Újra mozgásban a Sniper: Ghost Warrior 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 27.
  • Videó
Link másolása
A City Interactive végre megtörte a csendet, így végre friss ingame jelenetekben tobzódhatunk a Sniper: Ghost Warrior 2-ből. A CryEngine 3 tökéletesen hozza azt a grafikai szintet, amit elvárhatunk tőle. Orvlövészek előre!

A lengyelek újra verik a mellüket: bizony, a Sniper: Ghost Warrior 2 remekül fest köszönhetően a Crytek technológiájának. Osonás az őserdőben, gátlástalan zsoldosokat veszünk célkeresztbe, figyeljük a széljárást és a becsapódó lövedék röppályáját - a hangulat tökéletesen átjön. Egy teaserrel szolgálhatunk a mai napon, az ígéretek szerint pedig hamarosan a bővített trailer is napvilágot lát. Köszönjük, Lacek896!

14.
14.
Caine
Nagyon jól néz ki!Biztos vagyok benne hogy tuti vétel lesz!
13.
13.
Ooorky
#12: Legtöbb fegyvernek 100m-en szinte még észrevehetetlen az esése (2-5 cm), puskalőszert használóknál ez kitolódik 3-400m-nyire.
12.
12.
Giggsy
#11: Egyrészt az esést nagyon szeretik eltúlozni az olyan játékokban ahol van ballisztika. Egy AK lőszer száz méteren olyan fél méteres esést produkál és azért annak más a karakterisztikája, mint egy mesterlövészpuskának. A másik kérdés, amit nem tudhatunk, hogy vajon állítható lesz-e a játékban az irányzék. Ha komolyan veszik a mesterlövészkedést, akkor illene, hogy lehessen állítani rajta.
11.
11.
Hubert Cumberdale
#8: pl 1:03-nál látszik, hogy az a vár elég messze van és kb. 0 az esése a golyónak. Pont a fejére céloz és pont fejbe is találja, pedig onnan szerintem leesne a golyó a mellkasáig is, bár nem vagyok szakértő. Az előtte lévő lövésnél, mintha lenne íve a lövésnek, de az is eléggé oda talál, ahova célzott előtte.
9.
9.
Ennek szívesen bizalmat szavaznék, csak az a baj, hogy amikor megjelenik, a körül jön majd egy csomó másik játék: Anarchy Regins, Dead Space 3, Aliens: CM, szóval elmegy a pénz azokra (ha nem is az összesre...). Majd talán cserélgetéssel beszerzem egyszer ezt a Sniper 2-t.
8.
8.
Giggsy
7.
7.
Hulk86
Háááááááát.... Nem rossz , jól is néz ki, de valahogy nem az igazi nekem!!!
Van más játék amire inkább költök, mint erre!!
Izlések és pofonok!
6.
6.
Falcon
Ez kegyetlen jól néz ki!
5.
5.
Lacek896
Nekem is teszik bár az előző rész után azért nem szaladok megvenni.
4.
4.
kivenoko
Soha nem gondoltam volna, hogy a City Interactive valaha CryEngine-el fog dolgozni :D Talán most sikerül nekik valamit letenni arra a bizonyos asztalra...
3.
3.
Hubert Cumberdale
Azért a ballisztikára jobban figyelhettek volna, de azon kívül tetszik.
2.
2.
Giggsy
Én várom. Nekem az előző a patch után jobban bejött, mint mondjuk egy CoD. A videó alapján ráadásul jól is néz majd ki. :)
1.
1.
Jared
Nekem annyira nem tetszik ez a játék :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...