Tavasszal kiegészül a Star Wars: The Old Republic

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavasszal érkezik a Star Wars: The Old Republic első "digitális kiegészítője", amiben a Hutt-kartell felemelkedésének lehetünk szem- és fültanúi. Az előfizetőknek feleannyiba kerül.

A BioWare bejelentette, hogy 2013 tavaszán érkezik a Star Wars: The Old Republic első digitális kiegészítője: a The Rise of the Hutt Cartel értelemszerűen a Hutt-kartell háttértörténetét és a Makeb bolygót mutatja be a játékosoknak, az új küldetések mellett pedig a szintsapka is emelkedik, ötvenötödik szintig fejlődhetünk majd.

A Star Wars: The Old Republic november óta free-to-play módban üzemel, de a játékosok továbbra is előfizethetnek rá, ha akarnak. Azok, akik ingyen játszanak, 20 dollárért vásárolhatják meg a kiegészítőt, az előfizetők pedig már 10 dolláros áron hozzáférhetnek. Dobozos változat nem lesz belőle, emellett további érdekesség, hogy aki január 7-ig előrendeli a csomagot, öt nappal hamarabb belevetheti magát a kalandokba, egyúttal a preferált státuszt is megkapja.

6.
6.
goblinfing
#2: A wow minden új kiegnél 1 régebbi kieget ingyen ad mármint ha veszel 1 standard wowot akkor alapból jár hozzá lich king és burning crusade.
5.
5.
markoci555
én még mindig nem próbáltam ki, sokáig nem is fogom szerintem
4.
4.
Extol
Fajin játék jó a grafika is, de nem nekem való, kipróbáltam ingyen, de inkább a GW2
2.
2.
Gariss
#1: Védelmére kelnék a játéknak annyiban, hogy:

- A kiegészítőkért természetes, hogy pénzt kérnek. WoWnál, LoTR-nál, stb ugyanúgy van/opcionális előfizetés és ott se ingyér' dobálják a nagyobb bővítményeket.
- Én nem olvastam sehol sem féléves kieg-kiadásról nyilatkozatot, új contentpatchek vannak 4-5 havonta, ugyanakkor még emlékszem a marketing-bullshit dumára, miszerint akár milliónyi új bolygót is megcsinálnának. (haha)
- Elsőre tényleg kevés az 5 szint, de a Wownál is az utóbbi két kiegben ennyit lehetett fejlődni, és mégis nagyon hosszúra ki tudták nyújtani a fejlődési intervallumot megfelelő tartalom mellett. Már csak az a kérdés, hogy az új bolygó képes-e kellőképpen lekötni a játékosokat 1 hónapnál hosszabb távra.
1.
1.
leviske
Szitokáradat következik:
1. Mi a fenéért nem képesek az előfizetőknek ingyen adni, ha már havonta többet köhögnek ki, mint amennyit ezért ki kell adniuk?
2. Ahhoz képest, hogy féléves kiadási ciklust ígértek a kiegészítőkhöz, lazán sikerült felvenni a WoW menetrendjét.
3. Plusz 5 szint rohadt mód kevésnek tűnik.

Összességében van egy olyan érzésem, hogy annyi pénzből, amennyi hírlik a TOR fejlesztési költségei kapcsán, az Obsidian sokkal komolyabb játékot is le tudott volna rakni azonos idő alatt és akkor még a DA/ME franchise se sínylette volna meg a BioWare túlterheltségét...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...