NFS: Most Wanted - jön az Ultimate Speed Pack

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
December közepén érkezik a Need for Speed: Most Wanted új DLC-je, amely az Ultimate Speed Pack néven fut. A csomagban olyan csúcsverdákat kapunk többek közt, mint a Bugatti Veyron és a Lamborghini Aventador J.

Minden vágyad 300 km/h-val száguldozni Fairhaven városában? Egy igazi álomverda volánjánál még a barátaid elfenekelése is könnyebbé válik. A december közepén érkező DLC-ben olyan autókkal bővül a felhozatal, mint a Mclaren 4 millió dolláros F1 LM-je, a Lamborghini Aventador J, a Pagani Zonda R, a Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse és a Hennessey Venom GT.

Természetesen minden egyes négykerekűhöz új versenyek társulnak, beleértve a teljesen új Most Wanted Racert a Hennessey gépéhez. Összesen 25 Hight Speed Race és Speed Run kap helyet a csomagban, valamint hetven mérföldkő, nem beszélve az opcionális jutalmakról, illetve megnyitható extrákról.

Az Ultimate Speed Pack december 18-án élesedik, ára 800 MS pont lesz az Xbox Live-on, illetve 9,99 dollár Originen és PSN-en.

9.
9.
danez11
kíváncsi leszek mennyit megy majd a venom gt
8.
8.
Noeel
#6: nem rövid :) kb minden autot kitudsz maxolni mert külön versenyek vonatkoznak rájuk.. jó kis game am! várós a dlc :p
6.
6.
zimonyini
Köszönöm a válaszokat, a demo nekem is nagyon bejött. Viszont hogyha a főszál rövid, akkor szerintem kimarad.
5.
5.
sikwitit
#1 A játék szerény véleményem szerint 8.6 pontot érdemel. Vannak jó pontjai az új résznek, de hamar kipörgethető. Ha igazán NFS fan vagy akkor minden verdát kifullozva azért így is elérhető a 80 óra + játékidő.
4.
4.
sunstreaker
ne vedd meg, nem éri meg, hulladék az egész
3.
3.
norbie1128
#1: Nekem bejön, hosszú idő után végre sikerült összerakniuk egy jó nfs-t! Hibái vannak, de messze túlszárnyalja az előző 4-5 részt! Arról szól aminek egy igazi nfs-nek szólnia kell...szép grafika, a legjobb autók, arcade stílusban.
2.
2.
#1: Nekem a demo tetszett, 1-2 héten belül beszerzem a teljes játékot is.
1.
1.
zimonyini
OFF: Jó ez a játék? Olyasvalaki véleményét szeretném megtudni, aki nem is fanboy, nem is hater.

ON: Nem értek egyet a DLC dologgal, de ez speciel jónak tűnik. Csak drága...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...