Film készül a Company of Heroes alapján

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Mióta a THQ összeomlani készül, egyre több extravagáns ötlettel lepi meg a nagyérdeműt, most éppen a Company of Heroes alapján készíttet filmet, ami kizárólag DVD-n és Blu-rayen jelenik majd meg.

A film a Sony Pictures Home Entertainment felügyelete alatt készül az UFO Productionsnél, és március 19-én jelenik majd meg DVD-n és Blu-rayen. Nem meglepő módon a Company of Heroes második része is éppen ekkortájt érkezik.

A történet az ardenneki offenzíva idején játszódik, egy amerikai század az ellenséges vonalak mögött ragad, és szörnyű felfedezést tesz: Hitler atombombán dolgozik. A katonák is részesévé válnak a szövetségesek egyik titkos küldetésének, melynek célja, elfogjanak egy szökésben lévő német tudóst, aki csakugyan a projekten ügyködött. Az adaptációban olyan színészek kaptak szerepet, mint Tom Sizemore, Chad Collins, Vinnie Jones, Neal McDonough és Jürgen Prochnow.

26.
26.
frankek
de azé mekkora átverés már hogy a tokra rányomnak egy Tigrincs I-et és filmben meg a ruszki T-34 van elég gyatra módon átmodolva...

(csak most vettem észre) -.-'
25.
25.
atto222
Hurrá, a hős amerika ismét megmenti a világot a gonosz németektől. (irónia, ha valaki nem érti)
23.
23.
levantine
Uncsi már a második világháború. Mindig jönnek a szuperhős, szuperjó jenkik, akik megölik a szupergonosz németeket. Hujaj. Ez az örökös egyoldalú bemutatása a történelemnek.
22.
22.
miki1105
Én úgy tudom, hogy a németek végülis majdnem megépítették az atombombát csak kifogytak az "időből". Egyébként meg már szerintem nem kell itt tankokat építeni van már olyan fejlett technika, hogy már lazán összelehet animálni a tankokat, jó azt biztos hogy enm olcsó pénz de már elérhető és egész jól néz ki.
20.
20.
peti1106
#12: Az rendben van, hogy a németek is zsákmányoltak T-34-eseket, de az a helyzet, hogy ez egy T-34/85 melyet 1944 február-március táján kezdtek el gyártani. Szerintem nincs rá semmi esély, hogy a németek éppen az ardenneki csatába vezényeltek volna frissen az orosz gyárból kivonult T-34/85-ösöket. Talán Sztálin bácsi jó szándéka jeléül a németeknek adományozott pár tucattal és azt vettették be az amerikaiak ellen Ardenneknél. Szóval ennyit erről. Visszatérve csinálták volna meg úgy mint a kelly hőseiben, vagy a ryan közlegény megmentésében, hogy a T-34-es alapjára ráraktak egy Tigris tornyot és voálá, kész is a Tigris. Igaz kicsit magasabb volt a kelleténél, no de sebaj.

Azt viszont tolerálnám, ha pár pénzes filmes legyártana 1-2 élethű (eredeti tervrajzok alapján) német tankot, de a CGI-t se vetném meg, ha jól alkalmazzák.
19.
19.
Bako
TV exkluzív Company Of Heroes :)
Mellesleg IMDB-n nyoma sincs, de ez nem jelent semmit.
18.
18.
frankek
1:18 a németnél milyen I. vh-s géppuska van már xDD
17.
17.
frankek
#11: Ryan közlegény megmentése, Az elitalakulat ott legalább a T-34-est úgy modolták át hogy az alvázra húztak fel egy Tigris építményt, Kelly hőseiben ebből 3 is volt!
Viszont az elitalakulatban csomó olyan jármű felvonult amit ide is kölcsönvehettek volna. pl. Jagdpanther

ilyen filmes bakikban a halál 50 órája viszi a pálmát xD
a német Király Tigrisek amerikai M47 Pattonok xD
16.
16.
Jared
Ezt örömmel hallom :)
15.
15.
Lorthirash
a játék 2. részéhez lehet hogy lesz köze nekem gyanús
14.
14.
Ecetes sajt
#12: No igen, csak szerintem egy zsákmányolt T-34-es nehezen fordult meg a nyugati fronton :)
Az M10-nek álcázott párduc jól is mutatna a filmben is és hiteles is lenne.
13.
13.
Ecetes sajt
#11: Tudtommal az oroszok is építettek egy tigrist ilyen filmes célokra. Amúgy ha nem is tigrist, de rengeteg más járművet fel lehet soroltatni pl. félhernyókat, azok szerintem vannak "bőven"
12.
12.
Cooper911
#11: Ja egyébként meg mivel a T34 volt a legnagyobb számban gyártott orosz tank ezért viszonylag sokat kaparintottak meg a németek amit aztán saját céljaikra használtak, akárcsak a többi tankot pl KV vagy Sherman. Ugyanez megvolt az oroszoknál is ők is hegesztettek rendesen, pl SU85-i StugIII alváz orosz ágyuval :D

Captured T34: http://beute.narod.ru/Beutepanzer/su/t-34/t-34hex/t-34_hex_106.jpg

Érdekességként: Az ardeneki offenzivánál Panther-eket álcáztak amerikai M10-nek, hogy beszivárogjanak az amcsi vonalak közelébe és felderitsék azt.... kevés sikerrel :D
11.
11.
Cooper911
#3: Mivel egyetlen müködő Tigris van (az is angliában) ezért nem egyszerü megoldani hogy egy tigrisnek látszó tank mozogjon terepen. Szerintem még a "Belij Tiger" azaz a fehér tigris c. filmben sem tigris volt. Bár a mai cg-vel lehet hogy nem lenne lehetetlen.

Ja egyébként éljen a COH film. Remélem jó lesz.
10.
10.
Giggsy
Ez lesz a valós borító? Csak mert Neal McDonough feje olyan bénán van odafotoboltozva, hogy én elbújnék szégyenemben, ha ilyen munkát valaha kiadnék a kezemből...
9.
9.
Ótvar
#8: melyikben? a 2. részben nem, de az 1.-ben igen és mivel ez "az ardenneki offenzíva idején játszódik" és ott köztudott hogy amerikaiak voltak, nem oroszok, ezért nem tudom mi a vita tárgya, ha ez egyáltalán vita
8.
8.
randall13
#7: A játékban még csak nem is amerikaiak... :D
7.
7.
Ótvar
Szép és jó, de semmi köze a játékhoz, azon kívül hogy 2. világháborús, és amerikaiak csatároznak a németek ellen.
6.
6.
randall13
Ez tuti nem valami összevagdosott kamu trailer? oO
5.
5.
Ecetes sajt
Német tanknak titulált T-34??????!!!!! És ráadásul páncélszürke :(
Pedig megért volna egy próbát.....
4.
4.
SwordFish
Jónak tűnik, bár a CGI-s robbanások gyengék, de hát csak egy dvd film. Apum ugyis szereti ezeket a filmeket, lehet meglepem vele :)
3.
3.
frankek
ui.: Bírom ezeket a filmes "bakikat" pl. fogják az orosz T-34-est átfestik raknak rá egy kis látvány páncélt és német tankot varázsolnak belőle x'DD
2.
2.
Cenation
#1: lehet hogy már nem kell sokáig várni:
http://comment.blog.hu/2012/10/20/ujabb_ii_vilaghaborus_minisorozatot_rendelhet_az_hbo
1.
1.
frankek
királysáááááááááááág! :D
Mostanában a filmes ipar hanyagolja a második világháborút sajnos. Pedig 1000+1 esemény van benne ami várja hogy filmet csináljanak belőle. Érdekes hogy 1970-1990-es évekig ontotta magából az ipar. Rengeteg nagyszerű film készült. Anno. Kelly hősei, Halál 50 órája, A nagy szökés, Piszkos 12, stb.

Jó lenne már látni a HBO-tól ismét egy olyan jó kis mini sorozatot mint a Band of Brothers vagy a The Pacific.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...