Company of Heroes: Online

A második világháborús Company of Heroes kizárólag multiplayer módra specializált változata.

Társasjátékként tér vissza a Company of Heroes

A Relic legendás világháborús RTS játéka hiába az egyik legnépszerűbb stratégiai alkotás a világon, folytatásra a közeljövőben nem igazán számíthatunk. Viszont más a helyzet a társasjátékok piacán.

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.

Film készül a Company of Heroes alapján

Mióta a THQ összeomlani készül, egyre több extravagáns ötlettel lepi meg a nagyérdeműt, most éppen a Company of Heroes alapján készíttet filmet, ami kizárólag DVD-n és Blu-rayen jelenik majd meg.

Frissítette megjelenési ütemtervét a THQ

A kiadó vezérigazgatója, Brian Farrell leplezte le a cég legnagyobb húzócímeinek várható megjelenési időpontját, amire szükség is volt, elvégre az amerikai befektetők nem voltak elragadtatva az utolsó bevételi eredményektől. A THQ-nak szüksége van arra, hogy leporolja a Saints Row 3-at és a Warhammer-jogokat.

Company of Heroes: Online - indul a bétateszt

Lassan, de biztosan haladnak a Company of Heroes: Online munkálatai: habár egy éve írtunk a játék bétatesztjéről először, az még csak most fogja kezdetét venni.

Company of Heroes: Online - bétát mindenkinek!

Hamarosan megjelenik a Company of Heroes multiplayer módra kihegyezett változata, melynek bétája nem csak Kínában, de bárhol a világon kipróbálható lesz.

Jön a Company of Heroes online változata

A PC-s kalózkodás visszaszorítása érdekében új verzióval jelentkezik a Company of Heroes, azonban az online játékra kihegyezett változat csak a kínaiaknak szól.