Megvan az Injustice megjelenési dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Végre pontos megjelenési dátumot is hallottunk az Injustice: Gods Among Us kapcsán, emellett a Warner Bros. a gyűjtői kiadásról is beszélt - igaz, nem először, mert néhány hónapja már megtudtunk róla ezt-azt.

A Warner Bros. bejelentette, hogy az Injustice: Gods Among Us április 16-án jelenik meg az Egyesült Államokban, majd április 19-én fut be Európába - a játék egyszerre érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

A NetherRealm szuperhősös verekedős játékából gyűjtői kiszerelés is lesz, a 100 eurós nemzetközi változatnak része egy 25 centiméteres szobor, ami Wonder Womant és Batmant ábrázolja, kapunk képregényes skineket, egy, az előzményeket elmesélő képregényt, és egy fémdobozt is - ebben találjuk meg magát a játékot.

Érdekesség, hogy az amerikaiak gyűjtői változata picit más lesz, ők a Justice League: Doom című rajzfilmet is megkapják, igaz, mi jobban irigyeljük tőlük a 150 dolláros Battle Editiont, amihez Injustice-mintájú fight stick jár azok számára, akik hajlandók kifizetni a limitált példányszámban elérhető kiadást.

Köszi, MrBenjamintoto!

11.
11.
Zoltanovits
Tuti vétel csak még nem tudom melyik változatot :)
10.
10.
A mai verekedős játékokkal az az egy bajom van, hogy a fight stickesek előnyben vannak, ráadásul a sima kontrollerrer elfárad a kezem mint állat a nagy nyomkodásban, tehát csak stickkel éri meg beszerezni...
9.
9.
DON GONDOCS
#8: Hát neki van a legnagyobb hatalma a PÉNZ!!!
8.
8.
dBLOOD
Gods among us és ilyenek vannak benne hogy batman...
7.
7.
gaber333
a sima valtozat johet, de csak ha már lement az ára.
5.
5.
rics92
Amiatt a szobor miatt nem fogom beszerezni a gyűjtőit... hol vannak azok a szép idők amikor még a Halo 3-hoz is egy Master Chief sisak járt??
4.
4.
DON GONDOCS
Megér egy misét a játék. Főleg hogy nem erőltetik a team küzdelmeket és a DC világ is szimpatikus.
3.
3.
Batman
#2: Félreolvastam :D Sry
2.
2.
fojesz
#1: Pontosan ez van leírva.
1.
1.
Batman
Nem. Amihez a Fight Stick-ket adják az a Battle Edition. A collectorshoz pedig figura/szobor jár.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...