Dirty Bomb PC

Új lövöldözős játékon dolgozik a Splash Damage, a játék multi-orientált természetesen.

Új sci-fi játékon dolgozik a Splash Damage

Keveset tudni egyelőre a Splash Damage legújabb projektjéről, de annyi már biztos, hogy huszadik évét ünneplő brit fejlesztőstúdió egy saját sci-fi IP-n dolgozik. A csapat gőzerővel toboroz a játékhoz.

Véget ér a Dirty Bomb támogatása

A Splash Damage bejelentette, hogy elkaszálja az aszimmetrikus csapatalapú shooterét, a Dirty Bombot. A következő hetekben még várható egy hibajavító frissítés, aztán véget ér a játék támogatása.

A Splash Damage is kínai kézbe került

Ugyanaz a cég vette meg őket, amelyik a Digital Extremesbe is befektetett, és amúgy a csirkehúspiacon tevékenykedik. Nem vicc: utóbbi költségei miatt döntöttek úgy, hogy a videojátékokkal biztosítják be magukat.

E3 2015: Befutott a Dirty Bomb expós előzetese

Befutott az éjszakai PC Gaming Show-n bemutatott Dirty Bomb E3-as kedvcsinálója. Ha kíváncsi vagy, milyen akció közben a játék, érdemes kipróbálnod a hónap eleje óta elérhető bétát.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

Dirty Bomb - elindult a nyílt bétateszt

A Nexon és Splash Damage bejelentette, hogy elstartolt a Dirty Bomb nyílt bétatesztje, így minden érdeklődő rávetheti magát az aszimmetrikus csapatalapú shooterre. Öt térkép és két játékmód vár ránk.

Dirty Bomb - június elején indul a nyílt béta

A Splash Damage bejelentette, hogy a posztapokaliptikus környezetben játszódó free-to-play lövöldéje június 2-től nyílt bétafázisba lép a Steamen. Az örömhír mellé egy új előzetest is mutatunk a Dirty Bombról.

Dirty Bomb - elstartolt a második zárt bétateszt

Nincs több csúszás, tengernyi látnivaló mellett kezdetét vette a Splash Damage multis shooterének második zárt bétatesztje. Ráadásul 20 dollárért azonnal hozzáférhetünk az amúgy free-to-play játék próbaverziójához.

Elstartolt a Dirty Bomb bétája a Steamen

A Nexon bejelentette, hogy a Splash Damage megannyi névváltoztatáson átesett kooperatív lövöldéje a Steamre költözött. A Dirty Bomb jelenleg zárt bétafázisban leledzik, ha kedvet kaptál hozzá, iratkozz fel!

Dirty Bomb - PC-seknek tervezve

A Splash Damage megígérte, hogy a közelgő free-to-play lövöldéje fejlesztésekor teljes mértékben a PC-s játékosok igényeit tartotta szem előtt. Magyarán egy hagyományőrző multiplayer FPS-sel lesz dolgunk.