Black Ops 2: Revolution DLC - kiszivárgott infók

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 2.
  • Pletyka
Link másolása
Az amerikai GameStop áruház promóplakátjai szellőztették meg a Call of Duty: Black Ops 2 első letölthető tartalmának részleteit. A jelek szerint négy új térképet kapunk, plusz a zombimód is kibővül.

Az tengerentúli GameStop áruházban kiállított plakátok tanúsága szerint Revolution alcímre hallgat a Call of Duty: Black Ops 2 első DLC-je. A hagyományt folytatva, a csomag elsőként Xbox Live-on jelenik meg, majd egy hónap múlva a PS3-, a PC- és a Wii U-tulajok is rátehetik a mancsukat.

A letölthető tartalomban négy új multiplayer térkép kap helyet - nevezetesen a Hydro, a Grind, a Downhill és a Mirage. A Hydro egy vízerőműként funkcionáló gáton játszódik, míg a Grind egy gördeszkapályát jelent. A Downhill egy havas témájú térkép síközponttal, míg a Mirage egy Kínára emlékeztető helyszín pagodákkal.

Az új zombis térkép Die Rise címen fut, amely majdnem úgy hangzik, mint az eredeti Der Riese map neve - igaz, itt kibővített formában élvezhetjük a co-op küzdelmet, félig lerombolt épületek között. A DLC-ben találunk egy Peacekeeper SMG-re keresztelt új fegyvert, amely érdekes választás a fejlesztők részéről, elvégre többen panaszolták, hogy a Black Ops 2 géppisztolyai túlságosan is erősek.

A kiadási dátum és az ár nem szerepel a poszteren, de a korábbi tapasztalatok alapján 15 dollárba vagy 1200 MS pontba fog kerülni a csomag. A forrás szerint a Revolution DLC január 29-én landolhat az Xbox Live-on.

20.
20.
RionSwerd
Egy fontos kérdés .
Megkell vennem először a seasson pass-t hogy utánna megvehessem a map pack-ot 4000 + 1200 MS pont - Vagy megveszem a seasson pass-t 4000 MP pont - ért és utánna a DLC-k ingyenesek lesznek?
Vagy hogy van ez? =)
Amúgy Január 26-odika van és Die Rise az új zombi mód és a revolution 4 mapja multiban már fut .
19.
19.
Elyas
nekem a BO2 ből 2 dolog hiányzik:

egy fasza kis survival mód mint az mw3 ban

meg egy olyan zombi map ahol nappal teljes világosságban gyilkolhatod őket mintha a kellemes nyári délutánt megzavarták volna a "hülye mozgású sápadtarcúak"
18.
18.
Game Fan
#17: Pedig hogy elvolt mindenki ájulva :D csak nem írtam hülyeséget a "blogomba" mikor azt mondtam hogy a kritikák egyszer íródnak és azokat nem fogják kijavítani az idő múlásával legyen jobb vagy rosszabb egy játék :D
17.
17.
Jared
Hát nekem se tetszik már nagyon a bo2 :(
16.
16.
BrendOoN
Nemrég kezdtem neki a multinak. A Turbine (remélem jól írom) map az, amit utálok. Ott egy büdös fedezék sincsen. A kedvencem mapom pedig az, ami a Hollywood Hills-nél játszódik. A fegyverekről annyit, hogy valóban sok ember megy MP7-el (köztük én is, amíg nem szerzem meg az M8A1-et) mert azzal még céloznom se kell. De amúgy volt már ilyen az előző részeknél is: az MW3-ban mindenki UMP45-el ment, a Black Ops első részében már nem emlékszem, hogy ki ment mivel, de anno volt még az MW2-ben hogy egymás után lőttem le 4 enemyt, és mindegyiknél UMP 40 volt...

De amúgy, hogy hozzászóljak a témához is: viszonylag jó mapoknak tűnnek. Ha nem csak steam lehet majd megvennni, akkor valószínűleg beruházok majd rá.
15.
15.
JacoB
#13: Nekem a korábbi részekben ez nem tűnt fel, mindig volt pár bolond ember akik rohangáltak a kis submachine gunokkal és ugráltak össze vissza,de a BO2-ben csak ilyenek vannak.
14.
14.
JacoB
#10: Már rájöttem,hogy a BO2-ben fölösleges TDM-et játszani,mert alig lehet Killstreakeket szerezni,és nagyon kevés xp-t kapsz. Mostanában Hardpointot játszok,abban elég jól megy és jó sok xp-t lehet szerezni egy kör alatt .
Meg amit szerintem átalakíthatnának az az ,hogy a Hardcore modban egy picivel több xp-t kapj mint a sima modokba
13.
13.
mnmn1
#12: ez mindig is igy volt nem?
12.
12.
JacoB
#7: De még az is rossz,hogy ha meghalok mindig olyan helyekre dobál ki ahol lépek kettőt és megölnek, egyszerűen nincs olyan hely a játékban ahol megtudsz pihenni egy kicsit.Egyedül csak úgy tudsz nagyon jó statot csinálni,hogy fogsz egy MP7-est és futod a köröket ,és aki veled szembe jön azt lelövöd.
11.
11.
mnmn1
Mindenesetre en nagyon varom ezt a Die Rise palyat! Remelem kapunk mar egy meretes survival-t.
10.
10.
mnmn1
#6: Ne Team Deathmatch-t nyomj! A Kill Confirmed-ben peldaul nagyon konnyen elered a UAV-t.
8.
8.
Donpedro
4+1 random pálya 15 euróért? So 2010...
7.
7.
Pont ez a jó benne, nem elég kempelni és úgy szedni a killeket, hanem jobb ha csapatjátékos vagy, uav a többieknek, pont jár. Lelöní az enemy uavt, pont jár. Felvenni kcben a bilétát, pont jár. Foglalni pontot dominationben nem csak kempelni, pont jár. Szerintem jó lett a multija. Csak kevés és gyengék az assault rifleok.
6.
6.
JacoB
#5: Nekem a killstreakek nem tetszenek. TDM módban vagy 5öt kell egymás után ölni,hogy megkapjam az UAV-ot ...
5.
5.
Elyas
#4: szerintem meg a 4/6 óta a legjobb multi... végre kicsit nehezebb összeszedni a kibaszot streakeket...

am az én kedvenc fegyóm a Remington a shotikból... nem is nagyon tudnak vele lelőni... mellé egy overkillbe Cn-78 vagy Skorpion és meg is van a 10:0 statt :D
4.
4.
JacoB
"elvégre többen panaszolták, hogy a Black Ops 2 géppisztolyai túlságosan is erősek. "

nekem a játékkal az bajom,hogy alig van benne normális assault rifle,mindegyik nagyon gyenge a Submachine gunokhoz képest... Azt sem értem,hogy miért tesznek bele rendes gépfegyvereket, ha mindenki csak ezzel a csöves MP7-el megy.Kegyetlenül idegesítő,hogy egymás után hatszor megölnek és mindegyik vagy mp7-essel vagy a pdw57-el(ez is egy nyomorult submachine gun).
Nekem a BO2 multija nagyon nagy csalódás :( Az előző részek multijában mindig volt vagy 8napos játékidőm,de ezzel kizárt,hogy annyit játsszak ...
3.
3.
Én már ezt nem veszem meg, sőt egyik DLC-t sem. A Modern Warfare 3-nál átvágtak vele rendesen, úgyhogy most már nem vásárolok. Jó, akkor egyben volt a szar elittel, de mivel most már nincs elite-nek díja, ezt bebukták nálam.
2.
2.
Game Fan
Micsoda pályanevek... De kérem hogy lehet hogy már fegyvert is adnak? Csodálatos, igazi bad ass :D
1.
1.
biohazard rex
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...