Konzolokra is megjelenhet a DayZ

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 9.
  • Hír
Link másolása
Nincs még semmilyen konkrét bejelentés az önállóan is futtatható DayZ konzolos változatáról, de a zombis cím atyja, Dean Hall mégis nagy reményeket táplál az esetleges portok felé. Minden a PC-s verzió munkálataitól függ.

Deam Hall a Joystiq magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy a fő prioritást képviselő PC-s verzió tervezett megjelenése továbbra is decemberben esedékes, függetlenül attól, hogy már megindultak a pletykák a csúszásról.

A jövő héten öltenek testet az utolsó változtatásokra irányuló tervek, amiknek a feldolgozása azon nyomban el is kezdődnek. A munkálatok jó úton haladnak, de Hall még nem tudja, hogy ezek a módosítások milyen hatással lesznek a játékmenetre. Lehet, hogy hatalmas mennyiségű váratatlan munka üt be - de ne szaladjunk ennyire előre.

Még ebben a hónapban esedékes a nyílt tesztelési lehetőség, majd jön a kapacitási teszt, s ha minden jól megy, nem kell elhalasztani a megjelenést.

Az úriember kacérkodik a konzolos verziókkal is. Ha a PC-s munkálatok stabilizálódtak, és jól fog fogyni a játék, akkor a konzolport is szóba kerülhet. Hall határozottan esélyesnek tartja az xboxos és a PS3-as változatot.

24.
24.
p3ti
#23: Én pl. azért vettem konzolt , mert azon nőttem fel , így a PC kb. 8. platform :\
23.
23.
Stranger
Gondolom sokan azért vesznek konzolt, mert elavult PC-vel már csak low grafikával tudnak játszani, ami nem elég nekik. Egyébként nem olyan csúnya a játék csak nincs benne túleröltetett fényeffekt, távolról pedig az olyan dolgok látványosak. Pl. A Crysis 1 sokak szerint szebb konzolon a fények miatt, pedig részletekbennagyongyenge...
22.
22.
Caine
Nekem az eddig látottak alapján tetszik a játék és örülök hogy konzolokra is megjelenik!Előbb vagy utóbb biztos vagyok benne hogy meg is szerzem majd!
21.
21.
simon 555
#2: Érdekes,hogy az olyan lelkületű konzol haterek mint te mindig azzal jönnek,hogy konzolon csúnya a játék PC-n meg milyen gyönyörű és,hogy a konzol szar mert csúnya rajta a játék:D
Most akkor melyik platformon nem fogja érdekelni az embereket a grafika végett?Azokat akiknek jó a csúnya grafikájú konzolos játék vagy azokat akik PC-n minden fűszálat megvizsgálnak hmm?
20.
20.
Dark_Temptation
#19: néztem róla pár vidit még anno. a grafika nem igazán fogott meg, de ahogy elnézem ezt a játékot nem azért szeretik. annyit megértettem, hogy ez valami túlélő zombis játék.
19.
19.
Cuppak
#16 Amíg nem játszol vele vagy nem nézel róla elég videót nem is fogod megérteni
18.
18.
DON GONDOCS
#15: Zsegeszki, mit hozott a mikulás?

A Dayz-meg egy jófajta túlélő játék, csak türelem kell hozzá.
17.
17.
br1Koo
#16: Gondolom a hangulata miatt. Én még nem játszottam vele, de néztem videót, szerintem olyasmi borongós, komoly hangulata lehet mint a stalkernek.
16.
16.
Dark_Temptation
világosítsatok már fel, hogy ez a játék miért olyan jó?
15.
15.
Kratos76
Zsánalmas ez a "játék",kb 5 perc alatt bealudnék rajta!
Maradjon csak pc-n oda való!
13.
13.
NemTudomMiLegyen
Ha az Arma 2 motorját használja akkor gépen se a grafika fogja elvinni a hátán a játékot, szóval nem értem a beszólogatásokat. Én szívesen látnám konzolon, ígéretes játéknak tűnik.
12.
12.
Dontrip
Igazából ezért a játékért gondolkoztam el a gépvásárláson. Remélem jó lesz.
11.
11.
AkosTorok88
Engem amugy se erdekelne mert nekem nincs ilyenekhez turelmem,de meg veletlen se a grafika a lenyeg
10.
10.
sebtapasz
mi ez a negatív szövegelés már megint a konzolokról,hogy: Konzolon nem tudnám elképzelni, meg nincs csilivili grafika, blablabla... annyira unalmas már ez!!! :( :( :(
5.
5.
SLi
#2: meg azért mert úgy borzalmas az egész ahogy van.
3.
3.
Cuppak
Biztos megveszem, konzolon meg nem tudnám elképzelni a játékot, a sok árkád játék után úgyse szeretnék.
2.
2.
Stranger
Konzolon senkit sem fog érdekelni, mert nincs csilivili grafika...
1.
1.
Yanez
Jobban örülnék,ha a ZombiU jönne konzolokra meg pc-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...