A Mikulás hozza a mobilos Vice Cityt

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rockstar bejelentette, hogy december 6-án válik letölthetővé a Grand Theft Auto: Vice City okostelefonokra és tabletekre átírt változata, ezzel együtt megkaptuk a támogatott eszközök listáját is. A klasszikus idén ünnepli a tizedik születésnapját, ennek apropóján érkezik a mobilos verzió.

December 6-án válik letölthetővé a Grand Theft Auto: Vice City - 10th Anniversary Edition, mind az App Store, mind pedig a Google Play 5 dollárért kínálja majd a 2002-es remekmű mobilos változatát.

Ahogy a GTA III esetében, úgy itt is ugyanazt a játékot kapjuk, mint annak idején PC-re, PS2-re vagy Xboxra, a felbontás viszont nagyobb lett, a fejlesztők kicseréltek néhány karaktermodellt és fényeffektet benne, miközben az egyébként testreszabható irányítás is jobban igazodik az érintőképernyőkhöz. A mobilos Vice City natív módon támogatja a Retina kijelzőjű eszközöket.

A következő hetekben új infók várhatók az átirattal kapcsolatban, rövidesen egy trailer is érkezik róla. A játék a következő okostelefonokon és tableteken bírható mozgásra:

  • Apple iOS-eszközök: iPad (összes), iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (negyedik és ötödik generáció)
  • Android-telefonok: Motorola Razr, Razr Maxx, Razr Maxx HD, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note (összes), Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T és TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4
  • Android-tabletek: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, Google Nexus 7, Google Nexus 10
16.
16.
KopyAti
Nem hiszem, hogy Samsung S3-on nem megy! Vagy igen?
14.
14.
The Lone Drow
#13: Nem, Ha az Xperia Play-en elfut, akkor az Arc S-en is el fog.
13.
13.
cannondale
Xperia Arc S kimarad a körből?
Sony:(
12.
12.
Yanez
Olyan 5 év múlva pedig már a mai GTA-kal is játszhatunk mobilunkon.Eszméletlen!
10.
10.
dareal
#9: szerintem igen. a felsorolt készülékeken kívül természetesen egyéb, azonos hw-vel ellátott - esetlegesen gyengébb - készülék is elegendő lesz, akár a gta3 esetén. szóval szerintem nem kell tartanod, a sola is vinni fogja (hogy fullon megy-e majd, arra nem voksolnék, de hogy röccenés nélkül fogsz vele játszani, abban biztos vagyok).
9.
9.
Redtea
Vajon eldöcög majd egyy xperia sola-n? :\
8.
8.
shooter1234
Na nem is drága, beszerzem én is a telómra. :)
7.
7.
dareal
a legjobb, hogy gondolom, a gta3-hoz hasonulva ez is támogatja a pc-s modok telepítését.
6.
6.
Daca
Windows phone nem támogatja??
5.
5.
Hardy
5 dollár? :D Megvesszüüüüük!
3.
3.
Edy92
Elég sovány a Sony kínálat :(
2.
2.
markoci555
besz*rok, felbontás még nagyobb is lett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...