Ilyen lesz a SimCity intrója

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 10.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetest kapott a SimCity, a városépítős játéknak most az intróját vehetitek szemügyre, az instant polgármesterek rövid áttekintést kapnak abból, mivel töltik majd az elkövetkező hónapokat.

A SimCity 4 óta várunk egy épkézláb városépítős játékra, és a Societies után őszintén szólva nem gondoltuk volna, hogy éppen a SimCity hoz majd újra lázba minket. Az új rész minden korábbinál mélyebb játékmenetet ígér, ugyanakkor a fejlesztők szerint az újoncok is kényelmesen beletanulhatnak a polgármesterek munkájába. A játék március 8-án jelenik meg.

9.
9.
Gubi
#3: Háááát, ez majd még elválik. A Sims szériát is a Maxis fejleszti és az is elérhető magyarul, meglátjuk majd mi lesz. Bízzunk benne, hogy magyar nyelven is elérhető lesz.
8.
8.
IceColdKillah
Édes istenem! Mi van veletek? Az angol világ nyelv, a mai világban már elvárás hogy tudj angolul!
Ami meg a magyarosítást illeti, a Dragon Age Origins az elő példája, hogy mennyire nem tudjuk használni a szótárat! Novice Rune = Noviciusi Runa... Csak gratulálni tudok! :D
7.
7.
Cooper911
#3: Fogj egy szótárat és szótárazz! Az elején fárasztó és idegesitő lesz, de egyre könnyebb. Angol szókincsem nagy részét így szettem össze. Aztán már nem kell azon szenvedned, hogy nincs magyaritás.
6.
6.
Cooper911
#5: Az majd a következő rész a SimMoon lesz :D
Egyébként jó ez az intró, csak ezek az oldalra kicsúszó képek miatt kicsit DALLAS feelingje lett :D
5.
5.
SSJ Gábriel
Öhm... A következő gondolatom nem lesz túl földhözragadt. Szó szerint. Szóval a videó végén egy rakéta szállt fel. Lehetséges,hogy a Holdra is fel lehet majd menni,és ott is lehet építkezni?
3.
3.
Grabowsky30+
Nekem ez tetszik, bár magyar nyelvű kiadásról gondolom ne is álmodjak! Ehhez meg már kevés az angol tudásom, szóval nem valószínű, hogy a potenciális vevők között lennék!
2.
2.
Gubi
Én még a SimCity 4-el is rendszeresen játszok és ezt is nagyon várom. De ahogy te is mondtad, ízlések és pofonok. Ha nem vagy híve az ilyen hosszú órákon át tartó menedzselős játékoknak, akkor ezt nem neked találták ki :)

Az, hogy itt már lesz online felület, az még inkább vonzóvá teszi számomra a játékot. Kíváncsi leszek rá!
1.
1.
Kenny88
Nem trollkodásnak szánom, de játszik még számottevő játékos a SimCity-vel? Én anno az elsővel játszottam, és meg kell mondjam ettől a videótól sem jött meg a hangulatom kipróbálni az új részeket. Persze gondolom vannak, akik szeretik. Ízlések és pofonok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...