Visszatért a Black Isle Studios

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Már a nyáron hallottuk hírét, de a formális bemutatkozásra csak most került sor: néhány év pihenő után visszatért a szerepjátékairól ismert Black Isle Studios, és már készül az új játéka.

A szerepjátékairól ismert Black Isle Studios 2003-ben húzta le a rolót, idén augusztusban viszont Interplay bejelentette: visszahozza a patinás stúdiót. Akkortájt nem hallottunk konkrétumokat, a minap viszont a veterán fejlesztők (már aki még szabad) újra bemutatkoztak a nagyközönség előtt, s egyúttal elárulták, hogy posztapokaliptikus szerepjátékon dolgoznak.

Persze az újdonságnak nem lesz köze a Fallouthoz. Mint ismert, az Interplay és a Bethesda alaposan összebalhéztak a sorozat jogain, aminek az lett a vége, hogy előbbi a korábbi, Bethesda-féle felvásárlás során tett engedmények ellenére sem csinálhatja meg a Fallout MMO-t, és mint a videóban hallahatjátok, a Black Isle is következesen kisípolja a Fallout nevet, amint azt valaki kiejti a száján. (Magas labda a téma, élcelődnek is vele a srácok.)

A lényeg, hogy az egyelőre Project V13 néven emlegetett alkotásban a játékos egy közösség fejét alakítja majd, akinek egy posztapokaliptikus világban kell bíbelődnie a nyersanyaggyűjtéssel, az újjáépítéssel és úgy általában az emberek életben tartásával. A Black Isle a hivatalos weboldalán gyűjt pénzt a fejlesztéshez, 20 dollárért az ígéretek szerint már te magad is befolyásolhatod a játék készültét.

5.
5.
dBLOOD
#2: A régi Black Isle-BŐL alakították néhányan az Obsidian-t, nem effektíve a teljes ex-Black Isle. A Fallout-ot kiperelte a rohadés Fostesda, úgyhogy csinálnak valami (remélem és úgy tűnik) hasonlót.
A minőség valószínűleg hasonló lesz mint az Obsidian-féle New Vegas (sokak szerint jobb mint az Oblivion With Guns).
Hajrá srácok, mindent bele!
3.
3.
névtelenség
#2: Igen, teljesen megértlek. Kíváncsi leszek, hogy tényleg az lesz a név mögött, ami egykoron volt (mármint: minőség magas fokon).
2.
2.
Ooorky
Kíváncsi leszek mi lesz ebből. Black Isle, mint csapatnév anno az Interplay-nél maradt, de pont az egykori dolgozók alapították az Obsidian-t. Effektíve ez most egy új csapat amelyik vagy 5 éve dolgozik egy játékon ami egyszer talán...
1.
1.
Django
Ez jó hír! Szerettem a játékaikat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...