A Crysis 3 elérte a konzolok határait

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Cevat Yerli fényezte egy kicsit a közelgő játékát: szemrebbenés nélkül állítja, hogy a Crysis 3 teljesen kihasználja a konzolok erőforrásait, egyetlen százalék sem marad pluszban. Ez a határ, nincs mese.

Cevat Yerli az Eurogamer magazinnak elmondta, hogy a Crysis 3 - minden túlzás nélkül - teljesen kihasználja a jelenlegi generációs konzolok teljesítményét.

"A Crysis 3 abszolút 'kimaxolja' a konzolokat. Még egy százalék sem marad pluszban. Technikailag egyetlen játék sem néz ki jobban. A legtöbb játék még a Crysis 2 technológiájának közelében sincs. Nem a művészeti stílusról beszélek, mert az szubjektív, de tisztán látszik a különbség a Crysis 2-höz képest Xbox 360-on és PlayStation 3-on. (...)"

"(...) Ezért mondtuk azt két évvel ezelőtt, hogy a Crysis 3 kész a következő generációra. (...). Bármikor is csatát vívunk a Gears of Warral és a Halóval, ha figyelembe vesszük az adatmennyiséget és a pályák részletességét, messze felülmúljuk azokat. A Crysis 3-mal egy új szintre lépünk, a PC-vel kettőt is."

111.
111.
TEEBEEX360
Cevat Yerli-nek üzenem. Büszke lehetsz magadra hogy grafikában felülmúl mindent a játékuk. Ezen kívül mit is tud még? Ja hogy semmit. Ez elég cink. Az említett játékok a graffon kívül oda vissza szopatják a Crysis-t. Komolyan már eléggé irritáló ez a grafika buzulás. Engem már egyre jobban hidegen hagynak a next gen gépek. Ha most ilyen méreteket ölt a jelenlegi generációnál ez a pixel marok marcsizás, következő gennél mi lesz?! Úristen bele se merek gondolni.


110.
110.
gergo1988
Te jó isten mik működnek itt :D Nem hiszem el, 3. oldalt olvasom és még mindig csak a pc vs konzol a téma. :)
Szerintem a cikk, direkt ez miatt jött létre....
Nekem boxom van, és azt kell, hogy mondjam jobb a pc-nek a graffja, persze hogy szebb, de én meg lepődötten berakok 1-2 játékot és el vagyok csodálkozva mit kitudnak hozni a gépből ahhoz képest, hogy több mint 6 éves a konfig.
Nagyon jól el vagyok vele haverokkal játszani, néha szoktam vele internetezni (internetexplorer) youtube-zni meg zenét hallgatni...filmet azt házimozin inkább...(DLNA)
A gépem nem csúcs kategória, annak vettem egy pár éve, de sajnos már a Need for speed Most wanted új részét low grafikán nem tudtam el futtatni...
Tehát még jó, hogy be ruháztam lassan 2 éve boxra :)
Ezért is vagyok meg elégedve a boxal, tök jó visz mindent játszható érték
Ezt is be is akartam bizonyítani, hogy felvettem a tv-ről milyen is valójában,
és ne mondja nekem senki, hogy na most akkor egy csillogó effekt hiányol belőle:)
Játható? Persze, hogy játszható. Ez a lényeg?Igen.. Ez lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=ziGpNuIBOQg&list=UUCmK7_YG9ubmzUWh5odQG7A&index=2 (1080p) rakd fel!
Egy másik videómat is csatolom ( Black ops2) multiztunk kicsit. Nem vagyok tolószékes, hogy egész nap ott üljek a gép előtt rá legyek függve....De teljesen megszokás kérdése a célzás és ha egész nap tolnám akkor lehet, hogy még ennél is jobban menne mert ebben a videóban talán én voltam a leggyengébb láncszem. :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=530zkgEH9Iw&list=UUCmK7_YG9ubmzUWh5odQG7A&index=3
109.
109.
p3ti
#108: Rég olvastam ekkora ellentmondást egy mondatba
108.
108.
Lorthirash
azt azér ne felejtsük el hogy az xbox 360 elsősorban a jkönnyebb warezolhatóság miatt terjedt el jobban mint a ps3 nem azért mert jobb igazából... legalább is én így látom
107.
107.
Berencsit
#106: Te a jövőből jöttél, hogy tudod milyen lesz a single player?
106.
106.
BrendOoN
Eddig sem volt kétségem afelől, hogy csúnya lesz a játék. Az már más, hogy nem ér sokat ez a csúcsfasza grafika, ha egy középszerűnél gyengébb singleplayert és multiplayert kapunk.
105.
105.
levantine
#104: Fura, az én gépemen a második rész jobban ment, mint az első. (:
104.
104.
zimonyini
Hogy a hírhez is hozzászóljon valaki: már a 2 is hihetetlen volt, ha azt felülmúlják boxon, még mindenebb tiszteletem az övék. Amúgy nem értem azokat, akik azt mondják, a 2 akadt. Nálam nem, csak nagyon héha, akkor is bőven játszhatóan, de nem győzöm hangsúlyozni, ez maximum 3-szor fordult elő.
103.
103.
Berencsit
#102: Ez csak azoknak szolt, akik állandóan a Pc Vs Konzol-t nyomatják.

(Pc forever) :D
102.
102.
Berencsit
Amúgy itt mindenki ennyire hülye? Nem mi vagyunk a (fő)célközönség.... Főleg az olyan országok, ahol fejlett az ipar/gazdaság, tehát a tehetősek. Amerika, Japán stb... Ők könnyesre röhögik magukat rajtunk... szánalom.
100.
100.
Ghost16
De nagyra vannak magukkal :D
99.
99.
Lorthirash
Konzolon kezdtem én is játszani
96.
96.
shatterhand
#86: 2000ben a ps2es játékok még 16-20ezer körül voltak. Ps3nál 6évvel később max 16ezer.
Azóta több lett a fizud, a játékok premier árai meg már 576ban is 15e alá mentek.
És akkor még nem is beszéltünk a kisboltokról akik meg 11-13e-ért árulnak játékot.
2hét alatt 2-3ezret is buksz, ha árulod a játékod.

Nem kell úgy tenni mintha megfizethetetlen lenne a konzolozás. Max azt vágja agyon aki addig erősen warezolt és nem szokta még meg. Fóliás játékot 9-12hónap után már 3ezerért be lehet rendelni angliából. És ezek nem töketlen címek,hanem mind nagy AAA játékok. Ps3on pár ezer forintért kapsz egy rakás ingyenjátékot a store-n (batham arkham city, crysis2, red dead red., gta4, resi5,stb)

RTS,MMO igaz alig van konzolon (max 1-2), de nehogy má csak a verekedős stuffot találd a gépen. Shadow collossust hova tegyem? Vagy a Limbo-t? FPS-ből nem pc szinten, de saját "táboron" belül lazán eljátszik több millió játékos. Online autós cuccokkal is elvagyunk. Nincs Witcher? Van helyette Demon/Dark souls. Vagy Yakuza sorozat, meg a többi only console cím.

Ne skatulyázd be a konzolt csak azért mert fizetni kell rá. Messze nem olyan vészes. Egy szinten van a pc-vel. Ott is ki lehet hozni olcsón a szórakozást, meg itt is.
95.
95.
p3ti
Azért 1 dolgot fixáljon már le itt 1-2 szuper pc-konzol fighter . Igen , a konzol gyengébb a PCnél , sosem fogja ütni a grafikai szintet . A következő gen sem lesz erősebb az akkor csúcskategóriás PCknél . A pc-t azért eléggé sok mindenre lehet használni , a konzol jóval korlátozottabb . De a konzol nem akar PC lenni , arra találták ki hogy be tedd a lemezt , és fusson , kényelmesen a HD tv előtt játsz , könnyű logikus rendszerrel . Ennyi. Arról nem is beszélve , hogy rohadt sok játék meg sem jelent PCre és sose fog . A konzol exclusiveok azért vannak annyira jók , hogy megérje beruházni egy gépre . Nem is beszélve arról hogy petíciókat indítanak azért hogy valami meg jelenjen PCre ..... vagy eleve optimizálatlanul érkeznek , vagy késve érkeznek . A multiplatform javarésze megjelenik pcre is , de ott is kimarad egy halom , az exclusivokról nem is beszélve. Aki meg ingyen letölti a játékokat , ne legyen már annyira büszke , mert azoknak köszönhetik a folytatásokat , akik tisztességesen meg veszik a játékokat .
94.
94.
Qmi05
#93: Hát nem tudom. Pont a RAM-ot emelted ki ami teljesen lényegtelen optimalizáltság szempontjából. Inkább a VGA (GPU-t) kellene szemügyre venni. De ha azt nézzük én HD 6XXX-et használok amit ugye az AMD gyárt, de a Box-ban is AMD GPU-van nem? Tehát akkor az egyikre jobban optimalizál drivert ugyanaz a gyártó míg a másikra kevésbé??? Nem hinném hogy ez lenne a magyarázat.
93.
93.
Vadmeggy
#83: Az új konzolok azért fogják hülyére verni a pcket, mert hardwarre tudnak optimalizálni. Pc-nél ez elképzelhetetlen. Hiába van neked egy paksi erőműved, ha egyszerűen szar a kód ami rajta van és sokkal több erőforrást megeszik. Az xboxba 512 ram van mégis minden elfut rajta, próbáld meg ugyanezt PCn :).
92.
92.
#91: én erre azt tudom mondani, hogy ha vki még mindig ezen - hogy egér vagy kontroller.
kössetek hálóba két gépet, vagy neten, tökmindegy.
az egyik madár tegyen rá kontollert - aki úgy érzi abban a legkirályabb...
a másik madár tolja hagyományossal...
játsszatok le pár menetet multiban, ki fog derülni ki is a jobb. kb ennyi, az eredményt meg lehet osztani.
van egy tippem ki fog nyerni
91.
91.
2pacal
Hát ha valaki béna balfasz az ne is nyomja a játékokat...Én tökéletesen el vagyok az fps gémekkel konzolon és hányingerem van az egér billentyű kombótól,mert rohadt kényelmetlen,persze egérrel pontosabb a célzás valamivel,de a többi ugyanaz csak gamepadon könnyebb...
90.
90.
Twompika
Lorti én csak támadni tudom az állításod az FPS-ekkel kapcsolatban. Én személy szerint egy éve használok itthon konzolt, eleinte komoly nehézségek árán szoktam le az egérről, de mára odáig jutottam hogy szinte egy kutya.
Nagyobb kihívás ezáltal hogy én is PC-ről tértem át, és persze ha cross platform multiról beszélünk, egyértelmű hogy én sem a konzolt akarnám használni, de mégis. Meglehet szokni, és legalább ugyan az a játékélmény.
Esetleg neked is van konzolod hogy ezt megállapítottad? Vagy csak így Dalai lámaként említetted meg?
Némelyik RPG meg istenverte jó élmény volt így is, DS, Skyrim, sőt nekem még a Kingdoms of Amalur is kellemes órákat tudott nyújtani.
A két platform között az a komoly különbség, hogy a konzolos átiratok mindig árkádosabb jellegűek...
Ha ezt megszokod, nincs problémád...
89.
89.
Lorthirash
A konzol szemály szerint nem csak FPS re de RPG re is alkalmatlan nem hogy MMOra sőt a MOBA ípusról nem is beszéltem pl League of legends
aztán nem lehet RTS el se normálisan játszani. ez az én véleményem..
ami jó rajta a vereedős címek néhány autós címet lehet jól játszani meg persze exkluzív box címek ilyen a halo ami jó bár én azt hallom sok felől hogy az se a régi ahogy a cod se.
88.
88.
Lorthirash
#87: meg pl ilyen hoyg witcher ami nagyon jó játék de nem fogok fizetni érte eltöltöm és megy ez az új konzolokon nem hiszem hogy menni fog
87.
87.
Lorthirash
#86: Én mmozok személy szerint nekem ezért nem jó a konzol egy részt néhány játékot megvszek de egy lövöldéért nem fogok pénzt kiadni
86.
86.
Lorthirash
Jön az új konzol ami nem lesz jobb csak grafikailag
+ azt nem árt nézni hogy valószínűleg nehezen warezolható lesz majd tehát vehetitek a sok játékot jó nagy pénzekért
85.
85.
Qmi05
De persze ez az én rálátásomból adódó szubjektív vélemény volt :D
84.
84.
Qmi05
#83: De ha ebben ne adj isten tévednék :D, akkor is számoljunk utána. Gép + Monitor + Perifériák (billentyű,egér,stb.) kijön 160 -ból. Ekkor van egy készüléked amibe bedugsz egy UTP kábelt és úgy szabod testre ahogy nem szégyenled. De a konzol sem lehet sokkal olcsóbb, mivel Konzol (írtátok 40K) + TV (100 körül már van jó) az bezony 140 ropi. De a konzolnál, amikor volt, akkor megkötéseket kellett bizony észrevennem. Na meg ami tagadhatatlan, hogy FPS-t lehetetlen konzolon játszani. Én FPS huszárként :D kipróbáltam annó COD WAW-ot haverral....Majdnem egy kontroller bánta azt az estét :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...