A következő generációban jön a Dead Rising 3?

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 10.
  • Hír
Link másolása
A Capcom Vancouver a következő nagy dobására készül, amely ezúttal nem a zombihentelésre lesz kihegyezve. A Dead Rising-rajongók megnyugodhatnak: a srácok azért nem felejtették el őket sem.

A Capcom Vancouver honlapján olvasható bejegyzés szerint a stúdió már "a következő nagy játékán" dolgozik. Bár még a fejlesztés korai szakaszában járnak és szinte semmilyen konkrétummal nem szolgálhatnak, az utóiratból kiderül, hogy a projektnek nem lesz köze a zombikhoz.

A rajongóknak nem kell rögtön kardjukba dőlniük, elvégre a Capcom Vancouvernél dolgozó fejlesztők LinkedIn-profilja szerint a csapat párhuzamosan két produktumot készít: az egyik a zombimentes cím, a másik pedig a Dead Rising 3.

Az utóbbi időben számos szóbeszéd látott napvilágot a Dead Rising folytatásáról, így csokorba szedtük nektek a konkrétumokat: a játék a fiktív Los Perdidos városában játszódik, amely Kaliforniában található. Egy teljesen új főhőst ismerhetünk meg benne, név szerint Ricket, aki egyike azon túlélőknek, akik el akarják hagyni a várost. Hősünk árva és autószerelőként tengette az életét, mígnem beütött a zombiapokalipszis. A siker kulcsa egy repülő, amit meg kell javítaniuk, mielőtt a hadsereg egy bombával végleg eltörli a föld színéről Los Perdidost.

A Dead Rising 3 az illegális bevándorlás kérdését is feszegeti: egyik szereplőnk, Red földalatti, bevándorlókból álló csoportot vezet barátnőjével, Annie-vel - mindketten fertőzöttek. Egy másik tag él-hal a motorozásért.

A pletykák szerint a zombis frencsájz harmadik része a következő generációs konzolokon és PC-n láthat napvilágot. Vajon a júniusi E3-on bejelentést kapunk?

9.
9.
adriano28
#8: azt lekésted mert már van fable 4.. fable: the journey néven ami egy igen lebutított szar lett
6.
6.
dzsiádzsó
Dead Rising 3 ezer éve bejelentették, modnjuk attól még lehet nextgenes. Bár volt egy kép is igaz csak ART, de meglátjuk.
Jó lenne megint egy komoly Xbox xkluzive kezdő csomag mint anno az első évben!
TDU3, GoW4, PGR5, Dead Rising 3, Forza 5, mellé jöhet pár finomság Lost Planet, Dirt, CoD, Fifa, RDR/Bully/MC. Húúú basszus nem terveztem, de ha bedobnak egy ilyen kezdést csak vesz egy masinát majd az ember, bár 100e felett soha többé, akkor megvárom mire lemegy :)
5.
5.
bodortamas1
Yeah :D
Először azt hittem, hogy a dead rising lesz a zombimentes cím, de aztán továbbolvastam, hogy az egyik a zombimentes cím, a másik pedig a dead rising 3. xD kezdtem megijedni...
A nevet meg lopják a walking deadból :/ (Rick) Ha jól emlékszem még ez a főszereplő neve.
3.
3.
Jared
igy vagyok vele én is p3ti
1.
1.
p3ti
Az első rész volt a legjobb , ami még X exclusive lett . Sosem szórakoztam még ennyit zombis henten :) A 2. már annyira nem tetszett , túl monotonná vált az egész, pláne singleplayerben . És az is az agyamra ment , hogy mindent időre kellet teljesíteni . Remélem nyitó cím lesz valamelyik gépen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...