Nyitott világú játék lesz a Disney Infinity?

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 21.
  • Pletyka
Link másolása
Masszív szivárogtatásba kezdett a Polygon magazin. Nagyon is esélyes, hogy a januárban lelepleződő Disney Infinty egy sandbox cím lesz, melyben járműveket vezethetünk és lövöldözhetünk is.

Ígéretes alkotásnak tűnik a Disney Infinity. A cég nagy csinnadratta közepette januárban mutatja be a játékot a sajtó képviselőinek, de a Polygon magazin már most megszellőztetett pár részletet és képet az Avalanche Software alkotásából.

A Disney Infintiy egy nyitott világú sandbox cím lesz a forrás szerint - rengeteg akcióval megspékelve. Az irányítható karakterek ismerősek lesznek a Disney és a Pixar filmjeiből, ám később akciófiguraként új szereplőket vásárolhatunk a játékhoz, így növelhetjük az ingame hősök számát.

A világban járművekkel vagy gyalogosan közlekedhetünk, de akár egy repülő botkormánya mögé is pattanhatunk. A játékmenet magvát a lövöldözés és az autóversenyzés adja, de az adott karakter csak bizonyos típusú járműveket irányíthat; lesznek speciális képességek, mint például az úszás és a láthatatlanság. A nyitott terep mellett találunk előre legyártott, ügyességünket próbára tévő pályákat is.

A koncepció hasonlít a Toy Story 3-játék Toy Box játékmódjához, csak sokkal kiterjedtebb formában. Akár focizhatunk is a mesehősökkel, de lesz King of the Hill játékmód is. A Disney Infinityben találunk városokat is, nem kell a történetet követni, hiszen számos mellékelfoglaltság közül választhatunk. Semmi sem kötelező!

Megjelenési dátum még nincs, de borítékolható, hogy a PC-k, a konzolok és a mobilos verziók közt kapunk cross-platform lehetőségeket is. Néhány verzió osztott képernyős játékmódot is tartalmaz.

Januárban már többet tudunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...