Peter Molyneux nem hagyja abba

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 4.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Noha Peter Molyneux nem olyan régen azt nyilatkozta, már csak egy játékot szeretne fejleszteni, most úgy beszélt a jövőjéről, mintha ezt a gondolatot nem is ő fogalmazta volna meg. Megnyugodtunk?

"Semmilyen módon nem jelentettem be a visszavonulásom, vagy nem mondtam azt, hogy levetem magam egy hídról a következő játékom után" - nyilatkozta Peter Molyneux a GamesIndustry Internationalnek, miután októberben a Beefjacknek azt mondta, már csak egy játékot csinálna, de abba belead apait-anyait.

Ehhez képest most úgy beszél, mintha nem is ő mondta volna mindezt, leszögezte, hogy addig csinál játékokat, amíg nem utálja mindenki az ötleteit, vagy amíg meg nem hal. "Sokkal több szenvedélyt, elkötelezettséget és energiát érzek magamban, mint eddig bármikor. Elrémít a visszavonulás gondolata. Valamilyen vegetatív állapotban kellene lennem, hogy elgondolkozzam a visszavonuláson."

Molyneux tehát folytatja, hogy ez jó hír-e, azt majd ti eldöntitek.

Fizessetek, mert kiadót kaptok

A mester most mindenesetre új játékán dolgozik a Project GODUS-ra a Kickstarteren gyűjtenek pénzt - 17 nap van hátra a gyűjtésből, és eddig a kitűzött 450 ezer fontos összegből 192 ezer fontot sikerült összekalapozni. Molyneux szerint, ha nem jön össze a szükséges pénz a rajongók adományaiból, kénytelenek lesznek a kiadót keresni, pedig éppen ennek az elkerülése volt a cél eredetileg.

8.
8.
no no, ne folytassa Pítör, no no no
4.
4.
mestermagyar
A curiosity 50ezres dlc-jét nem vitte el valaki? Mert akkor illene azt is beleadni.
3.
3.
Dark_Temptation
2.
2.
Ooorky
Remélem nem jön össze neki, évek óta hulladékot gyárt hulladék után, agyára ment a hírnév.
1.
1.
névtelenség
Diagnózis: Időskori szenilitás (abból is a fokozatosan súlyosbodó)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...