Diablo 3 és Starcraft 2 pletykák!

  • Írta: Colt
  • 2005. október 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Chris Hartgraves a Blizzard egykori munkatársa elárulta, hogy a Blizzcon-on állítólag bemutatásra kerül a Diablo 3 és a Starcraft 2!
Minden este mormogva mondtunk egy imát, hogy talán majd holnap megtudunk valamit a két üdvöskénk egyikéről! Úgy tűnik az égiek meghallgatták könyörgéseinket és feltártak egy-két információt. Chris Hartgraves a Blizzard egykori munkatársa elárulta, hogy a Blizzcon-on állítólag bemutatják őket, söt még az is kiderült, hogy a Diablo új része a World of Worcrafthoz hasonlóan egy MMORPG-lesz. Elmondása szerint brilliáns és így jut a Pokolból a Mennybe. Nemsokára minden kiderül!
13.
13.
D4L
Hi , én CoD ozok , és nem szeretem az ilyen kaland játékokat , kivéve a diablot , szerintem mar sorry , de qrva nagy faszság lenne fizetőssé tenni , mert akkor nem veszi meg mindenki , aki szeretne , mondjuk ez a fejlesztoket nem erdekli , mert minden honapban kapnak "tagdijat" ... . De ha már fizetős , akkor legyen egy normális single része .
12.
12.
mpdene
OMG ha télleg ez lesz hát beszarok MMO lett... thx blizzard nagyon thx...
11.
11.
mpdene
Szasztok.Szerintem a Diablo-t nem szabad elrontani azzal hogy fizetős MMO-vá teszik.Olvastam amiket irtatok és igazatok van sok embernek még mindig tényleg nincs otthon internete.Én is játszok a Diablo2 LoD-al főleg b.net-en de néha singly-be is és az Diablo3-ban is elvárnám hogy legyen 1 jó,izgalmas stroyval rendelkező single rész, nameg hogy ne térjenek el nagyon az eddig megszokott Diablo-s alapoktól, de főleg ne legyen fizetős MMO-mert tényleg nagyon sok az a havi 4000ft csak azért hogy játszhass erre ott van a WoW,de a Diablo-t nagyon elrontana ha fizetős lenne.Bár szerintem ez csak itt Magyarorzságon van igy és külföldön nagyobb az igény az MMO játékokra, főleg az országok anyagi helyzete miatt, de inkább ne politizaljunk.Ez az én véleményem.
9.
9.
a-ki
Azt leshetik, hogy én meg vegyek egy játékot 10 vagy több ezerért, és akkor még én fizessek érte havi 4000-et, mint sok hülye teszi ezt csak, azért, hogy játszhasson a WoW-val (vagy hasonló játékkal). A WoW-nak is majdnem bedőltem, de vhogy nem szeretek évi 48 ezret előfizetési díjra fizetni. Én szeretem a valós életet, és a valós érzéseket, nem akarom egy játékban élni az életem, mint azt ma már a világon több mint 8 millió WoW-os teszi. Akiknek 75%-a szvsz vmilyen szinten függ az ilyesfajta játékoktól. És amikor az ilyen játékokkal játszó gyerekek bemennek a suliba, akkor a szünetben nem tudnak másról beszélni csak arról, hogy:

- Képzeld fejlődtem, és már 26-os szintű vagyok.

- De béna vagy én már rég 30-as szinten tartok, és van egy 18-as high mamutom.

Ha legalább nem lennének havidíjasak az ilyen MMO játékok, mint pl. a Guild Wars, amelynek a kiadója mégis fenntud tartani néhány száz vagy ezer szervert egyszeri pénz összegért, milyen érdekes, nemde?



Ha nem értesz velem egyet, vagy kiegészítenéd a mondanivalómat, akkor küldj egy e-mailt, vagy nyugodtan keres fel MSN-en.
8.
8.
Lordbrutalis
Szerintem meg nem feltétlen a legjobb dolog, hogy a Diablo 3 MMORPG lesz... Már csak azért mert még mindíg sok embernek nincs otthon internet...

Nameg aki a Single módot jobban kedveli teszem azt énis.. Azt mit csináljon???? Na erre válaszoljatok nekem...
7.
7.
InGen
Gondolom te is sejted hogy nem igaz...
6.
6.
MadD
...feltéve ha igaz a hír:p
5.
5.
MadD
bekaphatják vagy bekaphatják? Személyes favoritom a Blizz, de kezdenek átesni a ló túlsó oldalára.. mindenről pénzt lehúzni..
4.
4.
Chocho
Fúúúj....már kezdek beteg lenni az MMO játékoktól.
3.
3.
Shifty
Ahonnan a hír van, ott az is megemlítik AVI, egészen pontosan nézz el ide:D



http://www.wowguru.com/forums/showthread.php?t=9257
2.
2.
Avium
Na de hol a SC2 hir? :D
1.
1.
InGen
Erősen valószínűtlen egyébként hogy a WoW mellett még 1 MMORPG-t indítanak, nem csinálnának saját maguknak konkurenciát, ráadásul irdatlan költségei lennének még egy MMO beindításának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...