Bejelentésre készül a Splash Damage

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 23.
  • Hír
A londoni székhelyű Splash Damage honlapján közé tett egy teasert, amely azt sugallja, hogy november 29-én lerántja a leplet a vadonatúj projektjéről. A Brink óta sem vegetáltak a srácok, reméljük, hogy az új munkájuk nagyobb sikernek örvend majd, mint legutóbbi multiplayer lövöldéjük.

Minden jel szerint a Splash Damage a jövő hét folyamán bejelenti a következő játékát. A jeles dátum november 29. A csapat legismertebb munkája a két éve megjelent Brink volt, ám a karikatúraszerű karakterekkel operáló cím kizárólag a többjátékos üzemmódban állta meg a helyét. A multiban amúgy is otthon van az angol brigád, tekintve, hogy az ő nevéhez fűződik az Enemy Territory: Quake Wars is.

A Splash Damage fórumán viháncolók észrevették, hogy a fenti teaser kép forrásfájlja "car_teaser.jpg" néven fut, ami talán azt jelenti, hogy a rejtélyes új játékban járművezetés is helyet kap.

Április folyamán landolt a csapat legutóbbi iOS-re készült fejlesztése, a RAD Soldiers, ámbátor nagyobb visszhangot nem kapott.

9.
9.
cuncika
Jó lenne ha nem csak multiorientált játék lenne!xD
8.
8.
shatterhand
#4: Az egy nagyon fa..a kis multis játék. Csak épp semmi másról nem szól és így a "hülye botok"nál leragadt mindenki. Az a baja,hogy ha nincs ember akkor esélyed sincs ott nyerni. A botok nem várnak meg, nem dolgoznak veled együtt.
Úgyhogy eleve a rossz kidolgozással kezdett a játék. Ehhez jött a jogos kritika,hogy szar az AI. Majd emiatt kevesen vették meg. Mi meg hiába multiztunk jókat, nem pecsselték,hanem otthagyták a szarban a játékot.

Jó játék, de mivel multiorientált így nem éri meg megvenni újból. Pedig 4fontért már dobálják ps3on.
5.
5.
Necreon
Azt csodálom hogy a Brink után nem mentek csődbe.
4.
4.
markoci555
brinket még ki sem próbáltam, pedig nagyon jó játéknak találom, sokan leszólják de nem érdekel
3.
3.
wolfwarrior
#2: Egyet értek amikor steam-en ingyen lehetett játszani hétvégén és nem tudtam rendesen játszani mert ha olyan részén voltam a map-nak az egész kép kékesen szemcsés lett vagy milyen és játszhatatlan a videó kártya miatt ha nem tévedek és HA nem tévedek ez a vásárlók 50% így járt megjelenéskór.
2.
2.
J Adam
Részben jó játék volt a Brink de a nagy részét elb@szták olyan f@sza játékot kihozhattak volna belőle :( de ha készülnek remélem tps-es nézetben nem pedig fpsben :)
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...