Egyre esélyesebb a nagygépes RE: Revelations

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 14.
  • Pletyka
Link másolása
Már korábban is szárnyra kaptak olyan szóbeszédek, miszerint a 3DS-es Resident Evil: Revelations Xbox 360-on és PS3-on is napvilágot láthat, most pedig az achievementek is kiszivárogtak, így a portok szinte biztosra vehetők.

Először a november folyamán a koreai korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapján feltűnt bejegyzés sugallta azt, hogy a Resident Evil: Revelations Xbox 360-ra és PS3-ra is megjelenhet; talán az eredetileg Nintendo 3DS-re megjelent cím volt az utolsó olyan Resident Evil, amelyik a klasszikus hagyományokat tartotta szem előtt, fejtörőkkel, felfedezéssel és limitált lőszerrel.

Az Exophase magazin honlapjára felkerült achievement lista szerint a nagygépes verziók Resident Evil: Revelations - Unveiled Edition néven futnak. Habár a Capcom hivatalosan nem erősítette meg az xboxos és PS3-as portok készültét, de nem lennénk meglepve, ha hamarosan bejelentés érkezne.

10.
10.
#8 elég szomorú
9.
9.
bodortamas1
7.
7.
keiji maeda
#6: nem nagygép alatt xboxot meg a ps-t értik
5.
5.
dBLOOD
Kíváncsi leszek lesz e olyan minőségű mint amilyennek egy Resident Evil játéknak lennie kellene...
3.
3.
spikee576
Nagy öröm a resi rajongóknak ha ez a hír megvalósúl,már 3ds-n is jóvolt a grafix a nagygépeken meg mégszebb lessz remélhetőleg elkészűl csak a 3d fog hiányozni az sokat dobott a játékélményen.A fos resi6 után felüdülés lesz ezzel játszani.Amúgy a 6rész játékmenetét kárhogy megváltoztatták a 4meg az 5 még elment.
2.
2.
DON GONDOCS
Csak idő kérdése volt mikor kap portot.
1.
1.
h.jozsa
Had szóljon...remélem ez potolni fogja a resi 6 hiányoságait.....mégpedig a PARÁT!!! (tuti vétel)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...