Végigjátszásokkal bővül a Steam

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 16.
  • Hír
Link másolása
A Valve újabb szolgáltatással bővíti a Steamet, a Game Guides rendszer bétatesztje jelenleg is zajlik; a felhasználók végigjátszásokat és bemutatókat írhatnak a segítségével.

"Valószínűleg van néhány játékod, amivel rengeteget játszol és nagyon jól ismersz. Mestere vagy az egyik kasztnak vagy karakternek a Team Fortress 2-ben vagy a Call of Dutyban, esetleg nagyon jó vagy abban, hogy megtaláld az összes rejtett titkot a legutóbbi Elder Scrolls-játékban." Ilyen felütéssel hirdeti a Valve a Steam legújabb szolgáltatását, a Game Guides rendszert.

Ahogy a név is sejteti, a jelenleg bétatesztelés alatt álló fícsör révén végigjátszásokat írhatnak a felhasználók a kedvenc játékukhoz, képeket és screenshotokat tölthetnek fel hozzá, amiket a Steam Cloud rendszer tárol, és persze YouTube-videók is beágyazhatók az írásokba. Érdekes adalék, hogy az írók más júzereket is hozzáadhatnak a végigjátszásukhoz, így többen is szerkeszthetik az anyagot. A fenti linken keresztül csatlakozhattok a bétához.

15.
15.
br1Koo
#14: Szerintem baromi jó dolog, hogy a felhasználókra is figyelnek, illetve az ötleteikre. Nemrég kezdtem el TF2-vel kicsit komolyabban játszani, és sokminden belekerül amiket a játékosok csinálnak, mapok, ruhák, fegyverek. Ezt a steam rendszer nagyban elősegíti szerintem, amiket ott nézegetek játékosok által csinált dolgokat szinte mindegyik vállalható darab lenne, és remélem be is pakolja jópárat majd a steam, mert baromira bejön egynémelyik.
14.
14.
Extol
Nem hiányzott eddig semmilyen végigjátszás, szeretek magam rájönni a megoldásokra, de gondolom nem fog lespojlerozni minket a Steam. Viszont kezd zavarni hogy egyre több felesleges dolog kerül be a rendszerbe, még a legutolsó közösségi frissítéssel sem sikerült megbarátkoznom és ömlik tovább a rengeteg (screenshotok, mindenféle leírás közösségi maszlagok hegyei stb, ami egyáltalán nem érdekel mégsem lehet kivenni. Régen fajin egyszerű volt az egész, most meg már káosz közeli.
13.
13.
Nem sok ertelmet latom.Erre ott a youtube.
Igaz keresgelni kell egy kicsit, de aki "csalni" akar es meg erre se kepes, az jatszon a fa*kaval szerintem.
12.
12.
Berencsit
cool. ;)


Bár én most kicsit pipa vagyok... Lassan egy éve csináltam egy új felhasználót. A jelszavam elvolt mentve sosem kérte.... szerváltam egy új vinyót, procit és videókarit. Újrarakom a rendszert, megadom a jelszavam. Kiírja hogy a jelszó jó, de kér pár dolgot mielőtt beengedne. És volt egy "biztonsági kérdés" amire a fene sem gondolt volna hogy az. (azthittem csak steam-es poénnak szánták) "Milyen szuper képességed van?" ééés ki emlékszik már mekkora marhaságot írtam oda. :D Oda a felhasználóm....
11.
11.
biohazard rex
#10: Nem kell aggódni, itt a következő játék :P A League Of Legends!
http://cdr.thebronasium.com/cdr/10269 :P
10.
10.
razipapi
Inkább ingyenes játékokkal bövülne... :D
8.
8.
br1Koo
#6: nagyon jó újításokkal állnak elő, és baromi jó rendszer a steam, szerintem egyáltalán nem erőltetett dolog, mint sok más multikiadó próbája ilyen programokkal. Hangulatos, átlátható, jó! Hajrá Valve!
7.
7.
markoci555
szerintem is nagyon jó dolog ez
6.
6.
Kerub
Egy ujabb (zseinális) lépés a Steamtől hogy hazon belül tartsa a felhasználókat. Akik szerint felesleges azok nem látják az egész képet. Ez egy verseny a felhasználókért és úgy látszik hogy csak a Valve látja ezt. Nagyon belehúztak.
5.
5.
Itsuki
felesleges szerintem,de azért zavarni nem fog.
4.
4.
br1Koo
3.
3.
daenath
Hat ha annyira elakkad az ember akkor ott a gamefaqs, nincs jatek amihez ne volna legalabb 5 vegigjatszas.
2.
2.
Lacek896
Tehát akkor magyarul is fogok majd segítséget találni?
1.
1.
Cuppak
Nagyon jó ötlet! Btw, a steam market dota 2-vel bővült.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...