Úton a Dead Space 3 demója

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 27.
  • Letöltés
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy szűk egy hónap múlva elérhetővé teszi a Dead Space 3 kipróbálható változatát. Konzolos megjelenésről szól a fáma, a PC-s verzió demójáról még nem hallottunk.

Az Electronic Arts a minap bejelentette, hogy január 22-én válik letölthetővé a Dead Space 3 demója PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A kipróbálható változat tartalmát nem ismerjük, és a PC-s verzióról sem hallottunk.

Fontos kiegészítés, hogy az Xbox 360-tulajok már január 15-én belevethetik magát az akcióba, amennyiben ezen a weboldalon regisztrálnak egy külön kódért az Origin-hozzáférésükkel. Persze nem árt sietni: a kódokat limitált példányszámban osztogatja az EA.

A kiadó nem siette el a demó megjelentetését, a Dead Space 3 végleges verziója február 8-án érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

24.
24.
Caine
#23: Ez mindenesetre megkönnyebbülés mert párban nem lett volna igazi horror!
23.
23.
Mortician
#22: Nem, ha egyedül játszol, akkor Carver csak alkalmanként fog feltűnni.
22.
22.
Caine
#18: Eddig úgy tudtam hogy a társad akkor is ott lesz ha egyedül játszol csak akkor a gép irányítja!
21.
21.
Mortician
#20: Egyik epizódra sem volt jellemző a gyűjtögetős stílus, még legnehezebb fokozaton se.
20.
20.
ricsi217
#18: az igen de lesz egy csomó lőszered tehát már nem lesz az a gyűlytőgetős stilus mint az elsőbe meg a másodikba de végülés igy is játszom vele majd meglátjuk ha a hangulat jó akkor nekem mindegy :D
19.
19.
Killerbee
#15: Nyilván a demóra célzott.
18.
18.
The Lone Drow
#7: Azt nem árt megjegyezni, hogy társunk csak akkor lesz, ha coop-ban játszod. Ha egyedül vagy, mint ahogy az eddigi részekben is.
17.
17.
Hungary86
Pont a szuletesnapomon lesz ingyenes:O
16.
16.
Django
Nagyon jó, nagyon várom ezt a játékot! :D
14.
14.
DollSyndrome
Ki lesz próbálva. Nem várok csodát.
13.
13.
LtK
#7: Nem a játékot temetjük, hanem a hangulatát amit az első adott, ami miatt megszerették a játékosok.
12.
12.
ricsi217
#9: és télleg a másik csapat szerintem még a rockstar games ami még minőségit csinál csak ők sandboxba
11.
11.
ricsi217
#8: ebben van vmi mert nézd resident evil6 mi lett belőle az is nagy horror játék osz elaszátk azzal hogy egy akció játékot csináltak ha akció akkor ot van a battlefield meg... stb
9.
9.
h.jozsa
Egyébként ha a Naughty dog rámenne erre a horror témára,szerintem ők tudnának maradandot alkotni,amit ők müvelnek mostanában akció/kaland téren az elképesztö...pl uncharted vagy a közelgö the last of us ő bennük megvan a megfelelő potenciál,az bisztos NAUGHTY DOG=MINŐSÉG!!!
8.
8.
h.jozsa
DE MIÉRT???....ha akció játékot akarok,akkor azt veszek...ha egy játék kategoriájánál a HORROR szó van feltüntetve...akkor az legyen már horror,kellene egy jó csapat aki újra feléleszti ezt a műfajt.
7.
7.
PAtr0n
#5: Szerintem nem kéne rögtön temetni a játékot. A videók alapján valóban nagyon az akcióra mentek rá, olyan már sose lesz amilyen az 1 volt, de hát a játékipar már csak ilyen, meg úgy eleve a világ is, változik el kell fogadni. Annak fényében meg, hogy az EA égisze alatt fut a sorozat, a változásokon meg se kell lepődni. Ha nem tűnt volna fel, az EA szinte minden játék folytatását elkurvítja a "piaci" igényeknek megfelelően. Egy rohadék pénzhajhász cég és kész. Az Ubi-t és az Activisont ezért jobban szeretem, no azért őket sem kell félteni és védeni, de messze nem olyanok mint az ÍÉGÉMSZ.

Amúgy meg a DS 2 abszolút nem volt még rossz, az EA gépezete még nem annyira érződött rajta, megfelelően volt benne adagolva az akció, és az ijeszgetés. A 3 azért lehet majd kakukktojás, mert lesz társunk, és kevesebb lesz a klausztrofóbiás rész benne. Én azért várom :)
6.
6.
ördögirobroy
remélem tévedtek srácok! utoljára 1 rossz minőségű pálinkától borzongtam,de persze az nem ugyanaz az érzés...
5.
5.
bodortamas1
#1: Áh, sajnos a dead space 3 is áttért arra az útra, amire a re 6 :(
4.
4.
nero66
#1: Ezt te se gondoltad komolyan..... :/
3.
3.
LtK
#1: Ha végig követted az eddigi megjelent videókat, akkor azt hiszem nem kell reménykedned.... Sajnos már ez is elkurvult.
1.
1.
h.jozsa
Várom nagyon....remélem megkapom azt az érzést amit,a resi 6-tól sajnos nem kaptam meg....és ez a csontig hatoló borzongás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...