Még ebben a hónapban indul a Defiance bétája

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A Defiance című MMO azért is érdekes, mivel párhuzamosan fut a SyFy új sci-fi sorozatával. A karakterek mind a TV-ben, mind a játékban feltűnnek, s mi is beleszólhatunk a történésekbe. Az első béta-event hamarosan indul.

A Trion Worlds bejelentette, hogy még ebben a hónapban indul a Defiance bétatesztje. A hivatalosan Advanced Beta Mission 1 névre keresztelt event január 18-án veszi kezdetét PC-n. Az MMO-ban a San Francisco-öböl térségében járunk, a sztori 2037-ben játszódik, amikor is idegen faj érkezik a bolygónkra, űrhajóik lezuhannak, s a rajtuk lévő terraformáló gépezetek átalakítják a környezetünket.

A játékosok genetikailag megerősített harcosok, akik részben kincsvadászok, részben zsoldosok. A nyitott világú cím bétájában hozzáférhetünk az oktatómódhoz és a Waterfront kompetitív multiplayer térképhez. A túlélésért harcolunk, az események pedig hűen követik, és olykor befolyásolják a hetente jelentkező sorozatot is. Ez az első alkalom arra, hogy a két eltérő platform - a TV és az online játék - szorosan összefonódik.

A végleges játék áprilisban jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

7.
7.
giga321
LoL nem is tudtam hogy lesz iylen sorozat azt még lehet nézem is majd. Játék nem érdekel. Az inkább taszít.
6.
6.
Cooper911
Egyébként jó ötlet, hogy az MMO befojásolja a TV sorozatot, de a sztoritól meg a látottaktól nem dobtam hátast. "űrhajóik lezuhannak, s a rajtuk lévő terraformáló gépezetek átalakítják a környezetünket" Muhaha, ez mekkora blőd sztori.
A Falling Skies-ból viszont jó lenne egy ilyen MMO ami hatással van a TV sorozatra.
5.
5.
Cooper911
#4: A gépigényt itt megtalálod amint ismert lesz:
http://gepigeny.hu/games.php?id=1643
4.
4.
KeXxX
a gépigényt lehet már tudni? ha igen akkor ezen elfutna? (4 magos AMD A6 2.6Ghz, Radeon HD 6670 1gb, 4gb ddr3 ram 1333mhz)
2.
2.
Split
Grafika terén egész szép egy MMO-hoz képest,a sztorit meg majd meglátjuk... :P
1.
1.
DON GONDOCS
Hát nem rossz, de ezis a 12 egy tucat táborát erősíti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...