Lightning megváltozott, itt az első kép róla

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 18.
  • Képek
Link másolása
A japán Famitsu magazin legfrissebb számában a Lightning Returns: Final Fantasy XIII-ról is szó esik, a cikk igazi érdekessége pedig az, hogy mellette egy szép nagy kép is látható az átfazonírozott Lightningról.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII 2013-ban jelenik majd meg PS3-ra és Xbox 360-ra, vele együtt pedig a Final Fantasy XIII-trilógia is befejeződik. A Famitsu jóvoltából egy érdekes kép látott napvilágot, ezen a megváltozott Lightningot vehetjük szemügyre. Íme:


10.
10.
AzRaeL
'' vele együtt pedig a Final Fantasy XIII-trilógia is befejeződik '' Na végre,már csak azért is,mert inkább ezt csinálják a 6 éve be jelentett Versus és a FF X HD helyett..
9.
9.
2pacal
Ez se fog kimaradni...Amúgy nem tudom miért fikázza mindenki a FF13-at egy Resi 6 mellett tökéletes,az okés,hogy nem ér fel az elődökhöz képest,de attól még el lehet vele lenni...
8.
8.
markoci555
#7: most hogy mondod... ez nagyon el lett b*szva :) ha már rajzoljuk a nőt akkor lehetne egyenlő bakker, lhet hogy árnyék miatt látszik ilyennek de akkor is
7.
7.
myrte
A jobboldali melle 2x nagyobb XD, hát én szívesen megválnék a lemezemtől. Nem voltam túlságosan oda a játékért.
6.
6.
Drazhar
Már megijedtem, hogy maga Lighting lesz másmilyen... hálaég csak páncélról van szó, az meg nem érdekes, gondolom megint lesz rengeteg ruha DLC úgyis :)
4.
4.
Raizen21
Versusról illetve a ps3 as és vitás X ről nem tud valaki valamit ???
3.
3.
Ooorky
http://spoonyexperiment.com/2012/12/15/final-fantasy-xiii-part-1/
2.
2.
Lehet be kéne szereznem a 13at!
1.
1.
Sun9us
Még egy? Ez most komoly?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...