A Sonynak is jól sikerült a fekete péntek

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 30.
  • Biznisz
Utolsóként a Sony is elárulta, hogyan teljesített a fekete péntek hetén, és aligha meglepő módon ő is jó eredményekről számolt be. Különösen a bundle csomagok voltak népszerűek.

Jól tette a Sony, hogy az árcsökkentés helyett inkább a bundle csomagok kiadását választotta taktikaként a karácsonyi szezonra, a PlayStation 3-ból 525 ezer darabot adtak el Amerikában a múlt héten, és a PlayStation Vitából is sikerült elpasszolni 160 ezer példányt. A Sony szerint bundle-eladások száma 15 százalékkal nőtt éves szinten, míg a teljes PS3-forgalom (beleértve a kiegészítőket és a játékokat is) 9 százalékkal nőtt a tavalyi évhez képest.

A Sony szerint különösen népszerű volt az Ultimate PlayStation Value Bundle, amiben 200 dollárért kínáltak 250 GB-os PS3-at Uncharted Dual Packkel és inFAMOUS Collectionnel, a gyártó szerint ezt hamar elkapkodták a boltok polcairól. A Vita esetében is a csomagokat votték leginkább, az Assassin's Creed III: Liberation Bundle-ből, a Call of Duty - Black Ops: Declassified Bundle-ből és a LEGO Batman 2: DC Super Heroes Bundle-ből is hiány lett a hétvégére.

A PlayStation Plus szolgáltatás iránt 259 százalékkal nőtt az érdeklődés a tavalyi év fekete péntekéhez képest.

7.
Quent1n
Ma volt szerencsém az új Ps3-hoz és mit ne mondjak borzasztóan igénytelen élőbe. Az olvasó része meg úgy működik mint egy zöldségszeletelő... Retronak retro de gagyi hatású nagyon. SZERINTEM. :)
6.
szasznyak
Na ja!Fura az új doboz...de kicsit retro...szerintem.A sonynak is jól megy a vàsàr,bár nem olyan jól,mint mikor egyeduralkodó volt az 1-es számú versenyzőjükkel.Gates bàcsi betett a iksz-dobozzal...a nintendó meg igyekszik mindent megtenni azért,hogy ne felentsük el őket sem.Bàr a nintendo vs sega konkurens-csata. keményebb volt.Mind1!A lényeg,hogy szàllítsàk a jobbnàl-jobb gémeket...és akkor mindenki elégedett lesz!Nincs igazam?
! ;-)
5.
metercsiken
Örülök, hogy jól megy nekik!
De ez az új ps3 még mindig NEM tetszik! : )
2.
Winter
"200 dollárért kínáltak 250 GB-os PS3-at Uncharted Dual Packkel és inFAMOUS Collectionnel"
Nem élnék mindig az USA-ban, csak néha...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...