Dirty Bomb - itt a Brink alkotóinak új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Splash Damage ígéretéhez hűen bejelentette legújabb játékát: a Dirty Bomb kizárólag PC-re érkezik majd, és a csapat vezérigazgatójának saját cége felel a kiadói teendőkért.

A Splash Damage három játékon dolgozik jelenleg. A tavasszal bemutatott RAD Soldiers 2013 júniusában érkezik iOS-eszközökre, ezen kívül készül egy még bejelentetlen konzolos cím, valamint a Dirty Bomb, amiről most rántotta le a leplet a csapat.

A Dirty Bombról nem tudunk sokat, és csak egy rövid teaserünk, valamint egy screenshotunk van róla. A lövöldözős játék PC-exkluzív, és az Unreal Engine hajtja - ezért is lehet ismerős a látványvilág -, a kiadott kép alapján valószínűleg Londonban játszódik, és a lényege természetesen a multiplayer.

A kiadásért a Splash Damage vezérigazgatójának legújabb saját cége, a WarChest felel. A vállalat koncepciója, hogy a játékosaik platformtól függetlenül is élvezhessék kedvenc játékuniverzumukat, mindezt ingyenes terjesztésen keresztül tennék lehetővé.

Példájuk szerint a cél az, hogy "a gamerek egy körökre osztott stratégiában csaphassanak össze a mobileszközeiken, majd miközben PC-n csalják el az ellenfél figyelmét, a konzoljukon belopakodhassanak a bázisukra, és a böngészőjükben közzétehessék az ellopott tervrajzokat". Jól hangzik!

9.
9.
gamerplayer
a trailer szerint az Enemy Terrritory készítői felelnek érte, ha a WET alapján csinálják meg, akkor tuti siker.
8.
8.
simon 555
"a kiadott kép alapján valószínűleg Londonban játszódik"
Ez jó:D
A lényeg,hogy a trailerben meg még ki is van írva egy táblára,hogy "LONDON",de csak valószínűsíthető,hogy ott játszódik ugye?:D
6.
6.
wolfwarrior
Counter-strike:BRINK EDITION!
5.
5.
mestermagyar
#4: Vagyis egy szigetekböl/úszó erödökböl/városokból álló dolog. Behajózható földdel.
4.
4.
mestermagyar
#1: Ez is valami Brink szagú dolog. Szerintem nagyon esélyes, hogy a mozgás, meg a fegyverrendszer, avagy kasztrendszer hasonló lesz. Egy 2. Brink-nek minimum valami epikusság kéne. Tudod hogy szétunnád magad ugyanazon az úszó erödön? Emelett a félig mászás alapú játékmenet is mehetne a kukába. Mert ugy az sem lenne érdekes, hogy mégegy ilyen úszó város, csak pl. Kínai. Egy nyílt világú, küldetés alapú játék lehetne, csak utazással. Valami olyan, mint egy mount and blade.
3.
3.
MrBrooks
#1: osztom a véleményed.
2.
2.
Donpedro
Ahelyett hogy egy ET 2-t csinálnának :/ Az ET igazán jó játék volt. Teljesen ingyenes kompetitív PC exkluzív cím, az Activision kiadásában. Az előző mondatot visszaolvasva ez ma már úgy hangzik mint valami vicc kezdete, pedig tényleg igaz :D
1.
1.
markoci555
miért nem fogják a Brinket és csinálnak hozzá kampányt meg okos botokat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...