Közeleg a The Witcher 3 bejelentése is

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 11.
  • Teaser
Link másolása
A CD Projekt fontos üzenetet rejtett el a Cyberpunk 2077 tegnap megjelent előzetesében, a lengyelek február elején ugyanis egy másik bejelentésre is készülnek, ami viszont minden bizonnyal a The Witcher 3-ra vonatkozik majd.

A Cyberpunk 2077 végén megjelent üzenet nem csak a futurisztikus szerepjátékra vonatkozóan közölt némi plusz információt, a CD Projekt RED azt is elhintette, hogy február 5-én egyik másik bejelentésre is készül.

A srácok szerint a bemutató tárgya egy másik projekt, aminek a befejezése hamarabb várható, mint a Cyberpunk 2077-é - mint korábban megírtuk, a Cyberpunk akkor jelenik meg "ha készen lesz", és ez akár 2015-öt is jelenthet. A lengyelek körbeírták az újdonságot, állítólag nyitott világot és intenzív sztorit kapunk majd a még ismeretlen címben, és "valószínűleg ki tudjuk találni", hogy miről is lesz szó.

Nos, miről? Igen, valószínűleg a The Witcher 3-ról.

14.
14.
Raatkainen
#13: Pontosan, pontosan:)
13.
13.
kt1
Hát nem tudom, nekem még mindig a W1 a nyerő és többek közt pont azért, mert nem szaladgálok oda ahova akarok, hanem szépen megvan a történet sodrása, ahol van ideje az embernek átérezni a begyepesedett falusi bigott emberek társaságától kezdve a járvány súlytotta, utcalányokkal teletüzdelt, rasszizmustól átitatott de szebb időket megélt város látványán keresztül az ugyancsak húsbavágó téglagyári emberek vízistenhívő közösségén át és a már-már mesébe illő driádok szigetéig minden egyes végtelenségig kidolgozott és mondabeli történetekkel átitatott világot.

W1 hangulatához képest - akármilyen szépen is néz ki és jól kidolgozott a 2 - az utóbbi évek játékai (DX:HR kivételével) számomra nyomába se érhetnek...
12.
12.
viktor094
ha a Witcher 3 akkor arra érdemes várni
11.
11.
kopic
9.
9.
Raatkainen
Messze van még nagyon, nem is gondolok rá mert csak felizgatom magam!
8.
8.
pitlord23
Elég egyértelmű volt miután végigjátszottam a witcher 2-t, hogy lesz folytatás, így nem lepődnék meg ha 18 hónapon belül megjelenne a witcher 3.
6.
6.
Vendy01
júúúúúúúúúúújjjj *-* remélem a Witcher 3 lesz....a 2 sikere után illő lenne már valami infóval szolgálni a folytatáshoz, mert elég sokan várják a folytatást, de eddig nagyon hallgattak róla :)))
5.
5.
Kerub
Egy 2011es interjúban azt mondták h mindig csak egy projektre fókuszálnak, ennek tükrében ez most érdekes hír.
Az lehet hogy egy viszonylag nagy csapat dolgozik a Cyberpunk alapjain, de a stúdió nagy része hegeszti a Witchert.

Viszonylag kis studió voltak, de van egy olyan érzésem, hogy a Witcher 2 sikerének köszönhetően kinőtték magukat.
4.
4.
Raziel88
#2: Szerintem meg nincs igazad, ez csakis a Witcher 3 lesz :D
3.
3.
JcGross
Végre! Én a Cyberpunk-ot a Witcher 3-hot képest letojom. Az a nyitott világ nagyon megmozgatja a fantáziám, nekem eddig egyedül ez hiányzott a witcher játékokból.
2.
2.
Torque
Kételkedem, túlságosan kis stúdió ez ahhoz, hogy egyszerre két AAA címen is dolgozhassanak, inkább egy PS3 átirat lenne reális.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...