Film készül a Company of Heroes alapján

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 4.
  • Cooltúra
Mióta a THQ összeomlani készül, egyre több extravagáns ötlettel lepi meg a nagyérdeműt, most éppen a Company of Heroes alapján készíttet filmet, ami kizárólag DVD-n és Blu-rayen jelenik majd meg.

A film a Sony Pictures Home Entertainment felügyelete alatt készül az UFO Productionsnél, és március 19-én jelenik majd meg DVD-n és Blu-rayen. Nem meglepő módon a Company of Heroes második része is éppen ekkortájt érkezik.

A történet az ardenneki offenzíva idején játszódik, egy amerikai század az ellenséges vonalak mögött ragad, és szörnyű felfedezést tesz: Hitler atombombán dolgozik. A katonák is részesévé válnak a szövetségesek egyik titkos küldetésének, melynek célja, elfogjanak egy szökésben lévő német tudóst, aki csakugyan a projekten ügyködött. Az adaptációban olyan színészek kaptak szerepet, mint Tom Sizemore, Chad Collins, Vinnie Jones, Neal McDonough és Jürgen Prochnow.

26.
frankek
de azé mekkora átverés már hogy a tokra rányomnak egy Tigrincs I-et és filmben meg a ruszki T-34 van elég gyatra módon átmodolva...

(csak most vettem észre) -.-'
25.
atto222
Hurrá, a hős amerika ismét megmenti a világot a gonosz németektől. (irónia, ha valaki nem érti)
23.
levantine
Uncsi már a második világháború. Mindig jönnek a szuperhős, szuperjó jenkik, akik megölik a szupergonosz németeket. Hujaj. Ez az örökös egyoldalú bemutatása a történelemnek.
22.
miki1105
Én úgy tudom, hogy a németek végülis majdnem megépítették az atombombát csak kifogytak az "időből". Egyébként meg már szerintem nem kell itt tankokat építeni van már olyan fejlett technika, hogy már lazán összelehet animálni a tankokat, jó azt biztos hogy enm olcsó pénz de már elérhető és egész jól néz ki.
20.
peti1106
#12: Az rendben van, hogy a németek is zsákmányoltak T-34-eseket, de az a helyzet, hogy ez egy T-34/85 melyet 1944 február-március táján kezdtek el gyártani. Szerintem nincs rá semmi esély, hogy a németek éppen az ardenneki csatába vezényeltek volna frissen az orosz gyárból kivonult T-34/85-ösöket. Talán Sztálin bácsi jó szándéka jeléül a németeknek adományozott pár tucattal és azt vettették be az amerikaiak ellen Ardenneknél. Szóval ennyit erről. Visszatérve csinálták volna meg úgy mint a kelly hőseiben, vagy a ryan közlegény megmentésében, hogy a T-34-es alapjára ráraktak egy Tigris tornyot és voálá, kész is a Tigris. Igaz kicsit magasabb volt a kelleténél, no de sebaj.

Azt viszont tolerálnám, ha pár pénzes filmes legyártana 1-2 élethű (eredeti tervrajzok alapján) német tankot, de a CGI-t se vetném meg, ha jól alkalmazzák.
19.
Bako
TV exkluzív Company Of Heroes :)
Mellesleg IMDB-n nyoma sincs, de ez nem jelent semmit.
18.
frankek
1:18 a németnél milyen I. vh-s géppuska van már xDD
17.
frankek
#11: Ryan közlegény megmentése, Az elitalakulat ott legalább a T-34-est úgy modolták át hogy az alvázra húztak fel egy Tigris építményt, Kelly hőseiben ebből 3 is volt!
Viszont az elitalakulatban csomó olyan jármű felvonult amit ide is kölcsönvehettek volna. pl. Jagdpanther

ilyen filmes bakikban a halál 50 órája viszi a pálmát xD
a német Király Tigrisek amerikai M47 Pattonok xD
16.
Jared
Ezt örömmel hallom :)
15.
Lorthirash
a játék 2. részéhez lehet hogy lesz köze nekem gyanús
14.
Ecetes sajt
#12: No igen, csak szerintem egy zsákmányolt T-34-es nehezen fordult meg a nyugati fronton :)
Az M10-nek álcázott párduc jól is mutatna a filmben is és hiteles is lenne.
13.
Ecetes sajt
#11: Tudtommal az oroszok is építettek egy tigrist ilyen filmes célokra. Amúgy ha nem is tigrist, de rengeteg más járművet fel lehet soroltatni pl. félhernyókat, azok szerintem vannak "bőven"
12.
Cooper911
#11: Ja egyébként meg mivel a T34 volt a legnagyobb számban gyártott orosz tank ezért viszonylag sokat kaparintottak meg a németek amit aztán saját céljaikra használtak, akárcsak a többi tankot pl KV vagy Sherman. Ugyanez megvolt az oroszoknál is ők is hegesztettek rendesen, pl SU85-i StugIII alváz orosz ágyuval :D

Captured T34: http://beute.narod.ru/Beutepanzer/su/t-34/t-34hex/t-34_hex_106.jpg

Érdekességként: Az ardeneki offenzivánál Panther-eket álcáztak amerikai M10-nek, hogy beszivárogjanak az amcsi vonalak közelébe és felderitsék azt.... kevés sikerrel :D
11.
Cooper911
#3: Mivel egyetlen müködő Tigris van (az is angliában) ezért nem egyszerü megoldani hogy egy tigrisnek látszó tank mozogjon terepen. Szerintem még a "Belij Tiger" azaz a fehér tigris c. filmben sem tigris volt. Bár a mai cg-vel lehet hogy nem lenne lehetetlen.

Ja egyébként éljen a COH film. Remélem jó lesz.
10.
Giggsy
Ez lesz a valós borító? Csak mert Neal McDonough feje olyan bénán van odafotoboltozva, hogy én elbújnék szégyenemben, ha ilyen munkát valaha kiadnék a kezemből...
9.
Ótvar
#8: melyikben? a 2. részben nem, de az 1.-ben igen és mivel ez "az ardenneki offenzíva idején játszódik" és ott köztudott hogy amerikaiak voltak, nem oroszok, ezért nem tudom mi a vita tárgya, ha ez egyáltalán vita
8.
randall13
#7: A játékban még csak nem is amerikaiak... :D
7.
Ótvar
Szép és jó, de semmi köze a játékhoz, azon kívül hogy 2. világháborús, és amerikaiak csatároznak a németek ellen.
6.
randall13
Ez tuti nem valami összevagdosott kamu trailer? oO
5.
Ecetes sajt
Német tanknak titulált T-34??????!!!!! És ráadásul páncélszürke :(
Pedig megért volna egy próbát.....
4.
SwordFish
Jónak tűnik, bár a CGI-s robbanások gyengék, de hát csak egy dvd film. Apum ugyis szereti ezeket a filmeket, lehet meglepem vele :)
3.
frankek
ui.: Bírom ezeket a filmes "bakikat" pl. fogják az orosz T-34-est átfestik raknak rá egy kis látvány páncélt és német tankot varázsolnak belőle x'DD
2.
Cenation
#1: lehet hogy már nem kell sokáig várni:
http://comment.blog.hu/2012/10/20/ujabb_ii_vilaghaborus_minisorozatot_rendelhet_az_hbo
1.
frankek
királysáááááááááááág! :D
Mostanában a filmes ipar hanyagolja a második világháborút sajnos. Pedig 1000+1 esemény van benne ami várja hogy filmet csináljanak belőle. Érdekes hogy 1970-1990-es évekig ontotta magából az ipar. Rengeteg nagyszerű film készült. Anno. Kelly hősei, Halál 50 órája, A nagy szökés, Piszkos 12, stb.

Jó lenne már látni a HBO-tól ismét egy olyan jó kis mini sorozatot mint a Band of Brothers vagy a The Pacific.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...