PREMIER: Crazy Frog Racer

  • Írta: zoenn
  • 2005. október 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A rádióból ismerős örült békánk hamarosan meghódítja a szoftverpiacot is, mivel egy könnyed arcade motorverseny stuffhoz adta a nevét. Brekeke.

A kiadók már csak ilyenek, az éppen aktuális menő dolgokra hamarjában ráteszik a mancsukat és rögvest egy játékot kreálnak belőle. Ez történt szeretett debil békánkal is, akinek humoros melódiái már hónapok óta a rádió kedvenc zeneszámai közé tartoznak. A Ubisoft ezúttal egy arcade, futurisztikus motorverseny keretein belül képzelte el Crazy Frogot, amiben különböző fantörpikusabbnál fantörpikusabb járgányokon lebeghetünk közvetlenül az aszfalt felett. Az európai piacon PC-n, ill. PS2-n megjelenő gameben 12 elég jól kinéző pálya várja a játékosokat, mind Single, mind pedig multiplayer lehetőségeket felkínálva. Utóbbi módban játszatunk online, valamint osztott képernyőn a kanapén közvetlenül mellettünk helyet foglaló cimboránk közreműködésével. A játék novemberbe érkezik, addig is vizslassátok kedvetekre az alábbi képlopatokat!

Ugrás a galériához

7.
7.
Chocho
6.
6.
lewton6
én is nagyon úúúútálom... broáf...
5.
5.
Avium
en azt nem ertem az axel f. theme-et hogy engedhettek feldolgozni egy ilyen gyenge verzioban. az meg h a logo p*csu beka mennyire lamer... pfff
4.
4.
InGen
Ti azt zenének nevezitek? Ez a béka izé meg... nagy az isten állatkertje bazzeg...
3.
3.
fojesz
A kezdeti animáció még érdekes volt, a zene még elment, ez meg már egyenesen kiborító. :(
2.
2.
ekho
Hogy én mennyire úúúúúúúúúúúúútááálóm ezt_:(:(:(:(a karakter jó,de a többii pfuuuujjjjjjjjjjjjjj...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...