Blogajánló: Pókember, Felhőatlasz és DmC

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 7.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt két hét blogajánlójával jelentkezünk, van benne minden érdekesség megint. Szó esik Peter Parker sokat reklámozott haláláról, van Felhőatlasz könyv- és filmajánlónk, és a DmC zenéje is terítékre kerül.

A szünet miatt megint két anyagával készültünk, igyekeztünk a legváltozatosabb anyagokat összeszedni.

Ez történt két hete:

  • Filmek: A filmeket mindenki szereti, benjo6 is, a karácsonyi szünetre kisebb filmösszeállítással kedveskedett az olvasóközönségének. Van köztük karácsonyi darab is, és az szerencsére nem a Télapu.
  • Pókember: SLi írása a Pókember-képregényekkel foglalkozik, azon belül is egy konkrét, nem túl szívderítő eseménnyel. Nem nagy titok, Peter Parker nem járt jól a Marvelnél.
  • Jurassic Park: Ha már úgyis szóba jött a napokban a Jurassic Park, kerüljön be a blogajánlóba egy termetes írás az Operation Genesisről is, amit Dentorel vésett le.


Ez pedig a múlt héten:

  • Gyűrűk Ura: Tíz éve került mozikba a Gyűrűk Ura-filmek második része, slawter ennek apropóján írt posztot a moziról. Mi még Hobbit-lázban égünk, de imádtuk ezt is.
  • PlayStation 2: Tizenhárom éves lesz a PlayStation 2, és Norbiii megemlékezése tulajdonképpen aktuálisnak is mondható, elvégre a Sony éppen a minap erősítette meg, hogy befejezi a konzol gyártását.
  • DmC-zene: A DmC első kritikái szerint remekül sikerült a Devil May Cry rebootja, Vendy01 elsősorban mégis a játék zenéjéről írt, annyira tetszett neki.
  • Felhőatlasz: A Felhőatlasz a tavalyi év egyik legérdekesebb filmje volt, Scoo sem hagyta ki, sőt még a könyvbe is beleásta magát. A véleményét itt olvashatjátok.
  • 2013: Kell egy ilyen poszt is, mert hát 2013-at írunk, Game Fan pedig nem is felejtett egy 2012-es évértékelővel egybekötött előretekintést közölni. Ő ezeket a játékokat várja leginkább.
13.
13.
DON GONDOCS
#8: Nem fogod megbánni hogy a DmC-t veszed meg. De később a FC3 is lehet pótolni mert az utóbbi idők "egyik" legjobb fpse.
11.
11.
Yanez
Jó blogok kerültek be ismét.Ám azt valljuk be,hogy ennél sokkal több zseniális posztok voltak.Sajnálom,hogy több is kimaradt.Ja és nagy grat mindenkinek!
10.
10.
SLi
9.
9.
Scoo
Ezer hála és köszönet :)
8.
8.
Jared
Lehet hogy hülelyének néztek de a Far Cry 3 helyett ink. megveszem a Dmc-t xd jah meg tőrjön le a kezem ha még1 codot veszek a bo2 annyira uncsi multiba elértem a prestige 5 aztán sztem nekem ennyi volt :-) csak a zombi a király
7.
7.
Norbiii
Kedves Szerkesztőség,Kedves Fojesz: Nagyon köszönöm. :)
5.
5.
Vendy01
#4: Na végre valakinek a zene is tetszik :) már kezdtem megijedni, hogy én vagyok retardált ;))
4.
4.
Jared
Jah és a zenék is faszák :)
3.
3.
Jared
ááááááááááááááááááá most játszottam a DMC demojával ps3-on áááááááááááááááááááááááááááá végre egy jó játék. Jó a grafikája nincs a toppon de az most kit érdekel :))))))
2.
2.
Sanyeszpaloc$
TOTY vagy WOTY? Na ne, @#%&!@&!"%@@&@"!!%@&!!%
1.
1.
QuartoDestra4
>két hete posztolt
>csodával határos módon megemlítik a két héttel ezelőtti posztokat is
>állítólagos uborkaszezon miatt csak 3 blogot tesznek be öt helyett
>véletlenül se pótolják ki shido bloggal
megvetem a létezéseteket :C
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...