Elérhető az Iron Sky: Invasion demója

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 2.
  • Letöltés
Link másolása
A tavalyi év nagy meglepetése B-film fronton az Iron Sky, melyben a Holdról érkező nácik le akarták igázni a Földet. A játékadaptáció egy hamisítatlan űrszimulátornak néz ki, s most mindenki kipróbálhatja.

Az űrszimulátort a Topware Interactive fejlesztette, s hűen követi az Iron Sky-mozfilm eseményeit. A kipróbálható változat a minap landolt a Steamen, s belekóstolhatunk az oktatómódba, valamint a játék első harminc percébe.

Az Iron Sky: Invasionben egy bátor pilótát alakítunk, aki a Hold sötét oldaláról érkező gonosz nácik ellen küzd. A Willhelm Kreutz admirális vezetésével érkező fasiszta hordákkal epikus űrcsatákat vívunk, s ha kell, trükkös dogfightokhoz folyamodunk. Az eredeti színészek kölcsönzik a szereplők hangját, s a játék kedvéért új élőszereplős jeleneteket is vettek fel.

A produktum teljes verziója már elérhető a Steamen és a Mac-felhasználók számára az App Store-ból. A konzolos verziók megjelenése ugyan sokat csúszott, de a fejlesztők ígérete szerint, még ebben a hónapban napvilágot látnak azok is.

10.
10.
Zedz
#4: Ha nem érted mit parodizál ki akkor nem tudsz rajta jókat nevetni!:) Amúgy ha jól tudom maga a film támogatók pénzéből jött össze, ahhoz képest 1x bőven végig lehet nézni! :D
9.
9.
PAtr0n
Szegény nácik... Nem elég, hogy évekig szapulta őket a játékipar, azért egy darabig csend honolt, erre megint előveszik őket a farzsebből. :)
7.
7.
#6: Mondjuk az azon azért nevettem ,hogy pont egy néger űrhajós:D
Kellemetlen... :)
6.
6.
Tyrker
#5
nekem bejött... nem mérföldkő a filmiparban, még csak annyira sem, hogy játékot illene belőle csinálni, de egyszer jó megnézni. Persze attól, hogy nekem tetszett, még nem kötelező mindenkinek élvezni :D
5.
5.
#3: Attól még a film rossz volt :D
4.
4.
balint23h
A film szinvonalát végülis nem múlhatja alúl...
3.
3.
Tyrker
#2
Megjegyzem, hogy a film vígjáték volt, és nem egy dokumentumfilm az USA haderejéről...
2.
2.
dBLOOD
A filmben a legkomolyabb az amerikai légvédelem totális hiánya volt! Simán berepültek az "ufók" az amerikai légtérbe (a film 911 UTÁN készült!) és vígan lövöldözték az épületeket...
1.
1.
DON GONDOCS
Egy újabb űrszimulátor még jó is lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...