Friss perspektívát képvisel a következő Hitman

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 22.
  • Hír
Link másolása
Habár a Hitman Absolution csak a héten jelent meg, a dán IO Interactive már a jövőbe tekint. Bizony, lesz folytatása a 47-es ügynök kalandjának, amit a Square Enix nemrégiben megnyílt montreali kirendeltsége tesz le az asztalra. A legújabb darab "friss perspektívából" közelíti meg a sorozatot.

Nem kell újabb fél évtizedet kiböjtölnünk a következő Hitman-játékig. Az IO Interactive fejese, Tore Blystad leült egy kicsit csevegni az Official PlayStation Magazine-nal, és elhintette, hogy a bérgyilkosos cím következő része már fejlesztés alatt van. A munkálatokat a Square Enix Montreal végzi, így az IO szabadon hegesztheti titokzatos projektjét.

Blystad a Call of Duty-frencsájzhoz hasonlította a Hitmant. Ott is ciklikusan váltják egymást a fejlesztőcsapatok, mégpedig az Infinity Ward és a Treyarch; hasonló eset áll fenn a 47 ügynök kalandjaival. Az Absolutiont az IO követte el, a következő részt pedig a montreali csapat fogja.

Természetesen nem várhatjuk el az új stúdiótól, hogy lemásolja a dánok hagyatékát, szabad kezet kapnak a folytatásban. Ha módosítják a mechanikát, akkor az egész játékmenetet módosítani kell. Blystad biztos benne, hogy a Square Enix Montreal által hozott változások nem károsítják majd a frencsájz hírnevét, s természetesen a két brigád szorosan együttműködik majd egymással. Ez lesz az első alkalom arra, hogy Hitmant kiadják egy másik csapatnak, de bíznak a sikerben. Főleg, hogy néhány IO-veterán is erősíti a zöldfülű stúdiót, így a projekt nem lesz teljesen új kézben.

Bárhogy is alakul a fejlesztés, a következő Hitman-játék friss nézőpontot képvisel majd. Szükség van a sorozat megújulására?

20.
20.
pumazh
:) Nem tudom ti mivel játszotok de javaslom a sok szájmatyinak játsza előszőr végig ! :) Aztán utánna okoskodjon hogy kisebb a pálya meg hasonló , meg nincs baleset???!!!! :D Tele van opciókkal a játék ! Nem easyn kell ám játszani ... Ahogyan változtatod a nehézségi szintet sokkal több karakter lesz benne és lehetőség... Csak körülkéne nézni és próbálgatni. Egy szó mint száz , nagyon jó lett a játék aki meg nem veszi a fáradtságot , hogy tesztelje mik az új dolgok , sajnálni tudom. Megmondta a kiadó is hogy a 25 % fogja csak végig vinni :) ENNYI ! Nagyon jó volt hardon ! Üdv
19.
19.
AIlspah
#18: Én megértem hogy magån velemeny- de olyan hûlyeseg miatt nem tetszik valakinek egy jåtek hogy az hihetetlen...AZ nem story hogy megõlõd a volt fonokod es megkér hogy mentsd meg a lanyat...... ja bocs
18.
18.
drat576
#17: Ne a játékmenettel védekezzél, egy szót nem szóltam arról, de ha már itt tartunk akkor a pályák felépítése, az egyes célpontok megölésének a tervei a Hitman 2-ben zseniálisak voltak, és igen, rengeteg mai játék is agyonveri játékmenetben az Absolutiont, a stíluson belül pl ott van a Dishonored ami hihetetlen nagy köröket ver erre a Hitmenre, és nekem az AC3-ban sok minden nagyon nem tetszett, de a története és magának a történetnek a vezetése lebilincselő + a karakterek.
Történetben még az idei mezőnyben ott az Alan Wake (PC), Witcher 2 (X360), Borderlands 2, The Darkness 2, Spec Ops: The Line, (Darksiders 2)..mind-mind sokkalta érdekesebb storyval rendelkeztek. Az Absolutionben nincs egy épkézláb karakter, nincs motiváció, semmi..számomra a Black Ops 2 storyja is simán üti az idei Hitmant. DE! ez mind magánvélemény
- nem kell itt könyörögni, "Jésszusom" hagy legyen már meg a saját véleményem, úgy véded a játékot mint egy porcelán kiselefántot, minek? Ha tetszik, Isten áldjon, toljad, de nekem hagyd már meg a véleményem.
17.
17.
AIlspah
#16: Gyenge a storyja ? Jésszusom, ne az előző részhez hasonlítsátok könyörgöm, hanem a mostani játékokhoz amik kijönnek, olyan simán megállja a helyét mind storylag mind játékélményileg ebben a mai pörgős játékvilágban, mint annak a rendje ! Szerintem 10 pontos játék ahhoz képest amennyit fejlődött, és igen is chapter 2-ig faxa pályák vannak benne, és nem mennikell az megölni hanem logikusan kigondolni,hogy hogyan is akarod ezeket a célpontokat megölni !
16.
16.
drat576
#4: szerintem meg az Absolution storyja és karakterei borzalmasan gyengék
14.
14.
p3ti
#1: Deus ex szerintem egy relikvia ebben a genben , csak úgy elfelejtették ahogy az megvan írva :\
13.
13.
Tyrker
Sajnos lesz elég sok lineáris pálya... Én most tartok chapter 2 elején, de eddig a játék több, mint a fele arról szólt, hogy menj A-ból B-be.... Ahol pedig meg kell ölni egy célpontot, negyed akkora sincs a pálya, mint az előző Hitmanben :(
Nekem az új rész egy hatalmas csalódás. Lopakodós játéknak nem rossz, de a Hitman mindig is arról szólt, hogy tervezd meg a gyilkosságot, keresd a 'balesetek' lehetőségeit, okosan válassz álruhát, stb.
10.
10.
Ghost16
#7: Ez a Hitman most tetszik de ez az első :D A Deus ex rossz volt
9.
9.
Wolverine
Megértem hogy 5 rész után kicsit hátra akarnak dőlni a fiúk, de azért ez merész lépés lesz mivel a hitman pályafutása idáig felfelé ívelt úgyhogy rendesen fel van adva a lecke a montreali csapatnak..ezt tényleg vagy fokozzák még vagy nagyon elrontják és akkor mindenki köpködni fog rájuk.
Mindenesetre ráérnek, az absolution jó ideig lefog még kötni úgy érzem és sztem ezzel nem vagyok egyedül x)
8.
8.
Drazhar
#7: azt csak ők adták ki, de az Eidos Montreal fejlesztette! a SE többnyire a Final Fantasy, Kingdom Hearts, Dragon Hearts játékokat csinálta saját maga az utóbbi időben. Korábbi kommentemben el is felejtettem reagálni, szerintem nem sietős annyira a következő rész, hogy ki kellett volna adni a kezükből, de majd kiderül...
7.
7.
Ra1D3n
#1: Hmmm... Akkor szerinted a Deus Ex Human Revolution is szar volt? Mert szerintem nem csak, hogy az új Deus Ex, de a Hitman Absolution is nagyon jó játékok :)
6.
6.
Drazhar
szerintem bitang jó lett (bár őszintén bevallom ez az első Hitman játékom) és remélem sikeres is lesz, a fórumokon valahogy mindig csak a fanboyok véleményét látni ami másról sem szól, csak "...szarabb mint a Blood Money..."
4.
4.
AIlspah
nekem év jateka ez iszonyat jo storyja van
3.
3.
Effecta
#1: Sleeping Dogs jó játék volt szerintem. És a Final Fantasy is eléggé berobbant.
2.
2.
DarkLord
Szerintem ezt a részt brutálul eltalálták, hangulat/játékélmény idézi a régi játékokét mai köntösben. Ha ezt tovább gyúrják akkor az vagy nagyot fog bukni vagy nagyot ütni kettő között nem igen látok más esélyt, ha nemsokára elő akarnak rukkolni egy újabb résszel.
1.
1.
Ghost16
a Square egy jó játékot nem csinált még :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...