Spéci kontroller jön a Tomb Raider mellé

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 11.
  • Hír
Link másolása
Egyedi festésű Xbox 360-kontroller kerül boltokba a Tomb Raider megjelenésével párhuzamosan, a kiegészítő vásárlói egy exkluzív játszható karakternek is örülhetnek majd.

Ha mostanában akartál kontrollert venni az Xbox 360-hoz, érdemes lehet várnod márciusig, az új Tomb Raider megjelenésével együtt ugyanis a Microsoft egy egyedi festésű irányítót dob majd piacra. A Lara Croft csákányát idéző kiegészítő bordó alapfestését több rétegben díszítették tovább a tervezők, és még lézerrel is belevágtak itt-ott, hogy maximálisan túlélő-kompatibilis legyen.


A 60 dolláros ajánlott fogyasztói áron kínált kontroller mellé exkluzív DLC jár, ami egy játszható karaktert old fel a játékosok számára.

18.
18.
Dentorel
Csak engem irritál kicsit, hogy ilyen híreknél mindig a Tomb Raider <=> Uncharted téma jön elő? Holott azért a Tomb Raider előbb látott napvilágot... Utóbbiról pedig annyi a véleményem, hogy sajnálom a PS3 exkluzivitást.

Én is tartok tőle, hogy sok reklámnak köszönhetően csalódást lesz a játék.
17.
17.
AzRaeL
#16: Semmi köze a Tomb Raiderhez,nem veszed észre hogy a Tomb Raider akarja most kb. copyzni az Unchartedet? "Szkriptelés," filmszerű látvánnyal,auto reges hp, Multiról ne is beszéljek :D
Az Unchartedet inkább az Indiana Joneshoz lehet hasonlítani.
Ne értsd félre,nem rossz indulatból írtam :)
16.
16.
#10: Inkább az Uncharted hasonlít a Tomb Raider-re.
15.
15.
goblinfing
#10: Nem tom de multija eléggé kurvára hasonló...mivel uncharted nem volt pcre én ennek örülök.
14.
14.
dBLOOD
Spéci pink kontroller! YAY! :D
13.
13.
samatagrav09
#10: hasonlóak de több bennük a platform ugrálás meg a régiekben a logika.
12.
12.
csonti02
Komolyan mint a facebook-on a k*rvák, rí a pittyük, h csalódtak a palikban és szar az összes meg az is lesz...ti ugyanezt csináljátok, csak játékokkal.
10.
10.
BrendOoN
Kicsit off:
A Tomb Raider játékok mennyire hasonlítanak az Uncharted játékokra?
9.
9.
biohazard rex
Először azt mondták túlélő horror, sandbox lesz. Aztán lemondtak a szörnyekről, vidik alapján még a sandboxról is :/. Azt is mondták, hogy lara sebesülési kezelni kell majd stb... Most mit látok? Uncharted with sexy biatch. ez nem jó :( Pont ugyanezt csinálták az underworld-el, mindent ígértek, aztán semmi. Kezd nagyon nem tetszeni a játék. De egy próbát biztosan kap.
8.
8.
Rico424
Az Én személyes vélemény pedig az,hogy munka után kikapcsolódásnak tökéletes lesz!Hozzá teszem a régi Tomb Raider részek nem jöttek be!De ez szerintem nagyon is jól össze rakták!(nagyon bízom benne)
6.
6.
SLi
Tényleg micsoda rohadékok, hogy dolgoznak valamin éveken keresztül, utána még van pofájuk egy tisztességes reklámkampányt is csinálni neki, felháborító komolyan mondom.
5.
5.
AzRaeL
#4: xD én azt nem értem,hogy ha egy tclélö játék lesz,akkor miért nincs élet csík? így kicsit gagyi... ( auto reges élet? -.- )
4.
4.
traumraise
#3: igen és hatalmas csalódás lesz szerintem....legal. az alapján amit egy két bemutatóban láttam és olvastam. Cső játék lesz, cső sztorival, tucat kigyúrt kalózzal, akiket mind kinyír a kicsi sebesült városi p*csa
3.
3.
KőbányaKispest
Iszonyat szarrá van hypolva ez a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...