Hiánycikk lett a Nintendo Wii U

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 24.
  • Biznisz
Link másolása
A japánok friss konzolja néhány napja kapható az USA-ban, de mostanra csak üres polcokkal találkozunk. Míg a legtöbb üzletben "technikailag" már az előrendelések során elfogyott a gép, tegnapra máshol is kiürültek a készletek.

Nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz probléma a készletek értékesítése, hiszen a tengerentúli start után a Nintendo Wii U hiánycikké vált. Számos helyen már az előrendelések során elfogyott a masina, máshol pedig csak a Fekete Péntekig tartottak ki a készletek. Az amerikai hálaadás után megnövekedett a vásárlói kedv, szerencsésnek mondhatta magát az a játékos, aki még tegnap meg tudta venni a gépet.

Úgy néz ki, hogy a Nintendo Wii U-ra nagyon nagy a kereslet az ünnepi szezonban. A becslések szerint azoknak a vásárlóknak, akik az elmúlt napokban nem jutottak hozzá a konzolhoz, márciusig kell várniuk az utánpótlásra. Ilyen hatalmas érdeklődéssel még a kiotóiak sem számoltak. Mi lesz azokkal az amerikaikkal, akik még karácsony előtt be akarnak ruházni egy egységbe? Vagy átrepülnek Európába november 30-án, vagy az aukciós oldalakon, jóval magasabb áron veszik meg rendszert.

Pontos számadatokkal még nem szolgálhatunk, de az eddigiek alapján joggal bizakodhatnak a japánok, hiszen az első nyolcadik generációs konzol utat tört a fogyasztók szívéhez.. Magyarországra jövő hét pénteken érkezik a Nintendo üdvöskéje. Ha tervezed a vásárlást, biztosítsd be magad!

43.
43.
Aramisz93
sőt tessék be is linkelem

http://www.youtube.com/watch?v=0dgMFinyMiI

messze a legjobb verzió a 3 közül
42.
42.
Aramisz93
Néztetek már videókat, és videó teszteket? tele van velük youtube. Ajánlom az itt kétkedők figyelmébe, a ZombiU-t + az új Ninja Gaident
41.
41.
DON GONDOCS
Azért aszt nefelejtsük el hogy a nintendo az első generációs konzolok óta a piacon van, túl vannak 7 nagy konzolon és 5 handelheden persze a mennyiség nem egyenlő a minőséggel, de mindig mutattak fel valami újat. A Nintendo azért utat mutatott Sony és Microsoft-nak videojáték terén.
40.
40.
benjo6
#25: Engem egy Mario tízszer jobban leküt, mint egy Halo,de te tudod:D Nekem egy Nintendo game sosem monoton:)
39.
39.
p3ti
#38: Eléggé furcsa hogy egyeseknek az a szórakozása hogy hatelnek , és nem örülnek a sikereknek , illetve le néznek valamit , ebben az esetben a Nintendot , csak mert nem ismerik , vagy közük nincsen hozzá... Igazából bőven elég megnézni azt hogy mennyit adtak el a Wiiből , és mennyi fogyott a Ps3 , Xboxból . Az hogy a WiiU sikeres , az szerintem egy jó dolog . Biztos mikor megjelenik a többi next gen konzol , ők szintúgy sikeresek lesznek . Szerintem az N csurig van jó playtform gamekkel és jó JRPGkel , szóval attól hogy ismernek 1-2 ugrabugrás szart , nem jelenti azt hogy ismerik a teljes felhozatalt . De aki ezt nem érti miért nem húz innen a retekbe ? Vagy miért nem tud normálisan idenyögni vmit ? Az N gép rengeteg alapkövet letett a játék iparba , nélküle a sok paréjnak most nemlenne mit játszani ... ennyit erről
38.
38.
Gamelord
#34: Bocs de nem, te butaságot beszéltél, és még most is. Ha többet adtak el, akkor többet adtak el. Ez a megkérdeznénk 100 embert dolog nem hogy nem igaz, de még csak nem is számít. + "hardcore szinten" csak a tudatlanok nevetik ki.
#35: facepalm
#36: +1
#37: attól félek a második fele igaz a mondatnak :)
37.
37.
p3ti
Végig olvasva ezt a pár darab kommentet , csak arra jövök rá , hogy itt vagy többségben vannak a 13 éves ostoba gyerekek , vagy tényleg ennyire retardált emberek élnek ebben az országban ... grat
36.
36.
randall13
#33: Csak nem mindegy mennyiért...
35.
35.
h.jozsa
Így igaz wii u az 5 éves gyerekeknek való a himi-humi játékaival,a hardcore gamerek ps-t vagy x box-ot vesznek.(ez már izlés kérdése)
34.
34.
br1Koo
#16: :D Szerintem ha megkérdezünk 100 gamert, abból 80 biztosan szívesebben választana xboxot vagy ps-t, én erről beszélek. Az hogy a wii-vel lehet hadonászni, marioval teniszezni, meg mindenféle fun dolgot csinálni az egy dolog, a koca gamereknek bejön, de hardcore szinten ki van nevetve.
33.
33.
samatagrav09
#32: Ha valamire akarnak fejleszteni azt meg is oldják.
30.
30.
Zeroni
Én kajak a kommentek olvasgatása miatt olvasgatom már ezt az oldalt. :)
29.
29.
Gamelord
#26: Igazából engem sem izgat, csak a játékok amik jönnek rá :)
28.
28.
randall13
#26: Engem sem, undorító ahogy kinéz, főleg a kontroller. Mintha valami régi orosz gyártmány lenne gagyi kínai műanyagból. Ha valaki meglátna egy ilyet a nappalimban, én letagadnám hogy az enyém xd
27.
27.
randall13
#25: Ezt nem az "erő" fogja eldönteni, hanem a devkit. Amelyikre egyszerűbb és ezáltal olcsóbb lesz a fejlesztés, azt fogják választani a kiadók, a fejlesztők és a játékosok.
26.
26.
Zorane
csak engem nem izgat ez a wii u? : D
25.
25.
samatagrav09
#23: Mivel erősebb annyi bőven elég lesz neki hogy egy "gyengébb" konzolt kiszorítsanak és a wii Unak megint maradnak a saját már monoton címei.
23.
23.
benjo6
#13: Max erősebb jobb nem hiszem...
22.
22.
randall13
#18: pffff...... -.-"" végül is magadat minősíted nem engem

Alig gyártják pár hónapja a terméket, még a szoftveres részt sem tudták befejezni, mert Karácsonyra a polcokra akarták küldeni. Nem véletlenül kell "mittoménmennyi" gigát letölteni frissítés néven.

Na de mindegy is, hisz a Nintendo szándékosan ad el keveset belőle, hogy minél előbb csődbe menjen. De ez csak szemfényvesztés, minden WiiU a japán technológia fellegvára és előre be vannak programozva a gépeik, hogy a 2012-es világvége napján átvegyék az emberiség feletti hatalmat!!!!
21.
21.
Gamelord
#18: "Akkor mert kuldenek keveset amikor mar vagy fel eve kesz van es erdeklodes is van ra, te barom?"
Szerintem erre pedig ott a válasz:
" ezért Nintendo megjelenés előtt belejelentette, hogy jóval több konzolt küldtek Usa-ba, mint az előzetes tervekben szerepelt (majdnem dupla annyit, mint anno Wii-ből)."
Ne legyél már ennyire értetlen a haterséged miatt. Komolyan, értelmes ember hogy írhat olyat hogy 30at adtak el?
20.
20.
Birkazoli
#18: Te mégis milyen jogon sértegetsz másokat?! Nem ártott neked semmit, csak az igazat mondta el...
19.
19.
#16: #15, "....Sony konzolrészlege évek óta döglődik, MS-nek meg csak azért kell, mert vindóz logós burokba akarják zárni az embereket, mivel így minden reklámbevételből részesülnek."

Ez mondjuk igy van.
Hozzatennem. Az ms konzolreszlege is vastagon deficites.
Az office, oprendszer es etc. reszlege tartja el .
17.
17.
randall13
#14: Hát jó *** vagy -.-" Nyilván szándékosan szállítottak ki keveset, mert a Nintendonak az a jó, ha minél kevesebb WiiU-t ad el. Tök egyértelmű...
Egyre ostobább belemagyarázásokat látok napról-napra, holnap szerintem még az is ki fog derülni, hogy az Arma3 fejlesztői direkt csukatták le magukat 20 évre, merthogy ez mekkora marketingfogás már.. (igen tudom, hogy még nem volt jogerős ítélet)
16.
16.
Ooorky
#14: Jahh, 30 db-ot adtak el...

Szeptember 14-én indult az előrendelés, jó néhány NAGY játékáruház (Toys'R Us, GameStop, Bext Buy) előrendelési kerete másnapra elfogyott, ezért Nintendo megjelenés előtt belejelentette, hogy jóval több konzolt küldtek Usa-ba, mint az előzetes tervekben szerepelt (majdnem dupla annyit, mint anno Wii-ből).

Többen már arról beszélnek, hogy ugyanaz lesz, mint anno a Wii-nél, majd egy évet kellesz várni, hogy csak szimplán besétálhass és levehess egyet a polcról.
Márpedig tudjuk, hogy a Wii-ből is 30db-ot adtak el.

Csak azok a készítők szívtak akik azt hitték kihánynak rá valami fost, félkész motion control-lal, aztán majd megveszik, mint más konzolokon. Nem jött be.

#15, Az, hogy mit gondolsz a hajadra kenheted, Sony konzolrészlege évek óta döglődik, MS-nek meg csak azért kell, mert vindóz logós burokba akarják zárni az embereket, mivel így minden reklámbevételből részesülnek.

"“Natural user interface advertising,” which would use the Kinect to detect, for advertisers, information about who is watching television. Microsoft has also teamed with TechStars, a business incubator, on an effort called Kinect Accelerator, backing a batch of entrepreneurs with business plans built around the Kinect. "
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...