Godus MAC, PC

Peter Molyneux újragondolja a Populoust, a Godust új csapatával, a 22cansszel készíti. A játék később kiegészült egy Godus Wars nevű adalékkal is.
Típus: Stratégia

Kikerült a mikrotranzakció a Godus Warsból

A napokban jelent meg Peter Molyneux stúdiójának új játéka, a Godus Wars, melyben a fejlesztők mikrotranzakciókat is "elrejtettek". Ez nem igazán tetszett a játékosoknak, ezért pár nappal a megjelenés után ki is került a funkció.

Peter Molyneux visszatért

Peter Molyneux kikészült tavaly. Ezt nem mi mondjuk, hanem ő, miután egy hét leforgása alatt két projektjét is szétszedte a sajtó, a Rock, Paper, Shotgun pedig egy interjúban burkoltan beteges hazudozónak nevezte.

Peter Molyneux nem nyilatkozik többet

A múlt hét eseményei állítólag nagyon megviselték Peter Molyneuxt, aki a The Guardiannek adott utoljára interjút. Azt mondta, úgy tudja elkerülni az ilyen helyzeteket a jövőben, ha nem nyilatkozik többet.

Peter Molyneux most átlépett egy határt

Az elszállt ígéreteiről hírhedt Peter Molyneux ezúttal alulmúlta önmagát: a Godus még mindig félkész, és lehet, hogy ilyen is marad, ráadásul úgy tudni, a Curiosity nyertesével is kiszúrt a csapata.

Peter Molyneux: a Kickstarter pusztító hatású

Peter Molyneux egy spanyol rendezvényen jelentette be a legújabb játékát, emellett pedig egy interjúban arról beszélt, hogy a közösségi finanszírozás kártékony lehet az érintett játékokra nézve.

Peter Molyneux újra feltalál: íme, az invest-to-play

Peter Molyneux újraértelmezné a free-to-play fogalmát, sőt nem is értelmezné újra, az ő ötlete állítólag annyira más, hogy csak egy teljesen új fogalommal lehet leírni. Jön az invest-to-play modell.

Godus bétateszt

Ki ne vágyna arra, hogy istenként hegyeket mozgasson meg, vagy tüntessen el a Föld színéről? Hogy egy nép lesse minden óhaját, és félje haragját, hiszen egy gondolatával is földrengéseket, meteorzáporokat idézhet a világban?

Megvan a GODUS dátuma is

Új trailer érkezett Peter Molyneux következő játékához, egyúttal az is kiderült, hogy a Steam Early Access keretében már szeptember közepében játszhatunk a programmal.

Istent csinálnak a Curiosity győzteséből

Nagy idézőjelekkel persze, de a Curiosity: What's in the Cube győztese lesz Peter Molyneuxék Godus című projektjének istene. A brit srác egyébként tegnap ért a játék kockájának mélyére.

Összejött a pénz Peter Molyneux új játékára

Neccesen, de összegyűlt a Populous szellemi utódjának tartott Project GODUS lefejlesztéséhez szükséges pénzmag, még 25 órája van a közösségnek arra, hogy a továbbiakra kitűzött célokra teljesítse.