Többjátékos móddal jön az új Tomb Raider?

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 27.
  • Pletyka
Link másolása
A Game.co.uk webáruház információi szerint multiplayer is helyet kap a jövőre megjelenő Tomb Raider-rebootban, legalábbis a játék adatlapján erre utaló leírásra lettünk figyelmesek. Jól hangzik!

A brit illetőségű webáruház, a Game.co.uk már többet tud mint mi: a Tomb Raider adatlapján feltűnt, hogy többjátékos módot is tartalmaz majd a Crystal Dynamics játéka. A bejegyzést azóta eltávolították, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy idő előtt lelepleződött a produktum egyik kulcsfontosságú eleme.

A fícsör leírása pontosan így hangzik: "Élj túl csapatban! Játssz olyan különféle multiplayer módokban, mint a Lara’s Shipmates vagy a Yamatai’s Scavengers." Ezek szerint, ha a hír megerősítést nyer, a Tomb Raiderben online mókájában is a túlélésé lesz a főszerep. Várjuk a konkrétumokat!

25.
25.
csoki0619
#24: En a helyedben azert ennyire nem altalanositanek. Van nagyon sok olyan jatekfejleszto aki szereti a munkajat es elsosorban a jatekos a fontos neki nem a jatekbol kifacsart milliok. Az a jatekon is meglatszik ha az pusztan csak busas profit remenyeben lett osszekalapalva. Hidd el nem a fejlesztok a hibasak azert ha egy jatek felkeszre sikerul(legtobb esetben!!!). Az ilyen hozzaallas miatt mint a tied, tartunk itt, mert megy ez az allando altalanositgatas, mocskolodas, es az embernek elmegy a kedve az egesztol, mert mi a f...nak erolkodjon ha utana ugyis jonnek az ilyenek mint te es a foldig alazzak az egesz muvet. Ezert is esik a szinvonal egyrejobban minden teren, mert az emberek leszarnak mindent.Mindenki okosabbnak kepzeli magat a masiknal, igy pedig nem lehet egyrol a kettore jutni. Bocsi, h egy kicsit eltertem a tematol, de egy kicsit probalj meg elvonatkoztatni a sajat rogeszmedtol, es ne allj be a birkak koze. Nem minden szoke buta, nem minden politikus gonosz, es folytathatnam meg.
24.
24.
simon 555
#21: Én is ezt mondom, kicsit szerintem félre értettél.Nem értek vele egyet,de sajnos ez van.Attól,hogy nincs multi még ugyan úgy szarnak rá a singlere és inkább megspórolják azt a pénzt is időt mert az emberek úgy is megveszik. Nem tetszik ez nekem sem,de ez van.
23.
23.
csoki0619
#20: Sztem ez kiadotol fugg, es csapattol, aki osszerakja a jatekot. Mondjuk, ha az EA games-re gondolsz, akk igazat adok neked. Ok multival, multi nelkul sem szannak egy jatekra annal tobb idot, mint amennyi a megszabott. Ezert nem is szeretem az ea games-es jatekok nagy reszet. Keves jatekuk van, amit ha vegigtolom, azt mondom a vegen, h "na ez igen, le a kalappal". Az ea games azokbol el akikrol te beszelsz. A tobbi kiadonal nem tudom, h mi a helyzet, de a Ubisoft is kezd (sajnos) ebbe az iranyba elmenni.Reszben igazad van, de azert hallottam mar sokszor olyat, h ez meg ez kimaradt egy-egy jatekbol mert mar nem jutott ra penz.
22.
22.
Caine
#21: Pont ez a nagy gond amit leírtál!Sajnos egyet értek veled hogy ha nem lenne benne multi akkor sem lenne jobb a single kampány cseppet sem!
21.
21.
h.jozsa
#20 WTF???.....MICSODA??? Nem személyeskedésnek szánom de pont az ilyen hozáállás miatt jönek ki azok a tucatjával gyártot fostalicska játékok,amiért ugyananyi pénzt elkérnek mint a minőségi játékokért .Egyes stúdiok sajnos megelégednek a középszintel,vagy még attól is lejeb.
20.
20.
simon 555
#10: Ha nem tennének bele multit ne gondold,hogy azt az időt a singlebe ölnék...
Akkor inkább megspórolnák azt a pénzt és energiát.
Az egy nagy baromság,hogy a multi végett szar a játékok single része. Ha nem tennék mindenbe ugyan úgy rövidek lennének, mert mégis minek öljenek bele több időt amikor így is meg veszik az emberek?
19.
19.
Caine
Szerintem is inkább azt az időt,energiát,pénzt inkább a single fejlesztésébe kellene ölni!
18.
18.
h.jozsa
Csinálhatnának egyébként felméréseket,hogy van e igény egyátalán pl multira (persze a fejlesztés megfelelö időszakában)
17.
17.
h.jozsa
#16 Erröl van szó,inkább legyen egy vagy két órával több a single mód vagy szebb a grafika...és még sorolhatnám,egyszerüen felesleges minden játékba multit rakni,ebbe kifejetten nem hiányzik.
16.
16.
#12: Amikor két napja olvastam ezt a hírt az IGN-en, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. A multira utaló jelet nem hiszem, hogy bárki látta az adatlapon, mert még egy google cache képet se tettek közzé, így először azt hittem akkor, kacsát olvasok, vagy rossz viccet. :(

Nem akarom, hogy legyen egy 8 órás szingli azért, mert multi is lesz.
14.
14.
Drazhar
Baromira nem hangzik jól, fókuszáljanak csak a kampányra, egy ilyen alkotásba teljesen felesleges a multi - megint csak azért teszik bele "mert kell". (pl: Dead Space 2, Bioshock 2)
13.
13.
bodortamas1
Szerintem meg az ilyen játékmódba (túlélő, sziget) nagyon is illik a multi. Bár TB játékba kevésbé, előző részekkel is elvoltam multi nélkül, de ezzel szemben bizakodó vagyok.
12.
12.
h.jozsa
#10. Halleluja jól beszélsz testvér :D Állandoan eröltetik azt a szaros multit,amivel sokszor 3-an nem játszanak összesen,inkább csinositgaság a single módot abból a pénzböl.
10.
10.
csoki0619
Ezzel a "tegyunk minden jatekba multit" divattal nem vagyok kibekulve. Eloszor is, az emberek nem azert fognak TR-t venni, h multizhassanak, oke ha mar ott van, biztos lesz aki kiprobalja, de nem hiszem, h tulsagosan le fog kotni(legalabbis engem). Azt a penzt, amit nemelyik kiado elherdal multira, csak azert, h az is legyen benne, mert kell(!), azt, ha a tortenetre vagy a technikai dolgokra koltenek, akk nem is nagyon lenne mit fikazni a jatekban. Pl. Valasztasi lehetosegek kuldiknel,tobb fele vegkifejlet,tobb tartalom,szebb grafika,minosegi hangzas,sot tobb ido jutna arra, h kiszurjek a bugokat. Sztem, ha az AC3 multis penzet is ilyesmi dolgokra koltottek volna el, egy sokkal osszetetteb jatek lenne,kevesebb buggal, jobb sztorival stb.
Persze, igy is elvezheto jatek lett, csak nekem mar nem volt annyira lelegzetelallito, mint AC2 anno,Pedig azt a szintet, a mai lehetosegekkel, boven meglehetett volna ugrani, de igy nem lehet, h evenkent akarjak kiadni. Na jo a TR-t mar regota fejlesztik, ezert vele szemben bizakodo vagyok.:D
9.
9.
Szerintem egy ilyen játéknál teljesen felesleges a multi. Ahhoz, hogy ne legyen kirívó, közös túlélős kalandnak kéne lenni, de azzal meg szinte senki se játszik, kivétel ha ott van melletted a haverod. A Syndicate-ben is úgy akarták megoldani, hogy a sztori mellett mintha mellékküldetés lenne és a kutya sem játszik vele...a normál multizás, mint például zászlófoglalás meg ilyesmi, az itt illúzióromboló lenne.
8.
8.
ricsi217
#7: nem nem lesz sandbox de szerintem ez a játék sandboxba nem is lenne jó pl a far cry 3 al is az a baj hogy sandbox jó a vadászat meg miden én ki is akaszottam de ahogy az első részt megcsinálták volna szerintem jobb lett volna
7.
7.
simon 555
Egyébként ez sandbox játék lesz? Mert nagyon reklámozzák ezt a túlélés dolgot, meg mintha régebben olvastam volna,hogy a sziget felfedezhető lesz.
6.
6.
ricsi217
#4: jaja én még egy új tomb raider filmnek is örülnék ha lenne majd :D
4.
4.
sherex
egy éhezők viadala szerűséget én is bírnék :D
3.
3.
DevilGamer
2.
2.
h.jozsa
A single mód érdekel,a multi hidegen hagy...ok. Legyen multi...de ne a single rovására.
1.
1.
ATi0021
Ahhoz, hogy jó legyen egy játék nem feltétlenül kell minden esetben multiplayer. Szerintem a Tomb Raidernél is ez a helyzet, egyszerűen nem várom el. Persze ettől még lehet jó a multi, csak nehogy a single rovására menjen. Így is épp elég volt az E3 és GC-n látott sok előscriptelt rész ahol max nézők voltunk nem játékosok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...