok lehet, hogy saját játékpaletta, blablabla, de mi a fenéért nem próbálják meg egyben azt is, hogy a többi konzolgyártót is leelözik közben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...