Még tavaszig megérkezhet az Owlboy

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 9.
  • Hír
Link másolása
Remekül halad az elmúlt idők egyik legígéretesebb független játékának fejlesztése, az Owlboy megannyi késés után még tavaszig megjelenhet a készítők ígéretei szerint. Steamre jön majd valószínűleg.

Az Owlboyra még 2011-ben figyelt fel az indie közösség, a fejlesztő D-Pad Studios akkortájt tette elérhetővé a játék egy korai kipróbálható változatát, mellé pedig egy trailert is mellékelt, amit alább vehettek szemügyre. Az old-school játékmenettel és 2D-s, pixeles grafikával operáló program hangulata rendkívül meggyőző, és úgy tűnik, végre egyenesben vannak a munkálatok is.

2011 óta ugyanis nem keveset csúszott a megjelenés, most már viszont látják a srácok az alagút végét, decemberben bemutattak egy új demót a játékból, és azt ígérik, 2013-ban mindenképpen, de remélhetőleg még tavaszig befut a végleges verzió. A D-Pad jelenleg is tárgyal a Valve-val az esetleges steames megjelenésről, és nem zárja ki, hogy később talán konzolokon is elrajtolhat a projekt.

7.
7.
gegory
Nagyon tetszik, hogy jönnek vissza a SNES és GENEZIS stilusú retró játékok. Amikor ezeket látom akkor kicsit megdobban a szívem és úgy érzem mintha fiatalodtam volna 10-15 évet. A fiatal Trolloknak meg annyit, hogy irány vissza a csúcs grafikás-fizikás COD 1000. részéhez :P
5.
5.
sundiszno
szerintem is hangulatos.
#quchy
téged régen nem kötöttek le a fullos grafika helyett élénk játékmenettel ellátott játékok?
Engem megfogott.
4.
4.
dBLOOD
Ebben mi a különleges? Ugyanolyan mint bármelyik másik platformer... Megint megy a hype a semmire...
3.
3.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...