Jó úton halad az Angry Birds-film

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A Rovio Entertainment megerősítette, hogy már javában készül az Angry Birds-film, amely 2016 folyamán kerülhet a mozikba. A Gru című animációs eposz producere, John Cohen bábáskodik felette.

Teljesen komolyan gondolja a Rovio, hogy az Angry Birds egész estés filmként is megállja a helyét. Fény derült a producerek kilétére, akik már az ipar nagy öregjeinek számítanak: a fedélzeten van David Maisel, a Marvel Studios egykori elnöke és a Vasember vezető producere.

Ő és a Rovio finanszírozza a projektet, amellett, hogy a finnek megtartják a teljes kreatív kontrollt a film felett. Az ígéretek szerint "innovatív, szórakoztató és a legmagasabb minőséget" szem előtt tartó mesével lesz dolgunk. Úgy legyen!

Mikael Hed, a Rovio Entertainment vezérigazgatója szerint John Cohen egy kivételesen tehetséges producer és örül, hogy csatlakozott a stábhoz. Maisel gyakorlatiassága és Cohen szakértelme egy "álomcsapatot" eredményez, a jövőben hihetetlen dolgokat érhetnek el.

Cohen olyan filmek gyártásáért felelt a Twentieth Century Fox Animation színeiben, mint az Ice Age, a Robots, az Ice Age: The Meltdown és a Dr. Seuss’ Horton Hears a Who.

Az Angry Birds-film 2016-ban kerülhet a mozikba.

14.
14.
csabi990514
de azért thx az info-ért :)
13.
13.
csabi990514
van ami csak game-be jo amugy is mit tudnak szines madarak vagyúgy másfél òrán át csinálni ha az átvezetök sincsenek fél percesek? Ha egy story is csinalnanak neki az mar nem angry birds csak valami nagyon eröltetett cucc am is aki most pl.13 éves 3 év mulva nem csak hogy a game nem lesz népszerű hanem még bele is fog *****az egészbe
12.
12.
Hardy
2016? Addig nem hiszem, hogy hódítani fog még az Angry Birds. :D
11.
11.
KockaDathuca
nagyon messze van ez a 3-4 év! addigra már ****** se lesz az angry birds-ből!... :D :D
10.
10.
randall13
#8: Azért legyen valami értelme is, ha már vászonra viszik, és ne csak a látvánnyal akarják eladni.
9.
9.
Jared
De most már mi a wtf lassan nagyobb játék lesz mint a bf vgagy a cod-ok :D
8.
8.
Quent1n
Jöhet. Legyen színvonalas kis animációs gyerekfilm és nem lesz vele semmi gond :)
Akik szerint baromság azoknak mondom, hogy valószínűleg nem élőszereplős lesz a felnőtt korosztálynak hanem azoknak a gyerkőcöknek szól elsősorban akiknek a Verdák, Ice Age és társai ;) És, hogy most beszélő színes autók vagy repkedő mérges madarakról szól az olyan mindegy csak legyen aranyos és szeressék a gyerekek :)
7.
7.
reptile110
szerintem ez már túlzás...:D
4.
4.
Supra
Szerintem addigra lehet, hogy teljesen elfelejtődik az egész Angry Birds...
3.
3.
markoci555
mese az nem film, de nem nagyon vagyok kíváncsi mérges madarak bosszújára
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...