Traileren a mobilos GTA: Vice City

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 30.
  • Videó
Link másolása
Döbbenet, hogy az előző generációs konzoljátékokat ma már gond nélkül tolhatjuk a mobiltelefonjainkon, most éppen a Grand Theft Auto: Vice City mobilos megjelenését várjuk. Egy trailerrel tudunk belőle szolgálni.

A játék a jövő héten, december 6-án jelenik meg Androidra és iOS-re, hogy milyen telefonokon és tableteken fog futni biztosan, azt a múltkor már részleteztük. A Rockstar éppen csak annyira nyúlt bele a játékba, amennyire feltétlenül szükséges, az irányítás igazodik az érintőképernyőkhöz, és a látvány is finomodott egy csöppet. Öt dollárodba fáj majd a szülinapi kiadás.

38.
38.
aludttej
#37: http://www.youtube.com/watch?v=qtPkvpxnma8
szerintem elég jó, maradjunk annyiban. de több időm nincs rád sajnos, ha ezek nem győztek meg, sajnállak.
37.
37.
Stranger
#35: Tényleg jó a videó minősége. "Van amikor nincs igazad, fogadd el. Ez is ilyen pillanat." Maradjunk ennyiben mindketten, jó?
36.
36.
aludttej
#34: de a zárómondatodon látszik hogy elég beképzelt vagy és okosnak hiszed magad, de sajnos épp a mondanivalód alapján ki kell hogy ábrándítsalak. Van amikor nincs igazad, fogadd el. Ez is ilyen pillanat.
35.
35.
aludttej
#34: igen, én is 50ért vettem és simán fut a gta 3, vegyél konzolt, majd megnézem a buszon hazafele hogy játszol rajta, meg hogy nézel gps-t mikor eltévedsz a városban.

http://www.youtube.com/watch?v=jSo4aAWTZeY
szerintem ehhoz képest h 50ezer, és ilyen videót vesz fel, inkább ilyet veszek mint ugyanennyiért egy méretben sokkal nagyobb fényképezőgépet ami semmi másra nem jó.

Ja és a monitort te 30 cmről szoktad nézni?
34.
34.
Stranger
#30: 50 ezerért olyan telefont venni amivel 10 évet visszamegyek grafikai szinten? Ennyiért már konzolt veszek. HD videózás... az csak a felbontás, de a minősége attól még közel sincs még egy fényképezőgép videóminőségéhez sem. Szövegszerkesztés telefonnal... Sok szerencsét hozzá.
#31
Nem fogod meglátni a nagyobb felbontás előnyeit a mobil kijelzőjén. 15" monitornál tökéletes még az 1280x1024, úgy hogy AA sem kell egy játékhoz, mert nincs recés él sehol. Ezzel azt hiszem el is mondtam mindent erről. Ezt tényleg addig kellett tárgyalnotok?
33.
33.
mestermagyar
#29: És tényleg, ott már 50+ ezerért kapsz olyat, ami mindent tud. Mennyire konzervatív vagy...
32.
32.
mestermagyar
#29: Ja és másodszor: Androidos vagyok
31.
31.
mestermagyar
#29: Én azt akartam mondani, hogy ha valamit nem támogatsz, attól még az nagy eséllyel hasznos, ha milliók támogatják. Nem szeretem annyira a cod-ot, de játszottam vele, és azért élvezhetö(mégis lehurrogom, hogy nem változik, ha BF vs COD csata folyik). A telefon felbontásba ne menjünk bele, az a hardveres oldala, amihez én feltétlen jobban értek, és rengeteget tárgyaltuk jó-e, mobilarénás fórumokon. Igenis ekkorán fut, mert a játékoknak volt wvga felbontásuk már 2 éve. Lehetett választani, melyik felbontásút töltsem le, legalábbis ha nem marketet néztem. És itt jön az, hogy ekkora képernyön nem létezik olyan, hogy a hátteret pixelesnek látod. Minden végletekig sima. Ez nem fail, ez a fejlödés. Lehet nem megy tovább, mert ez is elég, de ezen ténylegesen tökéletesen pixelmentes.
30.
30.
aludttej
#29: erre csak annyit mondok: android
50ért már olyan androidos telót lehet venni ami még a 3d-s játékokat is vígan futtatja és hd videót vesz fel és játszik le akadásmentesen.
mestermagyar érvei közül meg nemtom melyik vicces, szerintem mind elég hasznos, és a szövegszerkesztőt és egyebeket még nem is emlitette.
29.
29.
Stranger
#27: Mivel valaki írta, hogy kontrollerrel tolja gondolom lehet TV-re kötni. A kijelző felbontása egy dolog, az megint másik h a játékot milyen felbontásban tudja futtatni. Egyébként olyan kis kijelzőre minek a FullHD? Marketing amit te benyalsz. Pont a játékban kéne az, de ahhoz meg kevés a teljesítmény. Fail...
Én azt tudom, hogy vannak ilyen kis ficsörjei a telefonoknak csak a "Megkönnyítik az életed?" szöveg enyhén sok volt. A felsorolt érveid közül van pár amin hangosan felnevettem. Ha engem ennyiből úgy titulálsz, hogy "csóró, nem veszek semmit igénybe" akkor te meg menjél majd sorakozni a következő Iphone-ért. Elvégre biztos annyi mindent tud az is és azért olyan drága...
http://www.youtube.com/watch?v=vc9bMY6lGw0
28.
28.
mestermagyar
#27: És tudom hogy azt mondod, hogy csóró vagy, és semmit se veszel igénybe, csak halgatod a party rockot. Tisztában vagyok azzal is, hogy nem szereted az érintöképernyöt, az elektronikát, a kis dolgokat, a 2d-s játékokat, meg hogy szerinted mindenki ilyen elzárkózó mint te.

Tévedsz, a világ 1milliárd okostelót használó embere biztos nem ilyen.
27.
27.
mestermagyar
#20: Te tényleg nem tudod mien egy okosteló, ha ilyet se tudsz kb. Már 1280x700 vagy mennyinél jár, most jelenik meg az 1920x1080-as. Megspórolsz egy ps2-öt ha rákötöd tv-re(nameg jobb felbontást kapsz). Hasznosságáról annyit, hogy majdnem annyit tud mint egy számítógép, ha a megfelelö programokat rárakod. Internetelérés bárhol, napló, videózás/fényképezés, tv-re kötéssel filmnézés, közösségi kapcsolattartás, gps, telfonálás, játék, adathordozás, képnézegetés, és vakuval világítás.
26.
26.
Stranger
#25: Írj privátban, elég lesz 5 sor is.
25.
25.
aludttej
#24: nah még egy szemellenzős, lassan el kéne fogadni hogy tényleg hasznos egy okostelefon, nem attól leszel nagy jampi ha lehurrogod az okostelefonokat meg hogy minek bele ez meg az. Ha neked nem kell ne vedd meg. Ha érvek kellenek adj emailt írok neked egy pár oldalt róla.
24.
24.
Stranger
#23: Nem tudsz normális érvet mondani, dobálózz csak...
23.
23.
greenmelon
#22: Hogyne, az embernek biztos nincs olyan helyzet az életében ahol hatalmas segítség lenne ha internet van a zsebében. Furcsa egy álomvilágban élsz te.
22.
22.
Stranger
#21: Aha persze... Menetrendet illene az utazás előtt megnézni. Időjárás őőőő... nézz fel az égre ha már úton vagy. Hírek megnézése útközben nem tudom miben könnyíti meg az életed. Közúti információ? Vezetés közben nem szabadna telefonozni. Túl sok értelme nincs az okostelefonoknak vagy pontosabban egy 15ezrestől drágábbnak. Azért wifi tényleg legyen rajta, nem tudom hány ezer ft-oson van már...
21.
21.
greenmelon
#20: Persze, az tényleg nem könnyíti meg az életedet, ha teszem azt bármikor meg tudod nézni a menetrendet, időjárást, híreket, közúti információkat, stb... Egy csöppet elfogult vagy.
20.
20.
Stranger
#19: Megkönnyítik az életed? OMG. Te túl sok Iphone marketingszöveget olvastál... Amúgy mekkora felbontásban tudják a GTA-t futtatni? Ennyi fejlődés legyen már 10 év alatt...
19.
19.
Jared
Nemtom minekkel ennyire erőltetni a telefonokat baszod telefonálásra valók jó tényleg megkönnyítik az életemet az okos telefonok de már azér lassan az lesz hogy jobb játékok lesznek telón mint konzolon meg pc-n :-)
18.
18.
kivenoko
A hideg is kirázott, ahogy az emlékek felszínre törtek :D R* a legjobb!
17.
17.
xelalex19
#6: Hát nem :) Amúgy meg, szerintem jó, hogy kiadják telóra is ezeket, nehogy már állandóan az angry birds, angry birds rio, angry birds seasons, angry birds space, angry birds star wars, angry birds 829. részével kelljen játszanunk és egyébként teljesen ugyanolyan az összes része, némi grafikai különbséggel (a star wars talán kivétel a sok közül). Meg régen is szerettem a gta-kat most is, akkor meg egy jó kis nosztalgia utazás közben, vagy bármikor amikor ráérek szerintem jó szórakozás. Az irányítás meg kinek mi, pl. szerintem teljesen jól megoldották, legalábbis nekem bajom még nem volt vele.
16.
16.
markoci555
elképesztő, ez az a játék amit gyerekkoromban mohaa melett legtöbbet toltam, egyszerűen olyan sokat játszottam vele hogy kívülről tudtam mi merre van, vizuálisan magam elé tudtam vetíteni majdnem az egész világát
15.
15.
szasznyak
Srácok!Samsung Galaxy S3...ps3-as controllerrel!!!Na ez a tuti!Én naponta tolom a GTA3-at...a NOVA 3-at és teljesen fullos a feeling! :)

14.
14.
shooter1234
#12: Tom én is azt vettem, de már megbántam, mert a minősége nem valami jó, sorra romlik el rajta minden. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...