The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A The Witcher harmadik része.

2024-ben érkezik a The Witcher 3 modszerkesztője

A CD Projekt Red leleplezte az egyik készülőben lévő, elég király projektjét: 2024-ben hivatalos modszerkesztővel bővül a The Witcher 3: Wild Hunt PC-s változata.

Egy új sorozatban tér vissza Doug Cockle Geralt szinkronhangjaként

A Netflix egy vadiúj animációs sorozatot jelentett be The Witcher: Sirens of The Deep címmel, amelyben ismét Doug Cockle szólaltatja meg a főszereplőt szörnyvadászt. Az első előzetest már megnézhetitek.

Még ebben a hónapban elrajtolhat a PlayStation 5 cloud streaming

Ez a funkció ugyan csak a PlayStation Plus Premium előfozetőinek lesz elérhető, a Sony Interactive Entertainment bejelentette a hivatalos megjelenési dátumokat világszerte.

Brit toplista: elképesztő rajtot vett az EA Sports FC 24

Az idei év második legnagyobb nyitányát produkálta az Electronic Arts rebrandingen átesett futballjátéka. Ezzel könnyedén átvette a vezetést a brit dobozos toplista élén is.

Már megvásárolható az új Monopoly társas, melyben Ríviai Geralt kapja a főszerepet

Ki gondolta volna, hogy a CDPR nagysikerű játéka és annak sorozatadaptációja akkora visszhangot kelt, hogy még a Hasbro sem tudott ellenállni. Íme a Monopoly: The Witcher.

Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.

Vadiúj The Witcher-könyvön dolgozik Andrzej Sapkowski

Tíz évvel a sorozat legutolsó darabja, a Viharidő után újra Vaják-regényen dolgozik Andrzej Sapkowski. A lengyel író jól halad, talán egy év alatt be is fejezi a könyvet. Folytatódnak hát Geralt kalandjai.

További 100 embert bocsájt majd el a CD Projekt Red

A májusi elbocsájtások után most egy újabb leépítés várható, ami nagyjából a dolgozóknak 9%-kát jelenti, a cég ettől reméli, hogy agilisebb és versenyképesebb lesz a működése.

A Netflix-sorozat alapján frissítették a The Witcher 3-at

A 4.04-es verziószámú frissítés több, a Netflix The Witcher-sorozata által inspirált tartalmat vezet be az új epizódok megjelenése előtt.

Teaser videón a The Witcher harmadik évadjának második fele

Megérkezett a The Witcher aktuális évadjának legújabb kedvcsinálója, amely a fennmaradó epizódokra koncentrál majd. Geraltot és társait újabb veszélyek fenyegetik, miközben az igazi ellenség is már a nyakukban van.