Hivatalos: multiplayer is lesz a Tomb Raiderben

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 29.
  • Hír
Link másolása
A csütörtökön napvilágot látott pletyka nem bizonyult kacsának, tényleg lesz többjátékos porció a márciusban megjelenő Tomb Raider-rebootban. Az első információkat az Official Xbox Magazine következő száma szállítja.

Immáron hivatalossá vált, hogy multiplayer is helyet kap a március 13-án megjelenő Tomb Raiderben. A játék fejlesztési ideje igen hosszúra nyúlt: a filmszerű single-t ugye a Crystal Dynamics készíti, míg a többjátékos módért a Deus Ex: Human Revolutiont elkövető Eidos Montreal felel. Igaznak bizonyult a két napja felreppent szóbeszéd.

A játék online mókáját az Official Xbox Magazin legfrissebb, 145. száma részletezi majd, mely januárban jelenik meg. Szintén a jövő év elején, egészen pontosan január 8. és január 11. között rendezik meg a 2013-as CES-t, ahol mozgásban is láthatjuk a Tomb Raider többjátékos módját.

Az ígéretek szerint a multi sokat merít majd a Lara Croft and the Guardian of Light kooperatív módjából, tehát a karakterek közti összedolgozásnak hangsúlyos szerep jut. Várjuk a konkrét részleteket!

21.
21.
A Multi igazából nem nagyon érdekel engem sem.
Viszont attól még a Single biztos jó lesz.
Meg bár nem tudom elképzelni de még talán a multi is.
20.
20.
h.jozsa
#19 A single jó lessz hid el ;)
19.
19.
zoldmanoka
Minek ebbe multi ??? Felesleges erőlködés, egyedül a coop-nak lenne a multiból értelme, egyébként meg nem várok sokat az eddigiek alapján tőle, már korántsem sandbox, hanem egy agyonscriptelt movie "játék", bár jobb lenne, ha tévednék.
18.
18.
slawter
Erdekes plusz lesz, az biztos. De vajon bevalik-e? A single viszont az elözetesek es az infok alapjan elkepesztöen jo lesz.
17.
17.
JBoy
Pontosan, de attól, mert helyet kap benne a multi még ugyanúgy le lesz töltve. Előző részek többségét megvettem eredetiben. Multiplayer nélkül. Mert jó. :)
16.
16.
DzsungelCsirke
#13: Igen, ugyanis az itt jelenlévők közel 90% letöltötte volna a játékot ha egyedül szingli kap benne helyet. Ebből a szempontból tényleg felesleges a multi, mert törtön úgyse megy. Ha raknak bele többjátékos módot, akkor legalább több fogy.

Abszolút érthető lépés a fejlesztők részéről, a coop pedig még jól is áll egy ilyen játéknak.
13.
13.
JBoy
Pénz, pénz, pénz...
12.
12.
Drazhar
Továbbra is azt tudom mondani, hogy iszonyat felesleges volt ebbe multit kalapálni. Ez valami kényszer a fejlesztőkön, vagy nem tudom.
10.
10.
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de az első TR-hírt nem két napja, hanem tegnap tettétek közzé. Az eredeti hír pedig ahhoz képest két nappal korábban már fent volt a külföldi oldalakon. Én december 26-án már olvastam.

A multiplayer mód pedig DISLIKE.

9.
9.
goblinfing
inkább örülnék uncharted 3-nak pcre de ilyen sose lesz szóval nyee..
8.
8.
roli33
#2: Igazad van, egy Deadpool címlapot jobban megnéztem volna, mivel arról még szinte semmit nem láthattunk, meg mivel Marvel fan vagyok :D A Tomb Raiderből meg már annyi infó van...inkább jelenjen már meg.
7.
7.
Caine
#6: És ezt nem csak erre értem hanem bármilyen játékra!
6.
6.
Caine
#5: Ebben igazad van a gond csak az hogy engem alapból hidegen hagy a multi!
5.
5.
bodortamas1
#3: Még ne ítélj előre, szerintem jól megfogják oldani!
4.
4.
Mortis
Remélem annyira kompetitív lesz, hogy egymás elől kell ellenni az ételt, felhasználni a nyersanyagokat s közben nézni ahogy az ellenfél lassan éhen pusztul vagy felzabálják az erdő vadjai.
3.
3.
Caine
#2: Mivel nem örülök hogy lesz benne multi jelen pillanatban én is jobban értékelem azt a sarkot! :)
2.
2.
keiji maeda
a jobb felső sarokban a Deadpool szó érdekesebb mint a tomb raider hír :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...