Lightning Returns: Final Fantasy XIII

A Lightning Saga visszatér egy teljesen dinamikus és nyílt világban. Közeleg a világvége!

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass február második felében

Számos új címmel bővül az Xbox Game Pass felhozatala, ám sajnos néhány játéktól el kell búcsúznunk február végén.

Újabb játékok távoznak a Game Passből

A következő két hétben több játék is elhagyja a Microsoft előfizetéses szolgáltatását, ezek egy része eddig is ismert volt, ám most már újabb címekről is tudni, hogy távoznak.

A Guardians of the Galaxy is jön a Game Passbe

Elképesztően jó felhozatallal fordul rá a márciusra az Xbox és a PC Game Pass, így már most bekerült a felhőbe a Microsoft Flight Simulator, hamarosan pedig a Guardians of the Galaxyra is lecsaphatnak az előfizetők.

Váratlanul frissült egyet a Lightning Returns is

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII még 2015-ben jelent meg PC-re, utoljára pedig 2016-ban kapott javítást. Most váratlanul mégis frissült egyet a Steamen, ami a rosszmájúak szerint egyet jelenthet: közeleg az Xbox Game Pass-verzió.

Még több Final Fantasyt várhatunk a Game Passbe

A Microsoft 2019-ben számos Final Fantasy-címmel ígérte bővíteni az Xbox Game Passt, ám a teljes listát még nem sikerült teljesítenie. A cég szóvivője szerint nincs miért aggódni, 2021 folyamán ezek is rendben megérkeznek.

Final Fantasy - izgalmas lesz a következő esztendő

A Final Fantasy-sorozat termékmenedzsere, Shinji Hashimoto nemrég videóinterjút adott, ami során nem győzte hangsúlyozni, hogy a következő esztendő nagyon nagy év lesz a Final Fantasy-rajongók számára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is olyan erősen, mint egy-két héttel ezelőtt, továbbra is özönlenek az új játékok a boltokba. Egyebek mellett a PS3 is kap újdonságot, a Yakuza ötödik részére évek óta várnak a konzol tulajdonosai.

Decemberben jön PC-re a Dragon Quest: Heroes

A Square Enix formálisan is bejelentette a Dragon Quest: Heroes PC-s verzióját, amely december folyamán landol a Steamen, a Lightning Returns: Final Fantasy XIII mellett. Ez utóbbi is napra pontos dátumot kapott.

Decemberben jön a PC-s Lightning Returns

Noha a Square Enix eredetileg őszre ígérte a Lightning Returns: Final Fantasy XIII PC-s verzióját, a portolást végző csapatnak kell még némi extra idő a polírozásra. A premier így csak decemberben várható.

Frissítve: PC-re is jön a Final Fantasy Type-0

Miután a Twitteren már utaltak rá, a Square Enix bejelentette, hogy PC-re is megjelenik a Final Fantasy Type-0. A számítógépes portot új grafikai opciókkal és javított kameranézettel vértezik fel.