A Gearbox is készíthetett volna Call of Dutyt

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Vajon milyen lehetett volna egy Call of Duty a Gearbox Software tolmácsolásában? Egy Borderlands-szerű nyitott világú háborús shooter? Nos, egy időben a csapat és az Activision is fontolóra vette az ötletet.

A Gearbox fejese, Randy Pitchford nemrégiben felfedte a német Krawallnak, hogy egy időben tervben volt, hogy ők is beállnának a Call of Duty fejlesztői - az Infinity Ward és a Treyarch - közé. Az Activision szóban már felkérte őket, megvolt rá a lehetőségük, de mégsem éltek a megtiszteltetéssel.

Pitchford elhintette, hogy két esetben lenne értelme egy Gearbox-féle Call of Dutynak. Az első kitétel az, hogy a játék nem létezhetne nélkülük. Teljhatalmú urak lennének, a munkájukba nem szólhatna bele senki; s ha valami nem tetszik a kiadónak, nem cserélhetné le a csapatot. A második dolog az, hogy csak akkor vállalkoztak volna a munkára, ha valami újdonságot is bevihettek volna a sorozatba: egyedi perspektívát, netán egy új kezdetet.

Más kérdés, hogy ilyen merőben új megközelítésre vevők lennének-e a játékosok (igen!) és ugye az Activision (nem!)? Kicsi az esélye. Bár egy minden újdonságtól mentes, kötelező rutinmunkát kisujjból kiráznának, de az nem lenne kihívás a csapat számára, nem emelné tovább a hírnevét, s motivációban is hiányt szenvednének.

Pitchford leszögezte: semmilyen konkrét megbízás vagy elutasítás nem született még az Activisionnel, s nem is fog, hacsak Kotickét nem fogadják el a Gearbox ultimátumait. Amíg azonban az évről-évre érkező shootert veszik mint a cukrot, ne is várjunk forradalmat.

15.
15.
ViktorG
#12: XDDDDD ezen szakadok :D......HIPERZUPERPÁNCÉLMEGANÁCIK XDDDD
14.
14.
Muveszur
#12: :D jogos! :D azóta is röhögök "hipersuperpáncélmeganácik" :D igen az Mg42-vel a derekuknál :DXD
12.
12.
simon 555
#5: Tényleg jó volt, amíg el nem jutottunk az utolsó 3 küldetéshez amikor is jöttek a hipersuperpáncélmeganácik akiknek 5 fejlövés kellett rakétavetőből:D
11.
11.
simon 555
Szerintem édes mind1, hogy ki fejleszti mert az Activision úgysem ad szabad kezet nekik...
8.
8.
OLLiE
Hát, az EA inkább kiadhatott volna egy AIRBORNE témájú játékot, anno az nagyot hasított !!! Ezzel a Warfighterrel nagyon mellényúltak. Az Airborne olyan egyedi volt, megérte volna folytatni :(
6.
6.
DON GONDOCS
#5: Ne álmodozzunk, sose lesz már olyan háborús játék.
5.
5.
Animejetix
#2: Egy új Airborne? Oké kit öljek meg? xD
Apám az deszantos játék volt a javából, oda ugortál le ahová akartál, a háztetők részletessége meg vetekedett az Assasins Creedével.... Olyan sorrendben oldottad meg a küldetéseket ahogy akartad meg ahogy összejött... emléxem mennyiszer összezavarodtam :)
4.
4.
McDuff
nem is baj,hogy így alakult,a BiA akármelyik része kenterbe veri az összes CoD epizódot,én még most is szívesen veszem elő,és még mindig élvezem,évente kijátszom őket!
2.
2.
DON GONDOCS
Ha csak annyi szabadság lenne mint a Moh Airborne-ban már azis tökéletes lenne.
1.
1.
kivenoko
Hát legalább nem minden alkalommal ugyanazt kéne megvenni :D Ja bocs... plusz zombi coop...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...