12 percig mozog a Metro: Last Light

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 19.
  • Videó
Link másolása
A VG247 magazin jóvoltából hosszabban is betekintést nyertünk a 4A Games posztapokaliptikus shooterébe. Kirándulást teszünk az elárasztott metróvárosba, Velencébe, és lopakodunk is egy sort. Brutális!

A THQ kreatív stratégája, Huw Beynon vezet minket végig a Metro: Last Light három különböző pillanatán, ahol újra ellátogatunk a vízzel elárasztott metróállomásra, Velencébe, de a lopakodós játékmenetbe is belekóstolhatunk. Arra is fény derül, hogy miként szabhatjuk testre fegyvereinket. Helyezkedj el kényelmesen, és kattints a lejátszásgombra! Köszönjük, Andrew!

19.
19.
ufodani
17.
17.
Hubert Cumberdale
#15: Az van velük, hogy nem a pálya elrendezése fontos nekik, hanem a hangulat, az élmény és a történet... Képzeld pár évvel ezelőtt szinte CSAK lineáris játékok voltak és azok közt is egy rakás olyan van, ami mai is jobb játékélménnyel rendelkezik mint néhány mai sandbox... Csak közben feltalálták a sandboxot és már a magadfajták egyből sznoboskodnak...
16.
16.
DON GONDOCS
#14: Hát igen, a keresőeszközöknél állísdbe az elmúlt 24 órában.
15.
15.
HerodPK
OO lol mi van az emberekkel .. előrendeltem meg ilyenek....meg zseniális.. :).. nem trolkodni jöttem de mi a zseniális, a játék olyan 1xru mint 1 vonalzó... mész...elore.. mert más fele nem lehet...mondjuk oké ez olyan oroszos.. ELOREEEE.. XD.. de komolyan én is végig vittem az 1. rész.. borzalmasan lineáris és kotott.. állomás ..> valami alagút / felszín.. de csak 1 irány > szörnyek > kill..> állomás.. hát nekem ez nem jott be.. sott borzalmasan gyengének találtam.. de érdekelt a befejezés így végigvittem boxon.. kár volt:S..ez sem tunt másnak ebbol a 10 percbol...ctrl C ctrl V.. vegyetek... kivétel a felszín az sokat fejlődött de engem nem győzött ez meg semmiről :S
de azért jó szórakozást hozzá!
9.
9.
miki1105
#5: Upsz... Nekem is gépet kéne "tuningolni" nembaj úgyis tervbe van véve egy 7770, úgyse max grafikán akarok vele játszani de azért egy medium beállítás jól esne szemeimnek.
8.
8.
sajmon
A 2033 is zseniális volt de ez túl tesz rajta :)
7.
7.
Caine
Kedvet kaptam végigtolni az első részt!
6.
6.
Donpedro
Úgy látom érdemes volt csúsztatni a megjelenését, már az ebben a videóban megmutatott gameplay jelenetekből látni lehet hogy mennyire aprólékosan, részletekre figyelve építették fel a világot.
5.
5.
Andrew
#3: +1 Kötelező darab igen :D csak nekem még egy gépet is kellene újítanom mert a jelenlegin nemigen menne.
4.
4.
SCR3AMN00B
3.
3.
miki1105
Kötelező darab, jövő havi fizuból félre is rakunk rá.
2.
2.
Lacek896
Úgy látom sz előző rész hangulatát hozni fogja. Piszok jól néz ki bár az NPC-k mozgása nagyon darabos szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...